Şimdi Ara

ATI 4650 ekran kartı değiştirme olasılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende Samsung R520 modeli var içinde ATI 4650 ekran kartı mevcut. ben ekran kartını değiştirmek istiyorum mesela 5770 veya 4890 olabilir. değiştirme yapmak için hangi bilgileri öğrenmem lazım laptopla uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım??

• R520lerde anakarta entegre grafik birimi değişmez.
  • Tam bilmiyorum ama mxm altyapısını kullanan laptop ekran kartları çok basit bir şekilde değişebiliyor ama ben önermem 4650 GDDR3 ekran kartı sizi en az 2 sene daha idare eder kanısındayım.
  • bilgisayarın mxm altyapısını desteklediğni nasıl anlıycaz? karttan memnunum aslında ama bi kaç tane oyuna kafam bozuldu çok kasma ve donma oldu

• bu puanlara aldırma sen sıfır aldınmı ne puan vermişse 5 sene sonrada aynısını yazıyor çokta önemli değil samsungda kartı değişemzsin benimde r620 modeli vardı aynı kart vardı cod6 yakadar full de oynuyordum cod 7 de takılmalar oluyor du donuyordu açıp kpamak zorunda kalıyordum eskidi anlayacağın kart orta çözünürlülükte oyunları oynarsın full de takılmalar olur yeni oyunları 1024x768 de oynarsın
  • anlaşıldı mevzu illa yeni bi laptop alacaz
  • bende değiştirmek istiyorum samsung r620 var bende ve amd ekran kartından bıktım driverlar berbat.nvidia ekran kartıyla değiştirilse hiç durmam.mümkün mü bu acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim eski pc de r620ydı değişemezsin kartını bezdiysen yenisini almak zrundasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.