Bildirim
ATİ HD 3870 HATA RAPORU VERİYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
BU HATAYLA 2 KERE KARŞILAŞTIM VE ŞUANDA OCERLOCKSUZ KULLANIYORUM. BU CİDDİ BİR SORUNMU YOKSA SIRDAN BİR HATAMI. SADECE EKRAN KARTI İÇİN 500 WATLIK POWER SUPLY ALDIM. BİDE SORUN POWERİ TAKTINTAN 1 GÜN SONRA VERDİ HATAYI. -
arkadasım ati 3870 serisinin gpu hızı modele göre genelede 850 ye kadar cıkıyor ama 2600 degerini ilk defa sende görüyorum ynalış yazmış olmayasın en saglam 3870ler his serisiydi ve 2300 ü görüyordu hat mesajı ekrnakrtını yakmamak için devreye giriyor eger bu degerlerde calıştırabildiysen o karttan cok bi hayır gelmez.. -
EVET DEDİĞİNİZ GİBİ GPU SAATİ 885 DEN YUKARI CIKMIYOR BELLEK SAATİ İSE NORMALDE 2250 OLARAK GELDİ. YANİ 1125*2=2250. BEN BU DEĞERİ 1.300*2=2.600 YAPTIM. 1387*2=2774 DE KADAR KULLANABİLİYORUM. BEN İSE GPU SAATİNİ 800 YAPTIM BELLEK SAAİTİNDE 2600(1300*2) YAPTIM. BUNDAN SORUN CIKACAĞINI SANMIYORUM. CÜNKİ BU DEĞERİ ÜZERİNE KOYMUŞLAR. -
ekrnkartının modeline yazarmsın bi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X