Şimdi Ara

Crysis 2 Kasma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda anlaşılacağı gibi crysis 2 oynarken kasıyor..Ayarları 1680 x1050 extrem veya 800x600 yüksekte de oynasam kasma yapıyor.Sistemim şöyle :
    İntel core 2 cpu 6400 2.13 ghz
    4 gb ram
    gtx560

Ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.Hiledir zevksizdir geçtim oraları kasmasın yeter :)
    Yardım eden herkese teşekkürler.

• gtx560 alıp 800x600 en düşük ayarda kasma yaşamam nasıl iştir anlamadım gitti.

Crysis 2 Directx 9.0c gerektirir. Oyunun yükleme süreci sırasında
    ekrandaki bilgileri takip ederek Directx 9.0c'yi yükleyebilirsiniz.

GEREKLİ TEKNİK ÖZELLİKLER:

İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista veya Windows 7

• CPU: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 3800+ veya üstü

• RAM: 2.0 GB

• Sabit Disk: 8 GB veya daha fazla boş alan
    • Video: NVIDIA 8800 GT 512 MB / ATI 2900GT veya HD3850 veya üstü

• Ses: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
    Çok Oyunculu Oyun:

• 2-12 arası oyuncu internet bağlantısı gerekli (512Kbps Kablolu, ADSL,
    veya daha hızlı bir bağlantı)

Not: Crysis 2'yi yukarıdaki teknik özellikler ile oynayabilirsiniz,
    ancak fazladan RAM, daha hızlı bir CPU veya daha iyi bir grafik kartıyla
    oyuncu deneyimi artabilir.

hepsinden geçer özelliklerim var ama kasıyor da kasıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Mayıs 2011; 21:11:51 >

• ben de single player oynarken 40-45 fps olduğunda kasıntı hissediyorum.
  • Fraps ile ölçtüm bu değerleri alıyorum.

1280X1024 YÜKSEK MİN 26 MAX 110 ORTALAMA 49 FPS
    1280X1024 ÇOK YÜKSEK MİN 21 MAX 74 ORTALAMA 39 FPS
    1280X1024 EXTREM MİN 19 MAX 92 ORTALAMA 36 FPS

Benim istediğim 1280x1024 ÇOK YÜKSEK ayarda 27-28 fps nin altına düşmemesi.21 ne demek yahu :(
  • bence iyi bilen bi bilgisayarcıya danış yoksa halledemezsin
  • ben 1280x1024, extreme, v-sync açık oynuyorum, frapsle test yaptım, 45 fpslerde kasılma hissediyorum.

Min=46
    Max=63
    Avg=57
  • kardeş senin ekran kartı ne @rodri he
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far Cry 3 Kasma Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumi0411

kardeş senin ekran kartı ne @rodri he

ekran kartı hd5850, işlemci x4 955.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodri

quote:

Orijinalden alıntı: schumi0411

kardeş senin ekran kartı ne @rodri he

ekran kartı hd5850, işlemci x4 955.

işlemci ram ne acaba bide
  • quote:

ben 1280x1024, extreme, v-sync açık oynuyorum, frapsle test yaptım, 45 fpslerde kasılma hissediyorum.

Min=46
    Max=63
    Avg=57

vsycn kapatsanız yararınıza olmazmı?Çünkü benim bildiğim fps yi sabitliyor o
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

ben 1280x1024, extreme, v-sync açık oynuyorum, frapsle test yaptım, 45 fpslerde kasılma hissediyorum.

Min=46
    Max=63
    Avg=57

vsycn kapatsanız yararınıza olmazmı?Çünkü benim bildiğim fps yi sabitliyor o

kapatsam da aynı oluyo tek farkı bu sefer max. 60fps değilde 80-85 oluyo ama yine 45 civarı kasılma hissediyorum acaba patch falan yükleyince farkeder mi?
  • 45 fps de kasılma olmamalı.Bende 30 un altına düştüğünde kasılma sorunu ortaya çıkıyor.Ölçülen fps değerinde bir sorun olabilir.Veya size kasıyormuş gibi gelebilir.1,2 patchi ile kasmaların arttığını söyleyenler vardı.Anlaşılan sizin crysis orijinal değil.Orijinal olmadığı için kasıyor olabilir.Patch yükleyip crack yapın.
  • quote:

45 fps de kasılma olmamalı.Bende 30 un altına düştüğünde kasılma sorunu ortaya çıkıyor.Ölçülen fps değerinde bir sorun olabilir.Veya size kasıyormuş gibi gelebilir.1,2 patchi ile kasmaların arttığını söyleyenler vardı.Anlaşılan sizin crysis orijinal değil.Orijinal olmadığı için kasıyor olabilir.Patch yükleyip crack yapın.

30'un altında kasılmaya başlar değil mi? belkide bana kasıyo gibi geliyo olabilir.
  • Ben gigabyte gtx560 kullanırım 900 mhzde çalışıyor.Firefoxta çok sekme açıkken oyun açıkken donmalar yapıyor ve şöyle bir hata veriyor.
    Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti Ve Bu Durumdan Başarıyla Kurtuldu.Bundan kaynaklanan bir kasma sorunum olabilirmi acaba bilen birisi varmı?
  • bende bu kasma olayından çok şikayetçi idim çözünürlüğü istediğin kadar düşür detayı en alta al yinede kafasına göre zamanlarda fps 40-50 den birden 15-20 ye düşüyordu düştüğü zamanlar çatışma falan olmadığı zamanlarda oluyordu yani kesinlikle sistem yetmemesi ile alakalı değil öyle olsa ayarları ve çözünürlüğü düşürünce düzelmesi lazım öyle oyunu bitirdim 1.2 patch kurulu idi ayrıca sonra 1.4 patch yaptım gerekli tedaviyi yaptıktan sonra antivirüs programını geçici olarak devre dışı bıraktım ve mutlu son 1920-1080 extreme ayarlarda oyun takılmadan sorunsuz çalışıyor anlık olarak çok nadir 25 fps ye düşüyor çatışma anlarında oda normal zaten
    sistem
    e8400 işlemci 3.6 hızaşırtılmış
    4 gb ran
    sapphire 5850 extreme ekran kartı 800 -1200 çalışıyor
    win7 64 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

bende bu kasma olayından çok şikayetçi idim çözünürlüğü istediğin kadar düşür detayı en alta al yinede kafasına göre zamanlarda fps 40-50 den birden 15-20 ye düşüyordu düştüğü zamanlar çatışma falan olmadığı zamanlarda oluyordu yani kesinlikle sistem yetmemesi ile alakalı değil öyle olsa ayarları ve çözünürlüğü düşürünce düzelmesi lazım öyle oyunu bitirdim 1.2 patch kurulu idi ayrıca sonra 1.4 patch yaptım gerekli tedaviyi yaptıktan sonra antivirüs programını geçici olarak devre dışı bıraktım ve mutlu son 1920-1080 extreme ayarlarda oyun takılmadan sorunsuz çalışıyor anlık olarak çok nadir 25 fps ye düşüyor çatışma anlarında oda normal zaten
    sistem
    4 gb ran
    win7 64 bit

Bende korsan olarak single player oynarken en yüksek ayarlarda kasma çok nadir oluyordu.Ama multiplayer oynarken bazı yerlerde fps 25lere kadar düşüyor.Sorunun kesinlikle oyunda olduğunu düşünüyorum.İnce ayar yapılamaması ve çoğu kişinin 1,2 patchi kasmaların başladığını söylemesi en büyük kanıtı.Öyle böyle oynuyoruz artık , yapacak birşey yok.e8400 işlemcin o.c yapılmadan önce hızı ne kadardı.Bende e6400 var 2,13 ten 2,60'a çıkardım.Oyun oynarken 60 dereceye kadar çıkıyor.Max 60 derece , 60 dereceyi geçtiğini görmedim.Biraz daha o.c yaparsak 70 dereceye yaklaşacağından korkuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

bende bu kasma olayından çok şikayetçi idim çözünürlüğü istediğin kadar düşür detayı en alta al yinede kafasına göre zamanlarda fps 40-50 den birden 15-20 ye düşüyordu düştüğü zamanlar çatışma falan olmadığı zamanlarda oluyordu yani kesinlikle sistem yetmemesi ile alakalı değil öyle olsa ayarları ve çözünürlüğü düşürünce düzelmesi lazım öyle oyunu bitirdim 1.2 patch kurulu idi ayrıca sonra 1.4 patch yaptım gerekli tedaviyi yaptıktan sonra antivirüs programını geçici olarak devre dışı bıraktım ve mutlu son 1920-1080 extreme ayarlarda oyun takılmadan sorunsuz çalışıyor anlık olarak çok nadir 25 fps ye düşüyor çatışma anlarında oda normal zaten
    sistem
    4 gb ran
    win7 64 bit

Bende korsan olarak single player oynarken en yüksek ayarlarda kasma çok nadir oluyordu.Ama multiplayer oynarken bazı yerlerde fps 25lere kadar düşüyor.Sorunun kesinlikle oyunda olduğunu düşünüyorum.İnce ayar yapılamaması ve çoğu kişinin 1,2 patchi kasmaların başladığını söylemesi en büyük kanıtı.Öyle böyle oynuyoruz artık , yapacak birşey yok.e8400 işlemcin o.c yapılmadan önce hızı ne kadardı.Bende e6400 var 2,13 ten 2,60'a çıkardım.Oyun oynarken 60 dereceye kadar çıkıyor.Max 60 derece , 60 dereceyi geçtiğini görmedim.Biraz daha o.c yaparsak 70 dereceye yaklaşacağından korkuyorum.

evet bence de oyunun bazı yerlerinde problem var alakasız yerlerde fps düşüyor ama yukarıdaki söylediklerimi yapınca ani fps düşüşleri baya azaldı nadir oluyor artık e8400 default hızı 3.00 voltajsız 3.6 voltajla 4.0 ghz çalışıyor oyunda 4.0 ghz çıkartarakta denedim değişen bir şey olmadı e8400 ısınmayan bir işlemci onun için ısıyla alakalı sorun yok

• Başka oyunlarda yapıyormu acaba bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

Başka oyunlarda yapıyormu acaba bunu ?

Başka oyun yok şuan bilgisayarımda.Alliance of valiant arms adında mmofps oyununu oynuyordum.1680x1050 tüm ayarlar en yüksekte kasma sorunu yaşamıyordum.Oyunun resimlerine bakarsanız grafik kalitesi hakkında bir fikriniz olabilir.
  • sizin süper sistemleriniz de bile kasıyorsa benim pc ne yapsın
    ben crysis 1 i bile zar zor bitirmiştim en düşük grafiklerde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.