Şimdi Ara

ATI HD48XX LERDEKİ GORUNTU SORUNUN COZUMU!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • his ıcq4 turbo var hiç hata almadım şuana kadar çok şükür... 8.8 ve 8.9 driver kullandım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: my_sweet_shadow

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet-bjk

Profili oluşturuyorum ama dediğiniz klasör yolunda çıkmıyor!!!!

sanırım dizin adı hatalı
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı adı\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles\
    ben bu dizinde buldum application data klasöründe değilde local setting in altındaki application data klasöründe buldum

Benim ne yazmışım : C:\Documents and Settings\Oturum Adı\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles
    Bu da senin dediğin : C:\Documents and Settings\Kullanıcı adı\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles

Şimdi ikisi arasındaki farkı gösterebilir misin

• patron peki gözle gorulur dercede bir artış vermı peki yapacağımda 4850 ye boşa olmasın sonra ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

slayer777@ çözüm diye açtığın topic'de kimse nasıl olacağını anlamamış direk copy-paste yapmışsın yabancı siteden ss'ler ile olayı açıklarsan herkes faydalanır yoksa hiçbir önemi yok bu konunun

kusura bakmayın arkadaşlar şehir dışındaydım tam açıklamasını yapamadım aslında alıntı yapıp koymuştum ama yapamayan arkadaşlar için cok saolsun CWaRRioR adlı uyemiz açıklamış

cozumleri işe yarayan arkadaşlar lutfen bu başlık altında yazarlarsa iyi olur

saygılarımla

bu arada yapamayan olursa özelden atsınlar elimden geldiği şekilde yardımcı olabilirim
  • Peki bu ayarları asıl kalıcılaştırırız? Windowsu her başlattığımızde yeni profili aktive etmemiz gerekiyor sanırım. Default ayarları bu şekilde değiştirsek bir sorun olur mu?
  • Ben yaptım bı ıse yaramadı
  • Bende 4850 var, sistemi ilk kurduğum gün yaklaşık 4 saat oyun oynadım. Böyle bir problemle karşılaşmadım. Daha sonradan bu problem ortaya çıktı.. Forumdaki düzeltmeleri yaptım ancak hata devam ediyor. Yalnız değişikliği yaptıktan sonra mavi ekran görmeye başladım.

Teknik bilgiler:

Ati3duag.dll - address bf271049 base at bf19b000
    kmixer.sys - address a5e30bb8 base at a5e30bb8

Çoğu 48xx kartlar mı böyle sorunlu yoksa bize mi sorunlu kartlar denk geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EJ_ -- 27 Eylül 2008; 1:43:13 >
  • dijital tv kartım ile tv izlerken görüntü aşağıdaki gibi olup düzeliyor bunu bazı kanallarda dakikada 10-20 kere yapıyor . :S

ATI HD48XX LERDEKİ GORUNTU SORUNUN COZUMU!!!

bunun çözümü ile karşılaşan varmı kartım sapphire 4850
  • bendede 4870 var oyun oynarken böle oluordu konu acmak için girdigimde bu baslıgı gördüm hızları 75000 e sabitledim arkadasların anlattıgı gibi sorunum çözüldü çok saolun beyler ellerinize saglık
  • yav dün onları yaptıktan sonra düzelmişti şmdi gene saçmalıyor nasıl çözecez bu sorunu kartı geri iade mi etsem :S
  • ben de bunu yaptım ancak az önce tekrar dondu yapan arkadaşlar fazla ümitlenmesin
  • ATI umarım bu soruna bir hotfixle falan el atar... Sonuçta kimse kartın düzgün çalışması için profille uğraşmak zorunda değil
  • beyler ben kartı aldığım yere postaladım. bakalım bugun yarın bi cevap gelir.inşallah yenisi ile değiştirir adamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

dijital tv kartım ile tv izlerken görüntü aşağıdaki gibi olup düzeliyor bunu bazı kanallarda dakikada 10-20 kere yapıyor . :S

ATI HD48XX LERDEKİ GORUNTU SORUNUN COZUMU!!!

Çözüm Geforce a geçmek.

Yazılımın daha yeni sürümü varsa onu dene.

• sorunları bu yolla çözemeyen Sapphire Radeon HD4870 512MB DDR5 sahipleri

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=98860&STARTPAGE=26&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear
    adresinde
    delfincek nickli kullanıcı şöyle yazmış :

you can flash if you have:

Sapphire Radeon HD4870 512MB DDR5
    Originalni bios on board with date: 24.07.2008 (you can check this with ATI CCC)
    BIOS ver: 011.006.000.003.000000 (you can check this with ATI CCC)
    BOX NUMBER: SKU 11133-00-20R on a green sticker on your box....................buraya dikkat edilmeli sanırım .

sapphire için yeni bios bağlantıları da vermiş. Bu yeni biosu karta flashlayınca sorunlar çözülüyor deniyor .

isterseniz bir de bu biosu deneyin .

• quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

ATI umarım bu soruna bir hotfixle falan el atar... Sonuçta kimse kartın düzgün çalışması için profille uğraşmak zorunda değil

Kesinlikle haklısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

quote:

Orjinalden alıntı: zebani

dijital tv kartım ile tv izlerken görüntü aşağıdaki gibi olup düzeliyor bunu bazı kanallarda dakikada 10-20 kere yapıyor . :S

http://img240.imageshack.us/img240/4023/adszwb0.png

Çözüm Geforce a geçmek.

Yazılımın daha yeni sürümü varsa onu dene.

nvidia da 4850 ye denk kart nedir. max 200usd+kdv olacak gidipte 300-400 dolar vermem.

• vista kullananlar yapamıycak mı yani onalrda yinede oyundan mı atçak anlamadım en yaa bende de oyundan atıo kartım hd4870
  • Arkadaşlar ben değişikliği yaptım ve problemim çözüldü, sonra tekrar aynı hatayı almaya başladım, sanırım windows her açıldığında profili aktif etmeliyiz

Edit; çözdüm derken kart yine aynı hatayı vermeye başladı, bir türlü düzelmiyor.. Vatan'a götürdüm, onlarda sorunu kabul ettiler, şimdi GTX 260 ile değiştiriyorum, umarım memnun kalırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 9 Ekim 2008; 16:32:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.