Şimdi Ara

ATI HD5650 1GB ayrılmış video belleği (ekran kartı) 512 mb a düştü, Ekran Kartı Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
8.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: garandiru

quote:

Orijinalden alıntı: HaY_aKSi

driverda hata var gıbı duruyor cunku 5600 series yazması lazım 5000 yazıyor
    http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx
    bu atinin auto driver bulmaya yarayan programcıgı bi denersen sorunun cozulebılır

ne kadar aradıysam bu 5650 nin kendi tam driverını bulamadım ki zaten. AMD nin sitesinden 5650 driver die indiriyorum bunlar cıkıyor iste defalarca driver silip yukledim ama sorun aynen devam ediyor. otomatik driver bulmayı da bi denerim ama mb arttırma konusunda yardımcı olacağını sanmıyorum cunku daha oncedende yukledim driver seri olarak baska gozukuyordu ancak 1024 mb ayrılmış video belleğim vardı ve boyle sorunlar yaşamıyordum.

Buralardayiz yazin siz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam, siz göndereceğiniz mesajı öncelikle buraya yazın, üzerinden düzenleme yapar, gerekirse ilave yaparız.

Düzenleme: Mesajınızda bilgisayarınızın tam modelini ve donanım özelliklerini, tamirden önceki haliyle kesinlikle belirtin. Faturayı tarayıp, ek olarak ekleyin. Daha sonra, servis isteği başvurunuzun tarihini, saatini belirtin. Teknik servisin ne zaman geldiğini, servisin geldiğine dair makbuz vs. gibi herhangi bir kanıt varsa onları tarayıp e-postaya ekleyin. Ayrıca, şuanki haliyle GPU-Z, Aida64, aygıt yöneticisinden ekran kartı ile ilgili sayfaların görüntüsünü de ekleyin.

Diğer bir husus ise, yapılan işlemler hakkında servis size ne söyledi, ne konuştunuz bilmiyorum ama yapılan tüm değişikliklerin size bildirilmediği, ekran kartının size haber verilmeden ve sizin izniniz olmadan değiştirildiğini (bu kısmı sizin de koyu olarak yazmanı öneririm) ve ayrıca, yeni takılan ekran kartının eski karttan daha zayıf bir kart olduğunu belirtin. Herhangi bir parça ya da komple ürün değişimi durumunda, her zaman öncelikle muadil ürün, muadil ürün yoksa bir üst model ürün temin edilmek zorundadır (bu satış sözleşmesi ya da teknik servis bakım-onarım şartlarında yazıyor olmalıdır, bir teknik servis kağıdında okumuştum). Bu şartlarda, teknik servisin tüketiciyi aldatıp sahtekarlık yoluna gittiğini ve bu durumu kabul etmediğinizi net olarak söyleyin. Öncelikle eski ekran kartınızın (HD 5650) tekrar takılmasını, HD 5650'yi takamıyorlarsa muadilini ya da bir üst modelini talep edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 1 Ağustos 2012; 14:59:54 >

• tamam simdi son şeklini verip buraya da atacağım inşallah teşekkürler..
  • Daha önce(Son Bir Hafta İçinde) aynı problemden dolayı yaptığım aramalarda doğrulandığı üzere Yaklaşık 1,5 Senedir kullandığım, Laptopu aldığım günden beri üzerinde var olan ATI Mobility Radeon HD5650 1GB - 128 bit lik bir ekran kartına sahiptim.

Bilgisayarımın ısınarak donmalara sebebiyet vermesi ve kapanmasından dolayı yaptığım servis aramalarında, bir kez sadece Heat Sink değişmiş, sorunun devam etmesi üzerine Anakartımın ve Heat Sink'in değiştirileceği bana bildirimişti.

19.07.2012 tarihinde belitmiş olduğum Anakart ve Heat Sink Değişimini yapmak üzere Dell Servisi evime gelerek parça değişimini gerçekleştirmiştir. (Servise gelindiği sırada evde bulunmuyordum.)

Değişimden sonra bilgisayarımı açtığımda ekran çözünürlüğü çok düşük bir vaziyette bilgisayarı açtım. Ekran kartının driverını Dell'in sitesinden servis tagımla yaptıgım tarama sonucu indirerek kurdum. ve daha sonra harddiskimde sakladığım daha oncedende kullandığım en güncel hd5650 driverlarını kurdum. Ancak Daha onceden çok rahat oynadığım oyunlarda aşırı kasma ve kullandığım programlarda performans düşüklüğü neticesinde ekran kartımı kontrol ettiğimde sistem bilgilerinde 512 Mb olarak gözüktüğünü saptadım.

Bilgisayar sistemini test eden aida64 programıyla yaptığım testte ekran kartım 512 mb - 64 bitlik hd5470 olarak gözükmekte.

Daha sonra 3 Kez bu konu hakkında Dell servisini aradım,
    -İlk aramamda BIOS güncellemesi yaptırıldı performans olarak aynı sorunun devam etmesi halinde tekrar aramam soylendi ve sorun aynen devam etti.
    -İkinci aramamda yaklaşık 30 dakikalık telefon görüşmesi sonucunda Telefondaki Bey efendiyle beraber driverları tekrar yukledik ancak konusmanıın sonucunu getiremeden bağlantı koptu.
    Not: Bu konuşmalardan birinde (zannedersem ikincisinde) ekran kartımın HD5650 1GB olduğu konuştuğum yetkili tarafından doğrulanarak çözüm üretilmeye çalışmıştı!
    -Üçüncü telefon görüşmemi sizinle yapmış bulunup olanları olduğu şekliyle anlattım. Ekran kartı modelimin sisteminizde HD5470 olarak gözüktüğünü Kartın Bellek boyutuna ise bakamadığınızı ifade ettiniz.

*Yaptığım testlerle ilgili ekran görüntüleri ve Ürün Faturası ekteki dosyalarda mevcuttur.

*Bilgisayarımın garantisi devam etmekte olup eve gelen Dell servis yetkilileri haricinde hiçbir şekilde kasası açılmamıştır.

Anakartımın değiştirilirken ekran kartımında değiştirilip değiştirilmediği husunda ve ya ekran kartı yeni anakartla uyumsuz olması gibi bir sorun sonucu benim ekran kartımın tekrar takılmadığı konusunda şüphelerim mevcuttur. Ancak böyle birşey için benim konu hakkında bilgilendirilip iznimin alınması gerekir.

Sonuç olarak sorunumun en kısa zamanda neden kaynaklandığının tespit edilerek çözümlenmesini eğer bana bildirilmeden yapılmış bir değişiklik var ise değişikliğin eski performans ve sistem değerlerine dönülecek şekilde geri alınmasını talep ediyorum.

Cihazın Temel Özellikleri satın aldığım ve kullandığım 1,5 sene içerisinde aşağıdaki şekilde idi,

İŞLEMCİ: Intel Core i7-740QM 1.73 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.93 GHz. ) 6 MB Cache Bellek İşlemci
    İŞLEMCİ TÜRÜ: Intel Core i7
    RAM: 4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    SABİT DİSK: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    İŞLETİM SİSTEMİ: FreeDos (windows işletim sistemi yoktur)
    EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 5650 Max. 2173 MB Ekran Kartı
    EKRAN BOYUTU: 15.6'' LED HD (1366x768)
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ: 1366 x 768
    SES ÇIKIŞI: Stereo

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaY_aKSi

driverda hata var gıbı duruyor cunku 5600 series yazması lazım 5000 yazıyor
    http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx
    bu atinin auto driver bulmaya yarayan programcıgı bi denersen sorunun cozulebılır

ne kadar aradıysam bu 5650 nin kendi tam driverını bulamadım ki zaten. AMD nin sitesinden 5650 driver die indiriyorum bunlar cıkıyor iste defalarca driver silip yukledim ama sorun aynen devam ediyor. otomatik driver bulmayı da bi denerim ama mb arttırma konusunda yardımcı olacağını sanmıyorum cunku daha oncedende yukledim driver seri olarak baska gozukuyordu ancak 1024 mb ayrılmış video belleğim vardı ve boyle sorunlar yaşamıyordum.

Buralardayiz yazin siz.

bu şeklide göndereyimmi arkadaşlar??

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Hocam, siz göndereceğiniz mesajı öncelikle buraya yazın, üzerinden düzenleme yapar, gerekirse ilave yaparız.

Düzenleme: Mesajınızda bilgisayarınızın tam modelini ve donanım özelliklerini, tamirden önceki haliyle kesinlikle belirtin. Faturayı tarayıp, ek olarak ekleyin. Daha sonra, servis isteği başvurunuzun tarihini, saatini belirtin. Teknik servisin ne zaman geldiğini, servisin geldiğine dair makbuz vs. gibi herhangi bir kanıt varsa onları tarayıp e-postaya ekleyin. Ayrıca, şuanki haliyle GPU-Z, Aida64, aygıt yöneticisinden ekran kartı ile ilgili sayfaların görüntüsünü de ekleyin.

Diğer bir husus ise, yapılan işlemler hakkında servis size ne söyledi, ne konuştunuz bilmiyorum ama yapılan tüm değişikliklerin size bildirilmediği, ekran kartının size haber verilmeden ve sizin izniniz olmadan değiştirildiğini (bu kısmı sizin de koyu olarak yazmanı öneririm) ve ayrıca, yeni takılan ekran kartının eski karttan daha zayıf bir kart olduğunu belirtin. Herhangi bir parça ya da komple ürün değişimi durumunda, her zaman öncelikle muadil ürün, muadil ürün yoksa bir üst model ürün temin edilmek zorundadır (bu satış sözleşmesi ya da teknik servis bakım-onarım şartlarında yazıyor olmalıdır, bir teknik servis kağıdında okumuştum). Bu şartlarda, teknik servisin tüketiciyi aldatıp sahtekarlık yoluna gittiğini ve bu durumu kabul etmediğinizi net olarak söyleyin. Öncelikle eski ekran kartınızın (HD 5650) tekrar takılmasını, HD 5650'yi takamıyorlarsa muadilini ya da bir üst modelini talep edebilirsiniz.

dediklerinizide eklemeye çalıştım son haline bir bakarsanız göndereceğim artık kafam allak bullak oldu..

• quote:

dediklerinizide eklemeye çalıştım son haline bir bakarsanız göndereceğim artık kafam allak bullak oldu..

Olmuş hocam, bir de servis formu falan varsa, onları taratıp ekleyin, tarayıcı yoksa servis form numarasını ve tarihini mesajda belirtin. Bunlar önemlidir.
  • quote:

quote:

Olmuş hocam, bir de servis formu falan varsa, onları taratıp ekleyin, tarayıcı yoksa servis form numarasını ve tarihini mesajda belirtin. Bunlar önemlidir.

formun fotoğrafını çektim onu yükleyip atacağım bilgisayara şimdi sonra göndericem inşallah.
  • quote:

quote:

quote:

formun fotoğrafını çektim onu yükleyip atacağım bilgisayara şimdi sonra göndericem inşallah.

Tamamdır hocam, bu formlar, faturalar vs. çok önemlidir, saklayın her zaman. Umarım kısa sürede lehinize sonuçlanır bu durum. Sonucu bizimle paylaşırsınız artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamamdır hocam, bu formlar, faturalar vs. çok önemlidir, saklayın her zaman. Umarım kısa sürede lehinize sonuçlanır bu durum. Sonucu bizimle paylaşırsınız artık.

İnşallah bu durumdan kurtulurum. Yardımlarından dolayı herkese çok teşekkür ediyorum.
    yeni bir gelişme oldukça ve sonuçlardan sizleride haberdar edeceğim inşallah..

• 15 gündür maile cevap gelmedi hala bekliyorum.
    Bir msg daha gönderdim süreç hakkında bilgilendirirmisiniz diye bakalım cevap verecekler mi ?
  • ya 45 gün oldu bir buçuk aydır adamlar bekletiyor ne yapmalıyım ya çıldıracağım..
  • hocam biosdan ram ayaları 512 mb şeçilidir hiç baktınmı sen
  • Eski anakartın üzerindeki kart 1 gb , yeni verdikleri anakarttaki kart 512 mb , bios veya başka birşey ile ilgisi yok ,biran önce yaptırdığın firmadan bu durumu düzelttirmen gerekir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitbrn

Eski anakartın üzerindeki kart 1 gb , yeni verdikleri anakarttaki kart 512 mb , bios veya başka birşey ile ilgisi yok ,biran önce yaptırdığın firmadan bu durumu düzelttirmen gerekir..

Aynen durum budur yanlış anakart gönderilmiş ve teknik eleman ne geldi ise onu takmış.Dell teknik servisi telefonla arayıp bildirirseniz yapılan yanlışlığı hemen düzelteceklerdir.
  • arkadaşlar bu fiyasko'nun ayrıntılarını ibret-i alem olsun diye sonucu paylaşacağım.
    DELL servisin bu REZALETİNİN bilinmesi gerekiyor.

Bugün ki servis konuşmam toplanmda bekleme süreleri ile beraber 78 dakika kadar sürdü. (arada şarj bitti)

3-4 farklı kişiyle görüştüm. İlk konuştuğum bey link filan atmak için internetten bilgi arıyordu galiba iyi niyetle yardımcı olmaya çalıştı
    Ardından şarjım bittikten sonraki 2. aramamda bir bayan çıktı ben yardımcı olayım dedi önceki sorunları onada kaba taslak anlattım ve ekran kartımın değişmiş olabileceğini 2 AY kadar önce şikayet bildirdiğimi hiç bir geri dönüşün olmadığını söyledim. Şikayet kayıtlarda bildirilmemiş olarak gözüküyormuş yani 2 AY boşuna beklemişim. biraz bağırarak konuşmaya başladım sinirle atarlandım falan. bayan bana sorunu çözmek için önceki beyin donmayla link falan araştırdığını onları aktaracağını söyledi. pazartesi servisin gelip fan değiştirip bakım yapacağını filan söylerken söze girdim. bilgisayarımda donma yok hanımefendi sabahtan beri ekran kartı sorunum var anakart değiştirilirken oda değişmiş olabileceğini söylüyorum siz aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz dedim. Bu tarz dialoglar sıkça yaşandı. surekli telefondan ayrılıp gidip bilgi alıp geliyordu. en son pzteesi gelecek olan servisi iptal ettik donma sorunu yok deyince dedi. bilgisayarınıza format atıp vista yada x64 home basic kurun bilgisayarınız bu oyunlarda tekleyebilir falan 5010 da boyle seyler olabiliyor gibi seyler soyledi. bende bu soyledikleriniz mantıklı değil benim anakartım değiştiğinden beri bu sorunları yaşıyorum bunların hiç alakası yok dedim durup dururken bilgisayarıma format atıp ne home basic kurarım nede vista ya gecerim boyle mantıksız bir şey için format atmam dedim. Benim verebileceğim tavsiye bunlar bunu yapınca duzelmesse tekrar ararsınız filan dedi. Bende hayır efendim format filan atmayacağım dunya kadar dosya var bilgisayarımda keyif için format atamam dedim. Ben sorunumu soyluyorum siz surekli alakasız seyler soyluyorsunuz dedim. Sonra ses kesildi yine gitti bayan 5-10 dakka sonra geldi. Oyunlarda donmanın sebebi bilgisayarınızı bataryayla kullanmanız falan diye girince ben gülmeye başladım artık sinirden ne yapacamı şaşırdım. bayan durdu evet niye durdunuz dedim, güldüğünüzü farkettim de dedi. Bende söyledikleriniz gülünmeyecek gibi değilki ben 10 senedir bilgisayar kullanıyorum aynı zamanda elektrik-elektronik okuyorum siz bana bilgisayarı nasıl kullnacağımı oyunu kaldırıp kaldırmayacağını çok oyun oynayınca aşınma olurmuş falan gibi saçma sapan şeyler söylüyorsunuz dedim. bida gitti.
    bi 5-10 dakka daha geçti.
    sonra telefona başka bir bey geldi. siz sadece iletişim sorumlusu musunuz yoksa teknisyen falan mısınız dedim. teknisyenim bbende dedi. artık diğerleri neydi bilmiyorum. adama silbastan kabataslak anlattım bakın net soyluyorum ya ekran kartım değişti yada dedim ole birşey mümkün değil falan diye araya girdi. yada yanlış kart taktınız ya bi bozukluk oldu birşey var bana surekli saçma seyler soyluyorlar format atmam gerektiği gibi dedim. format atmanıza gerek yok dedi bana. benm ekran kartım bole boleydi su an 512 mb dedim biraz bi 5 dakka anlattım. sonra kartınızın 1 gb olması lazım dedi teknik 1-2 sey soyledi kart modeli falan gibi. 1 dakka değiştirilen anakartı kontrol edeyim dedi.

ZBAM

size yanlış anakart takılmış dedi. ŞOK oldum. Siz ciddimisiniz dedim ya. Oradaki diğer insanlar 2 AYdır girip bakıyorlar onlar nereye bakıyordu acaba dedim. Hepsi doğru diyordu yanlış birşey yok diyordu dedim. Titremeye başladım sinirden resmen hakaret etmemek için kendimi zor tuttum. Pazartesi servis gelip değiştirecek dedi.. Ayrıntılı bilgiyi biri verecek dedi bir bayan telefonu aldı. sonra süremizi aştığımız için kapatmak zorundayız dedi biz sizi arayacağız dedi toplamda yaklaşık 78 dakika olmuştu. ikinci aramam 48 dakika olmuştu. kapattık 5 dakka sonra aradı pztesi servis gelecek dedi. kapattık.

boyle sıkıntılı bir süreçti. Bir şey öğrendim eğer kendinizden sorununuzdan eminseniz sonuna kadar kapatmayın o telefonu sorununuz çözülmeden kapamayın üzerine gidin.

Hala sinirliyim, özellikle o iki ay önce kayıt alıp biz size döneceğiz deyip deri dönüş yapmayan şikayeti dahi bildirmeye tenezzül etmeyen adamı şikayet etmek istiyorum.
    böyle bir işgüzarlık, böyle bir REZALET olabilir mi?

Yardımcı olan fikir veren tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. Yeni gelen anakartın doğru düzgün olduğundan nasıl emin olacağım bilmiyorum ama inşallah adam gibi bir iş yapmayı becerirler bu sefer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garandiru -- 28 Eylül 2012; 19:07:05 >

• quote:

arkadaşlar bu fiyasko'nun ayrıntılarını ibret-i alem olsun diye sonucu paylaşacağım.
    DELL servisin bu REZALETİNİN bilinmesi gerekiyor.

Bugün ki servis konuşmam toplanmda bekleme süreleri ile beraber 78 dakika kadar sürdü. (arada şarj bitti)

3-4 farklı kişiyle görüştüm. İlk konuştuğum bey link filan atmak için internetten bilgi arıyordu galiba iyi niyetle yardımcı olmaya çalıştı
    Ardından şarjım bittikten sonraki 2. aramamda bir bayan çıktı ben yardımcı olayım dedi önceki sorunları onada kaba taslak anlattım ve ekran kartımın değişmiş olabileceğini 2 AY kadar önce şikayet bildirdiğimi hiç bir geri dönüşün olmadığını söyledim. Şikayet kayıtlarda bildirilmemiş olarak gözüküyormuş yani 2 AY boşuna beklemişim. biraz bağırarak konuşmaya başladım sinirle atarlandım falan. bayan bana sorunu çözmek için önceki beyin donmayla link falan araştırdığını onları aktaracağını söyledi. pazartesi servisin gelip fan değiştirip bakım yapacağını filan söylerken söze girdim. bilgisayarımda donma yok hanımefendi sabahtan beri ekran kartı sorunum var anakart değiştirilirken oda değişmiş olabileceğini söylüyorum siz aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz dedim. Bu tarz dialoglar sıkça yaşandı. surekli telefondan ayrılıp gidip bilgi alıp geliyordu. en son pzteesi gelecek olan servisi iptal ettik donma sorunu yok deyince dedi. bilgisayarınıza format atıp vista yada x64 home basic kurun bilgisayarınız bu oyunlarda tekleyebilir falan 5010 da boyle seyler olabiliyor gibi seyler soyledi. bende bu soyledikleriniz mantıklı değil benim anakartım değiştiğinden beri bu sorunları yaşıyorum bunların hiç alakası yok dedim durup dururken bilgisayarıma format atıp ne home basic kurarım nede vista ya gecerim boyle mantıksız bir şey için format atmam dedim. Benim verebileceğim tavsiye bunlar bunu yapınca duzelmesse tekrar ararsınız filan dedi. Bende hayır efendim format filan atmayacağım dunya kadar dosya var bilgisayarımda keyif için format atamam dedim. Ben sorunumu soyluyorum siz surekli alakasız seyler soyluyorsunuz dedim. Sonra ses kesildi yine gitti bayan 5-10 dakka sonra geldi. Oyunlarda donmanın sebebi bilgisayarınızı bataryayla kullanmanız falan diye girince ben gülmeye başladım artık sinirden ne yapacamı şaşırdım. bayan durdu evet niye durdunuz dedim, güldüğünüzü farkettim de dedi. Bende söyledikleriniz gülünmeyecek gibi değilki ben 10 senedir bilgisayar kullanıyorum aynı zamanda elektrik-elektronik okuyorum siz bana bilgisayarı nasıl kullnacağımı oyunu kaldırıp kaldırmayacağını çok oyun oynayınca aşınma olurmuş falan gibi saçma sapan şeyler söylüyorsunuz dedim. bida gitti.
    bi 5-10 dakka daha geçti.
    sonra telefona başka bir bey geldi. siz sadece iletişim sorumlusu musunuz yoksa teknisyen falan mısınız dedim. teknisyenim bbende dedi. artık diğerleri neydi bilmiyorum. adama silbastan kabataslak anlattım bakın net soyluyorum ya ekran kartım değişti yada dedim ole birşey mümkün değil falan diye araya girdi. yada yanlış kart taktınız ya bi bozukluk oldu birşey var bana surekli saçma seyler soyluyorlar format atmam gerektiği gibi dedim. format atmanıza gerek yok dedi bana. benm ekran kartım bole boleydi su an 512 mb dedim biraz bi 5 dakka anlattım. sonra kartınızın 1 gb olması lazım dedi teknik 1-2 sey soyledi kart modeli falan gibi. 1 dakka değiştirilen anakartı kontrol edeyim dedi.

ZBAM

size yanlış anakart takılmış dedi. ŞOK oldum. Siz ciddimisiniz dedim ya. Oradaki diğer insanlar 2 AYdır girip bakıyorlar onlar nereye bakıyordu acaba dedim. Hepsi doğru diyordu yanlış birşey yok diyordu dedim. Titremeye başladım sinirden resmen hakaret etmemek için kendimi zor tuttum. Pazartesi servis gelip değiştirecek dedi.. Ayrıntılı bilgiyi biri verecek dedi bir bayan telefonu aldı. sonra süremizi aştığımız için kapatmak zorundayız dedi biz sizi arayacağız dedi toplamda yaklaşık 78 dakika olmuştu. ikinci aramam 48 dakika olmuştu. kapattık 5 dakka sonra aradı pztesi servis gelecek dedi. kapattık.

boyle sıkıntılı bir süreçti. Bir şey öğrendim eğer kendinizden sorununuzdan eminseniz sonuna kadar kapatmayın o telefonu sorununuz çözülmeden kapamayın üzerine gidin.

Hala sinirliyim, özellikle o iki ay önce kayıt alıp biz size döneceğiz deyip deri dönüş yapmayan şikayeti dahi bildirmeye tenezzül etmeyen adamı şikayet etmek istiyorum.
    böyle bir işgüzarlık, böyle bir REZALET olabilir mi?

Yardımcı olan fikir veren tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. Yeni gelen anakartın doğru düzgün olduğundan nasıl emin olacağım bilmiyorum ama inşallah adam gibi bir iş yapmayı becerirler bu sefer.

geçmiş olsun. iyi farketmisin gene.Bazıları onada bakmıyor.

• saolasın kardeş evet kurtuldum sayılır ALLAH'a şükür ancak şu 2 AY önce mail yollatıp, şikayeti bildireceğini işlem yapacaklarını söyleyip hiçbir şey yapmayan adamı şikayet etmek istiyorum aynı pisliği başkalarına da yapmasın. resmen terbiyesizlik 2 AY cevap bekledim resmen. Bunu kime şikayet etmem lazım bakalım, tekrar arayıp şikayet etsem onu işleme koyacaklar mı bakalım hadi hayırlısı.
  • yuh dell gibi bir firma bunu yapmışsa diyecek bişe bulamıyorum yani direk
  • Geçmiş olsun ekran kartınız anakarta entegreli olduğundan zaten değiştirilme imkanı yoktu,Dell servis yanlış anakart gönderdiğinden eve gelen eleman buna dikkat etmeyip geleni takmış.Bu da sizin şanssızlığınız olsa gerek,ben şu ana kadar gayet memnunum, üç oldu eve gelip sorunlu parçayı değiştiriyorlar,bu bana göre çok iyi bir hizmet, başka bir marka olsa serviste bir ay, 45 gün beklemek daha zor olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.