Şimdi Ara

Crysis 3 Kırmızı Ekran Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bügün crysis 3 multiplayer oynarken ekrna birden kırmızı oldu 5 dakka bekledim aynı şey pc kitlenmişti hiç bir şey yapamıyordum reset attım şimdi acaba ekran kartında sorunmu var suan saphire 7950 yi kullanıyorum ama kırmızı ekran geldiğinde hdd ışığı sürekli yandı hiç sönemdi acaba sorun nedir not: oyun orjinal

• oyun crysis olunca kırmızı ekran oluyo tabi ben bugün çözümünü bulup sana ulaşırım kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

merhaba bügün crysis 3 multiplayer oynarken ekrna birden kırmızı oldu 5 dakka bekledim aynı şey pc kitlenmişti hiç bir şey yapamıyordum reset attım şimdi acaba ekran kartında sorunmu var suan saphire 7950 yi kullanıyorum ama kırmızı ekran geldiğinde hdd ışığı sürekli yandı hiç sönemdi acaba sorun nedir not: oyun orjinal

O.c varmı ekran kartında
  • ekran kartı güncel mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeranSetaou

quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

merhaba bügün crysis 3 multiplayer oynarken ekrna birden kırmızı oldu 5 dakka bekledim aynı şey pc kitlenmişti hiç bir şey yapamıyordum reset attım şimdi acaba ekran kartında sorunmu var suan saphire 7950 yi kullanıyorum ama kırmızı ekran geldiğinde hdd ışığı sürekli yandı hiç sönemdi acaba sorun nedir not: oyun orjinal

O.c varmı ekran kartında

hayır oc yapmadan oynuyordum ekran kartı güncel windows 8 pro 64 bit
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas4

ekran kartı güncel mi

Sorun çözlümüştür benim gibi aynı sorunu yaşayan arkadaşlar adına nasıl çözdüğümü anlatayım güç kaynağını Fsp 1200w olarak değiştirdim,gıgabayte anakartımda sorun olarak ses kartını besleyen kapasitörlerden biri yanmış değiştirildi hiç bir sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 9 Kasım 2013; 9:00:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    far cry 3 Sİhay ekran hatası
    12 yıl önce açıldı
    mavi ekran hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.