bende yaklaşık 3 hafta kadar önce leadtek 5700ultra aldım 115 milyona ve sıfır. 9600xt ise 150 milyon civarındaydı. bilmiyorum doğru bi seçim mi yaptım ama şimdilik iyi çalışıyo. ramler ddr3 ve 1050mhz ye çıkabiliyor. işlemciside 530mhz ye çıkabiliyor. istersen bi bak.www.demo.com.tr
bazı arkadaşlarım Ati 9600 Pro ya geçtiğim zaman GeForce 4 Ti 4200(128MB) den sonra cok buyuk bi performans farkı yaşıyamayacağımı soyuyorlar; sizin bu konudaki yorumunuz nedir ???
bi de şimdi GeForce 6600 gibisinden bi şeyler alıp o kadar para verdikten sonra bilgisayarın diğer parçaları aynı kalacağı için yatırdığım bu paraya değer mi ???
yani 100 YTL civarı alacağım bi ekran kartıyla 200 YTL civrı alacağım bi ekran kartının arasında sizin tahmininizce ne kadarlık bi kullanım uzunluğu olur ???
veya başka bi AGP ekran kartı tavsiyeniz olur mu ??? (200 YTL ye kadar)
şimdiden cevap yazan bütün üstatlara teşekkür ediyorum...
Arkadaş bu sisteme 6600 filan alırsan yazık edersin işlemcin çok düşük yapacağın en iyi şey radeon 9550 alman olur işinide görür fiyatıda yaklaşık 100lira
o sisteme 9550 veye 9600 pro uygun olur. overclock potansiyelleri de düşünüldüğünde ikisi de fx5700'den de ti4200 'den de daha iyi bir seçimdir. forumda 60-65 'e bile 2. el 9550 satılıyor. resmen bedava ü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme