Şimdi Ara

Ati Catalyst 8.49 Beta ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu sürücüde sorunlu çıktı..
    oyun içinde cod4 te bozulmalar yapıyor
    8.4 te aynı 8.49 da aynı hatayı yaptı
    8.3 te crossfire tek karttan daha kötü performans veriyor
    8.1 yada 8.2 de sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt

Neden boyutları normal driverlere göre bu kadar büyük ki ?

bütün dil seçenekleri oluyo ,ondan heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt

Neden boyutları normal driverlere göre bu kadar büyük ki ?

Bütün dil seçenekleri olduğu için, ayrıca 32 ve 64 bit birleşik olarak geldiği için.
  • Assassin's Creed ve Penumbra:Overture adlı oyunlarda donma ve akabinde zorunlu reset sorunuyla karşılaştım. Daha önce bu oyunlarda başıma geldiğini hatırlamıyorum.
  • Penumbra'yı denemedim de Assassin's Creed güzel çalışıyor. işletim sistemi neydi?
  • XP kullanıyorum. o/c tan da kaynaklanabilir diyorum ama yine de böyle bir donma ile karşılaşmamıştım...
  • 8.4 te de güzel iyileşmeler olmuştu birde bunu denemek lazım
  • Vista 32 Bit olanı yok mu hala?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

Vista 32 Bit olanı yok mu hala?

hocam daha vista 32bit için olanını çalamamışlar ati nin keyfini bekliycez mecbur
  • Sürücüden yapılan(oyundan yapılanları denemedim) AA - AF ayarlarının bazen etkinleşmesi, bazen etkinleşmemesi sorununu yaşayan var mı?

Crysis ve Oblivion'da rastladım buna, başka oyunda denemedim.

Sadece AA - AF'ye özgü değil, sanırım. Sürücünün ayarlamaları konusunda bir aksama var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 29 Nisan 2008; 18:44:31 >
  • İmzamdaki sistemin benzerine sahip olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.Bu driver ın faydasını gördünümüz ü ???.Oyunlar herhangi bir problem veriyormu ?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Sürücüden yapılan(oyundan yapılanları denemedim) AA - AF ayarlarının bazen etkinleşmesi, bazen etkinleşmemesi sorununu yaşayan var mı?

Sadece AA - AF'ye özgü değil, sanırım. Sürücünün ayarlamaları konusunda bir aksama var.

İlgilenen yok mu, bu konuyla? Sadece benim mi başıma geliyor?

8.4'le mi denemeliyim? Beta'nın bir sorunu, belki.
  • quote:

quote:

Sürücüden yapılan(oyundan yapılanları denemedim) AA - AF ayarlarının bazen etkinleşmesi, bazen etkinleşmemesi sorununu yaşayan var mı?

8.49 beta... istersen bi 8.4 ile dene...

yada bu hotfix dene istersen nasıl olsa 8.4 uzerine yapılmıs bi hotfix....vatagede filan da belki isine yarar...http://www.techpowerup.com/index.php?58936

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 30 Nisan 2008; 15:31:45 >

• quote:

quote:

8.4 de de aynı AA etkinleşmiyor oyundan da catalistten de açamadım ben crysiste.
  • sitede crysis bölümündede sormuştum

arkadaşlar

bu konun uzmanları için bi sorum olacak

MSI 3850 gt ekrankartı var

3-4 gün önce driverri güncellerken sitenin birinde omega optimize edilmiş driver ati_omega_xp2k_48442 diye görmüştüm indirdim kurdum oyuna girdim bide ne göriim ahanda başlangıç videoları hepsi tıkır tıkır çalışıyor menüye geldi sıra azım açık kaldı herşey sektirmeden ok oyun açıldı oda ne fps yerlerde sürünüyor 15-20 yi bile zor buluyor çıktım oyundan başka oyunlarla da denedim aynı tekrar 8-4_xp32_dd_ccc_wdm_enu_60999 kurdum fakat fps driverları yüklemeden önceki hale gelmedi sebep n olabilir acaba

beta yı çekmekteyim inşallah ii gelir daha başka tavsiyesi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlızkurt_35 -- 30 Nisan 2008; 15:41:44 >

• Sinir bozan bir şey.

Titan Quest'i 8x AA + 16x AF + yüksek kalitedeki süper örnekleme ile açtım, oyunu ilk açışta değil, ama ikinci açışta bu ayarlar etkinleşti.

Sonra oyundan çıkıp AA - AF'yi, yani üstteki seçenekleri kapattım.

İlk açışta etkin göründü (AA - AF olmadan açtı). Fakat, ikinci açışta gene 8x AA vs. ile açtı ve sonraki denemelerde düzelmedi. Başka deyişle, önceki duruma göre hiçbir şey değişmedi. AA - AF kapatma komutumu algılamadı.

Sürücüden tekrar bir ayar(herhangi bir ayar) değişikliği yaparsam (ekranda bazı noktalar siyah oluyor, ayar uygulanırken), gene ilk açışta AA - AF kapanıyor, istediğim gibi; ama sonrakilerde gene 8x AA, 16x AF vs. açıyor. Sanki ilk yaptığım ayarı hafızasından atamıyor.

Deli etti beni. Titan Quest haricinde de öyle şu an ve bilgisayarı yeniden başlatana kadar düzelmeyecek.

Bazen söz dinliyor, ayarı yaptıktan sonra oyunu ikinci açışımda uyguluyor o ayarı. Bazen de böyle, içinden çıkılmaz bir hâl alıyor.

8.3 (8.3'ten sonra çıkan hotfix de olabilir. Veya ikisiyle de denemişimdir) varken, CCC hata verdiği için Ati Tray Tools ile ayar yapıyordum, onda da buna benzer sorunlar çıkıyordu. O zamanki durumu, ATT'nin uyumsuzluğuna, CCC'nin açılmamasına ve format atmadan kart takmama bağlamıştım.

Şimdi ne yapacağımı şaşırdım. 8.4 de böyleyse, işimiz var.

quote:

ada bu hotfix dene istersen nasıl olsa 8.4 uzerine yapılmıs bi hotfix....vatagede filan da belki isine yarar...

Belirtmemiştim, XP kullanıyorum.

8.49 önemli, testte kullanacaktım 3870'i. 8.4'le başarım düşerse, iyi olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Nisan 2008; 15:56:21 >

• saolasın kardeş denedim iigeldi hatta juiced 2 oyunda da ses te baya farketti

8.4 neden bu kadar kötü ki ne anlamadım
  • bu sürücüyü başka test edip deneyen arkadaşlar var mı acaba...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.