Şimdi Ara

ATI 3850 İÇİN KAÇ WATT GÜÇ KAYNAĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDE Bİ TANE ATI 3850 EKRAN KARTI VAR,,AMA BENİM PC NİN GÜÇ KAYNAĞI BUNU KALDIRMIYOR 300W ÇÜNKÜ ..BU EKRAN KARTINI KULLANMAM İÇİN EN AZ KAÇ WATT GÜÇ KAYNAĞI GEREKİR BANA ONA G ÖRE ALACAĞIM...ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM..

• 7 saat oldu kimse bişey yazmadı ..Donanım haber bu kadar ıssız mı ki ? 500 watt alsam yeter mi yetmezmi bi söyleyin yahu ..kimsenin bi bilgisi yok mu bu konu hakkında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis_38bey -- 3 Kasım 2014; 17:09:25 >
  • 450 Watt fazlasıyla yeter. Aslında daha azıda yeter ama bu devirde imkan varsa 500 civarı kaliteli bir PSU almak lazım.
  • reis_38bey R kullanıcısına yanıt
    Diğer bileşenleri yazmamışsın ama tahminimce sistemin biraz eski 450 işini görür.

http://www.hepsiburada.com/liste/high-power-eco-450w-aktif-pfc-yuksek-verimli-power-supply-hpe-450-a12s/productDetails.aspx?productId=bd301466&categoryId=1012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Isaacs -- 3 Kasım 2014; 17:38:03 >
  • Öncelikle merhaba, bildiğim kadarıyla ekran kartının güç tüketimi yük halinde 95 W, bu durumda sağlam bi 350 W power seni kurtaraktır ,tabi bilgisayarında bulunan işlemcinin modelini,harddisk sayısını,bulunan usb sayısını ,ramlerini,cd-rom sayısını yazarsan sana daha net bir değer verebiliriz, ben orta düzey bi işlemciye göre tahminde bulunuyorum.
  • Okulda ısısı kullandığımız bilgisayarlarda e6550

İle var 250 w power yetiyordu tam güçte

Ama ileriyi düşünün biraz iyisini alin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyco744

Öncelikle merhaba, bildiğim kadarıyla ekran kartının güç tüketimi yük halinde 95 W, bu durumda sağlam bi 350 W power seni kurtaraktır ,tabi bilgisayarında bulunan işlemcinin modelini,harddisk sayısını,bulunan usb sayısını ,ramlerini,cd-rom sayısını yazarsan sana daha net bir değer verebiliriz, ben orta düzey bi işlemciye göre tahminde bulunuyorum.

bilgisayarım hp orjınal kasası.intel core 2 quad core işlemci şuan üzerinde atı hd 4650 var ram 4 gb mhz kaç bilmiyorum bakmadım ddr2 128 bit ..şuan üzerindeki psu 300watt .. benim elimde bitane ati hd 3850 var üzerinde soğutucu fani ile beraber ve fan direkt olarak güç kaynağına bağlanıyor.dolayısıyla benim güç kaynağım yetersiz kalıyor.sordum soruşturdum biraz alacaksan 750 watt al falan dediler .. bende sizlere danışmadan almayım dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada benim tek amacım elimdeki atı3850 1 gb 256 bit ekran kartını değerledirmek ..biraz oyun yüklemek istiyorum da pc ye daha iyi oynatır belki diye düşünüyorum.BEN DE 600 WATT ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM ACIKÇASI

BU ARADA CEVAPLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis_38bey -- 4 Kasım 2014; 0:10:49 >
  • Ortalama güç tüketimin 360 W , ekran kartınla alakalı detaylı bilgi vereceğim,şun çalışıyorumda ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyco744

Ortalama güç tüketimin 360 W , ekran kartınla alakalı detaylı bilgi vereceğim,şun çalışıyorumda ;)

beklemedeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartında ne yazık ki direct X 11 yok yeni çıkan oyunları oynama ihtimalin bu yüzden az ,benim düşüncelerime göre bunun dışında ki oyunları ancak düşük ayarlarda oynayabilirsin ...yani ekran kartınla alakalı beklentilerini düşük tut hayal kırıklığı yaşamanı istemem kardeşim :)

• Ben de 1 gb 256 bit ekran kartı deyince benim hd 4650 den daha iyi performans gösterir diye düşünmüştüm.Bu ati 4650 ile ben crysis 2 yi rahatlıkla orta ayarlarda oynayabiliyordum.Hani dedim belki 3850 4650 den daha iyi iye onu kullanayım diyordum.Peki SSD disk taksam fark olurmu Pc de ... Ben online Blackshot diye bir oyun oynuyorum da pointblank tarzı bi oyun ama ekran kartını gerçekten zorluyor..Bu yüzden pc yi biraz geliştireyim diyorum anakart işlemci ekran kartı falan derken yeni pc almak yada toplamak daha mantıklı geliyor :)
    durum böyle işte ..
  • Ssd harddisk pcnin açılma hızını oyunların açılma hızını arttırıyor ama fpsdeki etkisi az,eski bi ekran kartı dostum yapacak bişey yok :)bence masraf etme Pcne yeni bitane topla eğer imkanın varsa

• erkan kartını elime aldığımda cull of duty black ops 2 yi full hd de oynayacağımı düşünmüştüm :)
    Hayal kırıklığı kötü birşey :)
    yani diyorsun ki 4650 den pek farkı olmaz diyorsun.. o zaman hiç masraf etmeyim kalsın öyece..Atanabilirsem bi tane Msı oyun laptoplarından alırım artık
    Cevalarınız çok teşekkür ederim SAĞOLUN VAROLUN..ALLAH'A EMANET OLUN..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.