Şimdi Ara

Ati Catalyst 8.49 Beta ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de inmeye başladı ama çok yavaş aşırı yüklenme var dediğiniz gibi..
  • Bende çektim akşam eve gidince kurucam bakalım. 8.4'te oyundan atma sorunları çıkmıştı, bakalım bu nasıl olacak...
  • vista 32bit için hazır değilmiş.sitede öyle yazıyor.ben oranın yalancısıyım :D
  • Bende indiriyorum bakalım ne kadar fark edecek, Catalyst'ten nefret ediyorum umarım sadece sürücüyü kurabilirim..
  • Bende biraz önce format atacaktım bari deniyim bende nasılmış, umarım faydalı olur.
  • Vista versiyonu ne zaman çıkacak acaba, çıksada testlerimizi yapsak. 8.4 umduğumuzu veremedi ama 8.49 Beta XP test sonuçlarına göre baya başarılı bakalım darısı Vistanın başına
  • Ati büyük bir adım bizim için 0.8 fpslik bir zıplama.

Xp32 high 2xaa 16af sonuçları.Boşuna indirmeyin kotalıysanız gelecek aya kadar bekleyin değmez çok diğer oyunlarda da bir fark yok.Maxlarda değil ama min fpslerde iyileşme var.

Ati Catalyst 8.49 Beta !

Ati Catalyst 8.49 Beta !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrodorit -- 18 Nisan 2008; 22:21:00 >

• iyide bunlar her ekran kartı modeline oluyor mu 50 çeşit model var
  • quote:

Orjinalden alıntı: labrodorit

Ati büyük bir adım bizim için 0.8 fpslik bir zıplama.

Xp32 high 2xaa 16af sonuçları.Boşuna indirmeyin kotalıysanız gelecek aya kadar bekleyin değmez çok diğer oyunlarda da bir fark yok.Maxlarda değil ama min fpslerde iyileşme var.

Ati Catalyst 8.49 Beta !

Ati Catalyst 8.49 Beta !

sistemin neydi,göremedim

• Valla ben yükledim, 8.4'e göre iyileşme var. En başta oyundan atma sorunları kalktı...
  • ben de indiriyom bakalım nolacak şu ısı proplemini halledemedim gitti arkadaşlar kart modelleri ve ısılarını yazsa ne iyi olur ben de enson 42
  • sisteme gore karta gore degisiyor bu 8.4 8.49 olayi yani 8.3 gibi kurmayan kalmasin gibi bir durum yok bu sefer.
  • Penumbra: Overture adlı oyunda son bölümlerde grafik (doku) bozulmaları oluyordu. Bu sürücü ile bu sorun tamamen giderilmiş (7.11 den 8.4 e kadar sorunluydu, daha öncelerini denemedim).
  • yükledim ama bu sefer yüksüz sıcaklık değeri 65 dereceden aşağı düşmedi. normal 8.4 driver ile 50 lerde geziyordu.
  • Benim crysiste gpu benc sonuçlarım
    çözünürlük 1280*1024 - Herşey high DX9 winxp pro

8,3
    Play Time: 70.38s, Average FPS: 28.42
    Min FPS: 11.27 at frame 138, Max FPS: 36.42 at frame 990

8,4
    Play Time: 68.74s, Average FPS: 29.10
    Min FPS: 8.95 at frame 142, Max FPS: 37.61 at frame 986

8,49
    Play Time: 68.35s, Average FPS: 29.26
    Min FPS: 8.28 at frame 139, Max FPS: 39.33 at frame 98

Ama driverları direk eskisinin üzerine kurdum her seferinde eskileri silip yenisini kurmadım yani. 8,4 demodan birkaç sefer attı. Ama ne 8,49 nede 8,3 te atma söz konuısu olmadı.
    Sıcaklıklar gayet normal 2D de 30-40C 3D de ise 50-60 arası üzerini görmedim.

Diğer oyunlarda test etmedim sadece cnc3 kurulu makinada. Sanırım ondada fps sınırlandırılmıştı (öyle okumuştum en azından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi honneur -- 19 Nisan 2008; 7:47:47 >
  • Sanırım herkes de işe yaramış sürücü az da olsa. Ati'den güzel sürücüler geliyor.
    Şu beta sürücüleri çıkartsa Ati Nvidia gibi 4-5 günde bir sürücü problemi de kalmayacak.
  • beyler bu sürücüyü indirmeyin donmalar yapıyo oyun esnasındaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0ld mAn1Ac

beyler bu sürücüyü indirmeyin donmalar yapıyo oyun esnasındaa

Hangi oyun(lar)da ?

Ekran kartın nedir ?
  • ben yükledim hiç donma falan yok..
  • Neden boyutları normal driverlere göre bu kadar büyük ki ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.