Şimdi Ara

ATI HD5570 yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi yıllar hepinize beyler bayanlar, ufak bi sorunum için size danışmam gerekti.

Kartın ilk sorunu bikaç ay önce ekrana görüntü gelmemesiyle başladı. Kasa klavye mouse falan her şey çalışıyodu ancak ekrana görüntü gelmiyodu. Bikaç kere reset attıktan sonra bi kere geliyodu sonra da kapatamıyodum bilgisayarı korkudan. Mesela gece gayet rahat takılıyorum sonra bilgisayarı kapatıyorum, sabah açınca yine aynı şey, görüntü yok. Böyle böyle 1-2 ay falan devam etti sonunda bi gün hiç görüntü gelmedi. Ben de dedim sökeyim bi temizleyeyim çıkardım taktım vsvs uğraştım olmadı. En sonunda anakarta entegre olan çıkışa bağladım monitörü, açtım bilgisayarı uzunca bi süredir böyle kullanıyorum.

Şimdi benim sormak istediğim şu : sorun anakartta mıdır ekran kartında mıdır ? Servise götürüp kazığı yemeden önce her türlü şansımı denemek istiyorum. Daha önce birine sorduğumda çip sorunudur o demişti, nedir bu ? Eğer sorun sadece ekran kartındaysa ben yeni bi kart aldığımda aynı şeyle karşılaşır mıyım ? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komirabil -- 1 Ocak 2016; 16:56:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.