Şimdi Ara

ATI HD3470 - HD4650 Upgrade ne getirir ne götürür.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartımı upgrade yapabileceğimi öğrendim. PCI Exp X16 ve MXM II yapıda. Laptopumda Ati HD3470 modeli var bunu Ati HD4650 modeli ile değiştireceğim. Böyle bir durum söz konusu yani. Fakat bu upgrade işleminin getirileri ve götürüleri neler olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de bu upgrade işlemine 350 TL ödemem gerekecek. Aradaki avantajlar bu bedele değer mi. Şimdiden teşekkür ediyorum.
    Kartlar ;
    Ati HD 3470 - 256 MB - 64 bit - 12W
    Ati HD 4650 - 1024 MB - 128 bit - 35W

Sistem özelliklerim ise mesajın altında imzamda mevcut.

• 40 kişi bi mesaja bakar da bi kişi yorum yapmaz mı be kardeşim yaa. bu donanimhaberde artik iyice restorasyondaki katedralin başrahipleri dolaşmaya başlamış demek ki :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufanuyaroglu -- 20 Aralık 2009; 23:42:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufanuyaroglu

40 kişi bi mesaja bakar da bi kişi yorum yapmaz mı be kardeşim yaa. bu donanimhaberde artik iyice restorasyondaki katedralin başrahipleri dolaşmaya başlamış demek ki :(

çok iyisin ya

bence değer neden değmesin en azından bir 4 yıl daha idare eder seni

• Güzel olur tabiki eğer bouytları denk ise, tek eksisi pil tüketiminde olacak gibi görünüyor güç tüketimi 3 katı kadar.
  • değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar :)
  • hocam nasıl deiştirebiliosun yaa 1535 de ekran kartı anakartla tümleşik diil mi ???
  • 350 lirana değer...
  • peki ben 4 çekirdek almayı düşünüyorum ama ekran kartı düşük bana göre. 4570 onu 4670 ile değiştirme gibi bir durum söz konusu olabilirmi ne kadara patlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.