Şimdi Ara

ATI 3650 HD 512mb 128 bit ekran kartı ve GTA IV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş oynarsın ama 4870 serisi bir ekran kartı olması lazım yoksa benim gibi oyun açılır ama GRAFİK diye bir şey göremezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomana

selamlar bana bi konuda yardımcı olursanız seviniri

AMD ATHLON IIx3 2.90 GHZ 1GB 3600FSB

WİN 7

AMD 740 CHİPSET 512 VGA

3GB RAM

HD 3650 1024 128BİT EKRAN KARTI

BU SİSTEMLE GTA 4 Ü OYNAYABİLİRMİYİM

BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİ

TEŞEKKÜRLER

medium a yakın ayarlarda oynarsın tamam işlemci önemli ama ekran kartın kötü
  • pentium(R) Dual-Core CPU E6700 @ 3.20Ghz 3.20Ghz 2,00 gb RAM DDR3 ATI 512 128 BİT EKRAN KARTI VAR SİZCE GTA4 OYNAYA BİLİRMİYİM ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandrake2004

Ati ekran kartımın overclock yapılma programı varmı acaba? çok araştırdım bulamıyorum nvidialarda var ama? GTA IV'de devamlı donma yapıyor. 3 gb ram p4 dual core 2ghz .netframework son sürüm ekran karı yazılımım herşey kurulu ama slow motion oyun devamlı. overclock yaparsam düzelir diye düşündüm yardımcı oluraNIZ sevinirim

İşlemciniz çok çok kötü.

Halk arasında bilinen ve söylenen sıkça hatayı söyleyim size.P4 dual core diye bir işlemci yoktur.P4 se o p4'tür ve tek çekirdeklidir.Görev yöneticisinden falan bakıp 2 ayrı bölümden falan oluştuğunu vs görüyorsanız,sanal çekirdekten kaynaklanmasındandır.

Yani işlemciniz 1 fiziksel(gerçek) çekirdek + 1 sanal(izlenimsel) çekirdek=Bu sistemede HT(Hyper-Thread) deniliyor.

Dolayısıyla işlemciniz çok zayıf Gta 4 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 10 Temmuz 2011; 23:50:33 >

• arkadaşa aynen katılıyorum... P4 işlemcinin korkulu rüyası GTA IV zaten...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.