Şimdi Ara

Dirt 3 tam ekran oynama sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
23.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dirt 3 yukledim gayet guzel oynuyorum sorun yok ama windows penceresi modunda oynuyorum ilk oyuna girerken tam ekran girmistim masaustunden birseye bakmak icin alt+tab la dondum tekrar girdim oyuna pencere moduna gecti. Artik her girdigimde windows penceresi olarak aciliyor bunu tam ekrana cevirebilecek yeri bulamadim oyun ici ayarlardan da bulamadim. Bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim.

Hayirli aksamlar

• tamam hallettim yine de sagolun :)
  • başkaları da bu sorunu yaşıyorsa diye düşündün mü bilmiyorum.. nasıl çözdüğünü anlatsaydın güzel olabilirdi ama çok çok basit bir şey olduğu için hemmen yazıyorum
    alt+enter ile uygulamaları tam ekran çalıştırabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

başkaları da bu sorunu yaşıyorsa diye düşündün mü bilmiyorum.. nasıl çözdüğünü anlatsaydın güzel olabilirdi ama çok çok basit bir şey olduğu için hemmen yazıyorum

zaten o kadar basit oldugundan yazmak istemedim kafa yerinde degil benim alt tarafi alt+enter yapacaz onu unuttuk ya :) haklisin bu arada dedigim gibi kafam cok daginik dusunemedik 10 dk ugrastim neden olmuyor diye sonra jeton dustu :))
  • belgelerim/ oyunlarım/DİRT3/hardware settings/config dosyasını notpad ile açıyoruz fullscreen yazan kısımdaki false ifadesini true yapıyoruz sorun çözülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa06010

belgelerim/ oyunlarım/DİRT3/hardware settings/config dosyasını notpad ile açıyoruz fullscreen yazan kısımdaki false ifadesini true yapıyoruz sorun çözülüyor

arkadaşım alt+enterla da denedim senin dediğinide yaptım bi türlü olmadı.
  • Şu oyunda ne kadar sorunlu günde 10 tane konusunu görüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa06010

belgelerim/ oyunlarım/DİRT3/hardware settings/config dosyasını notpad ile açıyoruz fullscreen yazan kısımdaki false ifadesini true yapıyoruz sorun çözülüyor

arkadaşım alt+enterla da denedim senin dediğinide yaptım bi türlü olmadı.

Ya aynen arkadaş,

5tl yapmışlar oyunu aldım geldim yükledm onlineının ayarladım ayrı bir dert!
    Velhasıl save oalyını çözdük ama tam ekran olmuyor.
    Tüm bunları denedim olmadı.
    hatta kısayoladan açılışı da tam ekran yaptım yemedi
    config dosyasını değiştirip girersem notebook kitleniyor.

Orijinal aldık bir de he! gerçi 5tllik orjinal böyle mi olur desem yeri var!

• Hallettim,
    Şöyle oldu DVD içindeki directx i kurdum.
    Bir de o config dosyasını not defterinde açıp directx ve fullscreen false kısmını true yaptım
    umarım bi yanlışlığa yol açmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Hallettim,
    Şöyle oldu DVD içindeki directx i kurdum.
    Bir de o config dosyasını not defterinde açıp directx ve fullscreen false kısmını true yaptım
    umarım bi yanlışlığa yol açmam

sistemin güzelse directx kısmını true yaparak yazık etmişsin çünkü yaptığın değer ile dx11 yerine dx9 kullanıyorsun.
  • quote:

başkaları da bu sorunu yaşıyorsa diye düşündün mü bilmiyorum.. nasıl çözdüğünü anlatsaydın güzel olabilirdi ama çok çok basit bir şey olduğu için hemmen yazıyorum

çok teşekkürler :) ne güzel yazmışınız..
  • alt+enter ile tam ekran olmuyor arkadaşlar yardım lütfen oyun içinden yapınca da olmyor
  • quote:

Allah razı olsun yav senden !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.