Şimdi Ara

ATI 3650 HD 512mb 128 bit ekran kartı ve GTA IV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ati ekran kartımın overclock yapılma programı varmı acaba? çok araştırdım bulamıyorum nvidialarda var ama? GTA IV'de devamlı donma yapıyor. 3 gb ram p4 dual core 2ghz .netframework son sürüm ekran karı yazılımım herşey kurulu ama slow motion oyun devamlı. overclock yaparsam düzelir diye düşündüm yardımcı oluraNIZ sevinirim

• low ayarlarda oyna hocam biraz overclockta iyi olabilir.. internette rivatuner diye arat güzel bir ekran kartı programıdır yada catalyst control settingste ati overdrive diye bir seçenek var ordan hız aşırtma yapabilirsin.. GTA 4 çok fazla işlemci gücü harcıyor ve üst düzey grafik kartına ihtiyaç duyuyor.. senin sistemdede low settingste çalışır tahminimce.. işlemciyede yapabilirsen OC yap derim sanırım e2180 işlemcin var.. 3ghz+ civarına anakartın iyiyse çıkması lazım..
  • ya ben zaten lowda oynuyorum ve herşeyim 1 de ayarlardaki.ati tool tray denedim test ettim kart max kaça kadar çıkar diye mavi ekrna atıyor yani test bile ettirmiyor ki overclock yapsın. çok saçma yani böyle oyun yapmaları. crysis olsun farcry olsun zerre sorun yoktu
  • Ekran kartı driver'ıbn güncel mi? Eğer değilse önce onu güncelle, daha sonra atitool veya rivatuner programları yardımıyla ekran kartını o/c yapabilirsin. Fakat bu sistemle çok akıcı GTA4 oynaman pek mümkün değil.
  • herşeyim güncel her hafta kontrol ederim. akıcı değil derdim lowda oynarken bile grafikler bozuk olsun ama oyun donuk donuk oynamasın derdim bu..
  • Çok ilginç 2600Xt ile low ayarlarda takır takır oynuyorum valla.Hiç takılma falan yapmadı
  • oyun işlemciye çokk bakıyor ekran kartı iyide olsa işlemci zayıfsa yada yüksek değilse gene takılıyor e4400 cpu 2gb ram 1gb 8500gt sürekli takılıyor. kardeşimde x2 5600 amd cpu 2gb ram onboard ati x3100 ekran kartı var ve aynı derecede çalışıyor.
  • bendede aşırı kasma yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mandrake2004

Ati ekran kartımın overclock yapılma programı varmı acaba? çok araştırdım bulamıyorum nvidialarda var ama? GTA IV'de devamlı donma yapıyor. 3 gb ram p4 dual core 2ghz .netframework son sürüm ekran karı yazılımım herşey kurulu ama slow motion oyun devamlı. overclock yaparsam düzelir diye düşündüm yardımcı oluraNIZ sevinirim

ayrıca bir overclock programına ihtiyacın yok CCC nin overdrive ını aç auto-overclock de sana güzel birşeyler yapar o :) en az %20 falan oc yapar yani
  • Oyunun patch dosyaları çıkmıştı yanlış değilsem oyun port edilirken daha iyi bir optimizasyondan geçirilmeliydi diyordu uzmanlar :) Ben bütün suçu oyuna buluyorum... Oyunu güncellemediysen mutlaka güncelle
  • Arkadaşlar Sisteminiz Çok iyi yalnız ekran kartı 128 bit ise takılarak oynar Bendede aynı sorun var

PC Özelliği
    Intel Core Duo 2.8
    NDIVIA 9400 GT 1GB 128 Bit
    2 GB Ram

En düşük ayarda takılma yapıyor son ayardada aynı şekilde takılma yapıyor Yani Ekran kartının biti düşüK En AZ 256 Bit olmalı bende kısa süre içerisinde alacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steamstrgg -- 18 Ağustos 2009; 9:48:40 >
  • işlemcim q8400 ama hd3650 256mb ekran kartım var ben oynayabilirmiyim acaba monitör 17''
  • benim ekran kartıda 128 bit, high ayarlarda oynuyorum hiç takılma duraksama yapmıyor. bitle pireyle alakası yok bence. bu durumda arkadaşların dediği gibi işlemciyle alakalı olsa gerek, işlemcim phenom2 x4 3ghz
  • Quadcore işlemci ile çok rahat oynayabilirsiniz. Ancak ekran kartınız düşük sınıf olduğu için ekran kartına bakan ayarları biraz kısmanız gerekecektir. Buarada imkan varsa işlemciye muhakkak oc yapın. GTA4'teki performansınız oldukça yüksek olur.
  • Arkadaşım bence hiç uğraşma 100 tl degerindeki sapphire HD4650 512 mb 128 bit GDDR3 ekran kartını al misgibi oyna
    bendede aynı ekran kartı var ve gta4 u 1360/758 de ve 1280/1024 de donmadan kasmadan oynuyorum soracak olursan sistemim bu

amd athloon 64X2 7750 2,7 ghz işlemci
    gigabyte anaart
    2 gb 800 mhz kingstone ram bellek
    660 gb harddisk
    300 watt psu var

ben bu sistemle ve ekran kartı ile tüm oyunları tüm ayarları açık halde rahat rahat oynuyorum
    bu önerdiğim ekran kartı ile soracağın bişe oursa sorabilirsin
  • ben o zaman dvd boşuna aldım desene yaa ulan bizim işlemci p4 3 ghz 1 gb ram 512 mb ati 2600xt agp ekran kartım var ulan bu gta varya niye böyle san andreas gibi oyundan birden sistem canavarı bir oyuna dönüyor crysis bile daha yüksek efektlere sahip ama malesef gta 4 çok işlemci gücü istiyormuş yaa ulan şansa bak yaa

• arkadaşım gta4 le crysis birmi benim oynadığım en detaylı oyun gta 4'tür. crysis falan halt etmiş sizin bunu ii oynamanız için en az 512 mb ekran kartı,2 gb ram ve 4 çekirdekli bir işlemcin olman lazım tabi ii oynamak istiosan ve ben yeniden söliim ki dünyanın bence gelmiş geçmiş en yüksek sistem isteyen ve en çok bilgisayarı zorlayan oyun hatta ps3'te görüntüleri pes 2010'dan bile ii

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DTM_1995_15 -- 13 Aralık 2009; 2:22:52 >
  • selamlar bana bi konuda yardımcı olursanız seviniri

AMD ATHLON IIx3 2.90 GHZ 1GB 3600FSB

WİN 7

AMD 740 CHİPSET 512 VGA

3GB RAM

HD 3650 1024 128BİT EKRAN KARTI

BU SİSTEMLE GTA 4 Ü OYNAYABİLİRMİYİM

BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİ

TEŞEKKÜRLER
  • ekran kartı degil olay islemcide gta4 icin
  • MSI Afterburner
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.