2 gündür bilgisayarda video oynatmaya kalksam bilgisayar kilitlenior. bütün codecleri silmdim tekrar yükledim ne fayda.... ama fark ettim ki ekran kartının driverını kaldırınca çalışıor tıkır tıkır. yeniden kurarsam yine sonuç hüsran(5-6 farklı driver denedim) başına daha önce gelen veya çözümü bilenler HELPPPPPPPPPPPP
yaaa yok mu bilen
LAPTOPUN yUKLEME CD SİNDEN TEMİZ BİR YUKLEME YAP.
yaptım yaptım ama sonuç sıfır
eski bir versiyonunu yükle atinin.
eski bir versiyonu değil bence az araştır son versiyonlarda bile bug olabiliyor windows unu kontrol et updatelerinin hepsini almaya özen göster ... oc den bile kaynaklanabilir vs
Daha önceden yoktu bir anda mı başladı yane ne yaptıktan sonra başladı onu tahmin edebiliomusun?
valla ben downloada bırakıom makineyi bazen. 2 gündür açıktı makine restart attım ve bu sorun başladı. hala çözülmedi eski yeni ne kadar driver varsa deniom olmuo yeniden kurcam windowsu bu gidişle
quote:
Orjinalden alıntı: slayerxp
2 gündür bilgisayarda video oynatmaya kalksam bilgisayar kilitlenior. bütün codecleri silmdim tekrar yükledim ne fayda.... ama fark ettim ki ekran kartının driverını kaldırınca çalışıor tıkır tıkır. yeniden kurarsam yine sonuç hüsran(5-6 farklı driver denedim) başına daha önce gelen veya çözümü bilenler HELPPPPPPPPPPPP
2 gündür açıkdı demişsin virüs fln girmiş olması arada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme