Şimdi Ara

Ati 3870 ekran kartı sorun???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm herkese.Dün format attım ancak format atttıktan sonra
    bu resimde gördüğünüz sorun çıktı.Henüz hiçbir oyun fln yüklemedim.Pc format attıktan sonra ekran kartı cdsini takıp yükledim bir sorun çıkmadı yanlış hatırlamıyorsam.Sonra ekran kartının güncelledim Atinin sitesinden ve sorun çıkardı.tam olarak yüklenemedi.Dedi.Tekrar kurmadım windowsu kurmalımıyım?Yardım edin lütfen.Her pcyi açışımda aynı şekilde bu pencere çıkıyor karşıma...

Not: Dün internetten windows xp sp3 olarak indirip cdye çekip kurdum.Daha önce 2 mi 3 ü mü kullandım hatırlamıyorum.Windowsun bozuk olma ihtimali var mı?Acaba sorun ondan mı kaynaklanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theripper -- 6 Mart 2010; 11:43:23 >

• önce chipset sürücülerinin güncel olanını sonra net frame work 2 yi yükle sonrada ati catalyst son versiyon sorunun düzelecetktir
  • Dediğini yapmak için uğraşıyorum ancak chipset nerden yükleneceğini bulamadım.AMD nin sitesinden araştırdım emin olamadım.Chipset: ATI RD770. Googla aradım.Amd sitesinden baktım.Sadece şu kısmı bulabildim:

http://game.amd.com/us-en/drivers_chipset.aspx (aşağıdakide görüntüsü)

4 tane indirilebilir dosya karşıma çıkıyor.Hepsini mi yüklemeliyim?

• Öncelikle Anakart CD si içindeki tüm sürücüleri kurun.
    Ardından Ekran kaertı CD sindeki sürücüleri kurun.
    Windowsun SP lerini kur. Ardından güncel ekran kartı sürücüsünü indirip onu kurun.
    Sorun kalmayacaktır.
  • anakartının markası nedir bilmiyorum. ama kendi sitesinden indir chipset sürücülerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoreXXX

anakartının markası nedir bilmiyorum. ama kendi sitesinden indir chipset sürücülerini

Resimdekilerden hangilerini yüklemeliyim?Hepsini mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.