Şimdi Ara

ATI 14.4 driver güncellemesi sorunu[HD5xxxM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kullandığım laptopun ekran kartı olan HD5730m bir aralar çok sevdiğim atinin bana çektirdikleri yetmemiş gibi bir yenisini çıkardı :) soruna gelelim;
    Ekran kartının güncelleme paketini indirdim ve sorunsal başladı "konu başlığında 5xxx yazmamın sebebi helsini aynı driverı kullanmasıdır"
    SORUN 1
    Mavi ekran,driver yükleme sırasında bana göz kırpan mavi ekran sorunu birinci sorunumuz oldu ki bunu çözdüm çözümü ise yükleme paketini açıp uninstall seçeneğinden ati ile ilgili ne varsa silmek(hoşuma gitmedi değil bu :) ) bu şekilde silip bilgisayarınıza reset atıp driverı kurarsanız sizinde en azından mavi ekran sorununuz çözülmüş olur ama daha asıl sorun var.
    SORUN 2
    Tam yüklendi deyip sevinmişken şimdi asıl soruna geldik ki o da bilgisayarın ekran kartını kullanamaması oldu :) evet bilgisayar VGA da çalışmaya başladı ve aygıt yöneticisinde H5730 görünen ekran kartı 5000 olarak görünmeye başladı şimdi sebebi ziyaretim odurki bu sorunun çözümünü verebilicek arkadaşlar varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gagge -- 26 Nisan 2014; 9:56:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.