Herkese iyi geceler arkadaşlar. Uzunca bir süredir aklımı kurcalayan bir sorunum var bunu paylaşmak ve varsa bir cevap bulmak istiyorum. Dell marka 5520 model bir bilgisayarım var.Ati 7670m ve intel hd 4000 ekran kartlarına sahip bir model. Dell'in kendi sitesinden indirdiğim uyumlu sürücüleri kurdum;tercih edilen grafik kartında yüksek performansı seçtiğimde istediğim oyunlarda ve uygulamalarda sorun yaşamıyorum.Ama yine de dell'in sitesi dışında yüklediğim sürücüleri ki ati'nin ve intel'in kendi sitesindeki sürücüler dahildir buna catalisy çalışmıyor vb. hatalar aldım.Şuanda ati'nin beta sürücüleri hariç en güncel sürücü numarası 13.1, ama ben bunu yükleyemiyorum ve eski sürücülerle yoluma devam ediyorum.Bu duruma gıcık olan bir tek ben miyim arkadaşlar.Yoksa başka bir sürücü yükleme yolu var da ben mi beceremiyorum.Ne yaptıysam yeni sürücüleri çalıştıramadım. Çözümü bilenler varsa ve bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Aynı sorun benim yeni hp g6'da da var. 13.1'i yükleyemedim bir türlü. Bir yolu vardır ama nasıl bilmiyorum ama uğraşıyorum.
Soruna çözüm olmaz yorumum ama belirtmek istedim. Lenovo z585 Laptop var 7670m a10 4600m işlemcili herhangi bir AMD driverınıda problem yaşamadım 13.1 yüklü şuan.
quote:
Orijinalden alıntı: Ripskill
Soruna çözüm olmaz yorumum ama belirtmek istedim. Lenovo z585 Laptop var 7670m a10 4600m işlemcili herhangi bir AMD driverınıda problem yaşamadım 13.1 yüklü şuan.
Bizdeki problem işlemcinin intel olması. Amd intel ile uyumlu çalışacak switchable graphic driveri çıkarmıyormuş. Bundan dolayı hp veya kim ürettiyse onun hazırlayacağı güncel intel hd4000 ile uyumlu sürücünün çıkmasını beklemek zorundayız anladığım.
Şuan bunu çözebilen görmedim o kadar araştırmama rağmen.
quote:
Orijinalden alıntı: Nevfel
quote:
Orijinalden alıntı: Ripskill
Bizdeki problem işlemcinin intel olması. Amd intel ile uyumlu çalışacak switchable graphic driveri çıkarmıyormuş. Bundan dolayı hp veya kim ürettiyse onun hazırlayacağı güncel intel hd4000 ile uyumlu sürücünün çıkmasını beklemek zorundayız anladığım.
Şuan bunu çözebilen görmedim o kadar araştırmama rağmen.
Hmm. Anladım kolay gelsin o zaman ne diyeyim uğraştırıyormuş sizi yok yere driver vs.
ben de çok sorun yaşıyorum aynı laptopa sahibim 5520 dell. driver hatalarından bıktım saatlerce ugraştırdı daha da ati almam .nvidia sorunsuz driver sürekli güncel
Merhaba arkadaşlar,
Şimdiki güncel intel hd4000 + ati 7670m grafik driverını ileteceğim adresten indirebilirsiniz.
Kurulum esnasında sizden işlemci nesilinizi seçmenizi isteyecek, ilgili seçimi yaparsınız, hd4000 grafik kartı olanlar 3.nesil işlemci oluyor. Driverlar whql sertifikalı şuanki en güncel driver dır. Herhangi bir sorun yaşarsanız driverlar ile ilgili sormaktan çekinmeyiniz.
Keyifli çalışmalar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme