Şimdi Ara

ATI Crossfire hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar baslıkta belirttim Atı Crossfire hakkında bilgi almak istiyorum ,Kafamda bazı soru ısaretleri var bunlara cevap verirseniz sevinirim.
    1-Crossfire de 2 tane aynı seri Örn:Radeon hd 5670 ddr3 1gb 128 bit Ekran kartını Crossfire ıle anakarta 2. bır aynı ekran kartı taktığımızda Ekran kartı nasıl oluyor ?Yani demek ıstedıgım pc de 2 tane 1 gb 128 bıt ekran kartı takınca 2gb 256 bitemi cıkıyor degerleri Bunu bir türlü anlayabılmıs degılım Lütfen bu konuda bılgısı olanlar cevaplayabilirlerse sevinirim .İyi forumlar

• eskiden forumda verilen bir tabloyu paylasıyım sızle.
    yardımcı olur sıze sanırım.

2 turlu crossfire vardır.

1 cisi 2 li kart ile yapılan .
    2cisi ise crossfire -x

ayrıca asagıdakı tabloda hangı kartların hangı kartlar ıle crossfire yapılabılecegi bellı olmaktadır.

crosfire yapımındada sadece, belirli oyunlarda gpu ıslemcı kullanımı farkı yaratır. yanı 1gb ram+ 1gb ram = 2 gb ram etmez.

resimler alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 18 Eylül 2012; 0:48:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

eskiden forumda verilen bir tabloyu paylasıyım sızle.
    yardımcı olur sıze sanırım.

2 turlu crossfire vardır.

1 cisi 2 li kart ile yapılan .
    2cisi ise crossfire -x

ayrıca asagıdakı tabloda hangı kartların hangı kartlar ıle crossfire yapılabılecegi bellı olmaktadır.

crosfire yapımındada sadece, belirli oyunlarda gpu ıslemcı kullanımı farkı yaratır. yanı 1gb ram+ 1gb ram = 2 gb ram etmez.

resimler alıntıdır.

Cevebınız için çok teşekkür ederim ,Anakartım msı 970a-g46 bu karttakı Crossfire hangisidir acaba sizin söylediğiniz 2 secenekten ?Birde Sizce 1 tane daha aynı karttan alsam oyunlarda gözle gorulür bir performans artışı kaydedebilirmiyim?Kafama takılan noktalar bunlar Tekrar cok tesekkur ederim..Bu arada kartım hd5670 ddr3..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oux53 -- 18 Eylül 2012; 2:47:37 >

• crossfire uğrastırıcıdır.(goruntu sorunları ve ısı yuseklıklerı daha cabası)
    amd hd 5670 ddr3 1gb 128 bit Ekran kartınızı satıp .yeni bir tek kart alarak yolunuza devam edınız.
    zaten yapsanızda verım tam alamazsınız.
    en onemlı nedeni anakartınızın 2 ci pcı-e yuvası 4 x hızındadır.
    tavsiyem amd hd 6750 . dir tek kart olarak ki; bununlada istediğiniz performansı almazsınız şayet, daha üst bir kart olan
    amd hd 6850 almanız en doğru çözumdur.
    mısal vatan ındırımdeyken bu kartı 255 TL. den satıyor 6850.
    ekran katınızın sıfırıda 105 tl fılan. 2 ci elde 80 ne satsanız; Üstune gereklı mıktarı ekleyıp dedıgım kartı alsanız en doğru çözüm olucaktır.
    ama bu seferde işin içine power olayı girebilir, yada cpu ile gpu darboğaz olayı.

powerınızın marka ve modeli nedir.
    kaç watt yazmaktadır uzerınde.
    ayrıca uzerındekı etıkette 12+ kanalı temıdır çiftmidir.
    12+ kanalından kaç yada kaçar Amper vermektedir.
    tam işlemcinizin marka modeli mhz nedir.

cevaplar ısenız daha cok yardımcı olabılırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

crossfire uğrastırıcıdır.(goruntu sorunları ve ısı yuseklıklerı daha cabası)
    amd hd 5670 ddr3 1gb 128 bit Ekran kartınızı satıp .yeni bir tek kart alarak yolunuza devam edınız.
    zaten yapsanızda verım tam alamazsınız.
    en onemlı nedeni anakartınızın 2 ci pcı-e yuvası 4 x hızındadır.
    tavsiyem amd hd 6750 . dir tek kart olarak ki; bununlada istediğiniz performansı almazsınız şayet, daha üst bir kart olan
    amd hd 6850 almanız en doğru çözumdur.
    mısal vatan ındırımdeyken bu kartı 255 TL. den satıyor 6850.
    ekran katınızın sıfırıda 105 tl fılan. 2 ci elde 80 ne satsanız; Üstune gereklı mıktarı ekleyıp dedıgım kartı alsanız en doğru çözüm olucaktır.
    ama bu seferde işin içine power olayı girebilir, yada cpu ile gpu darboğaz olayı.

powerınızın marka ve modeli nedir.
    kaç watt yazmaktadır uzerınde.
    ayrıca uzerındekı etıkette 12+ kanalı temıdır çiftmidir.
    12+ kanalından kaç yada kaçar Amper vermektedir.
    tam işlemcinizin marka modeli mhz nedir.

cevaplar ısenız daha cok yardımcı olabılırım.

İşlemcim Amd phenom x4 965 Be
    Powerda Everest buhttp://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/everest-eps-1660a-eps-1660a-400w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=41772
    Powerı aldıgım zaman fazla maddı ımkanım olmadıgı ıcın bunu almak zorunda kalmıstım gercek 400w yazıyor ama cok ıyı bı power oldugunu dusunmuyorum acıkcası zaten Bilgisayarda kasası cok ısınıyor nedeni nedir bılmıyorum daha parcaları alalı 6 ay anca oldu 6850 yi benım bu power ile kullanabılırmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oux53 -- 18 Eylül 2012; 15:14:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.