Şimdi Ara

ati 8.8 hatalııı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 8.8 çıkmış indirdim 43 mb olanını ama içerisinde driver yok adamlar koymamış :) şimdi tekrar sadece driver olan 21mb olanını indiriyorum :) Reziller

• ben indirdim kurdum gayette güzel çalışıyor
  • kafanızdan hatalı şeklinde konu açamazsınız.Beceremedim deyin olsun bitsin.Açtığınız başlıklar örnek teşkil ediyor sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osildir

arkadaşlar 8.8 çıkmış indirdim 43 mb olanını ama içerisinde driver yok adamlar koymamış :) şimdi tekrar sadece driver olan 21mb olanını indiriyorum :) Reziller

Gülsemmi ağlasammı karar veremedim şimdi ben ne yapayım?
  • bende kurdum tıkır tıkır çalışıyor
  • Yanlış İndirmiş Olmasılın Bende İndirdim Siteme Koymak İçin Temin Sorun Yok Direk Setup Geliyor Zaten.
  • Masaüstüne iyice bak açarken düşmüştür belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: coksakinol

kafanızdan hatalı şeklinde konu açamazsınız.Beceremedim deyin olsun bitsin.Açtığınız başlıklar örnek teşkil ediyor sonra.

erkekliğe .ok sürdürürlermi
  • xp driverlerinde sorun yok sorun vista 32 bit driverlerinde kurulum dosyasına çif tıkladığınızda c sürücüsünde ati diye açtığı klasörün içerisine koydukları driver kısmı boş bende sadece driver i indirdim. diğeri cc kuruyor bırakıyor sonrada hata veriyor driver yüklü değil diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osildir -- 21 Ağustos 2008; 19:08:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: osildir

xp driverlerinde sorun yok sorun vista 32 bit driverlerinde kurulum dosyasına çif tıkladığınızda c sürücüsünde ati diye açtığı klasörün içerisine koydukları driver kısmı boş bende sadece driver i indirdim. diğeri cc kuruyor bırakıyor sonrada hata veriyor driver yüklü değil diye

Sen ikinci seçenekteki çoklu dil destekli catalist control centeri indirmişsin sürücü olmaması normal yani. Üstteki ingilizce 43 mblığı indirecektin.
  • başlığı okuyunca yinemi ati dedim ama arkadaş becerememiş heralde
  • Heraldemi görende kişiye özel c.c.c dağıtıyorlar sancak bildiğin gabi işte...Üstüne gitmeyin zaten yeterince rezil olmuş
  • arkadaşlar linki değiştirmişler daha önce üstteki yerden indirdim eminim ve gelen dosyanın ismine de bakmadım şimdi baktım sadece ccc imiş. aynı yerden indiriyorum şu an ve gelen dosya farklı busefer dd_ccc :)
  • gereksiz mesajları bile düşünüp atıyolar
  • NET Framework 2.0 (dotnetfx2) kurulu değilse, Display Driver Only yazanı indirip kuracaksınız, Catalyst'i değil.
  • arkadaş haklı, birde bilip bilmeden ustune gidlmiş vista32.bit driverlarının 43 mb olanında ccc+drvier versyonunda sorun oldğunu yurt dışındaki forumlarda da tartışmışlar.
  • banada şöyle birşey olmuştu
    quote:

Orjinalden alıntı: metin

türkçe sürücüyü indirmiştim 3 defa denedim böyle oldu.
     ati 8.8 hatalııı

birde ingilizce olanı deneyeceğim. olmazsa 8.7 ye geri dönerim

edit: 8.8 ingilizce sürümü sorun çıkarmadı

• Sonra cenova 'nın başlıklar siliniyor, ne ala, Mualla..
  • hakkat cenova ya ne oldu yaw
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.