Şimdi Ara

ATI Kartı Olanlar Çok Ucuza PhysX ile CUDA ya sahip olun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
6.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • CUDA gibi teknoloji için Nvidia ya gerek kalmadı.ATI'de Stream artık.Ama FPS için eğer değecekse denenebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiteorbital

anlamadım. ati tray tool'la nvidia kartı overclock etmeyemi çalışsın?

@ufuk_şen:

malesef tek pci-ex slotu var. uğraşırım diyosan e-bay'den physx kartı alıp pci slotuna takabilirsin ama.

ebay fiyatlarına burdan bakabilirsin.

teşekkürler ilgin için.

• Orjinalden alıntı: whiteorbital

bence physx insanın kendine yakışanı giymesidir asjdkasdhf

@valenciaendoor
    katılıyorum

@VaLoUr
    Dediğin gibi parçalanma dalgalanma gibi hesaplamaları yaptırmaya yarayan bir api'dir ve bu api doğru kullanıldığında oyuna gerçekçilik katar, görüntü kalitesini arttırır, oynadığımız oyundan daha çok zevk almamızı sağlar.

bence physx insanın kendine yakışanı giymesidir asjdkasdhf

• peki bende bunun üzerine bişey sorayım...bende nvidia 9800gtx var ..bunun yanına 8600gts takıp aynı şekilde 8600gs yi fizik kartı olarak 9800gtx i de grafik kart olarak kullanmak mümkün mü? illa bi ati bi nvidia mı olacak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bianconero

peki bende bunun üzerine bişey sorayım...bende nvidia 9800gtx var ..bunun yanına 8600gts takıp aynı şekilde 8600gs yi fizik kartı olarak 9800gtx i de grafik kart olarak kullanmak mümkün mü? illa bi ati bi nvidia mı olacak ?

PhysX Panelinden hangisinin PhysX kartı olacağını seçebiliyorsun illaki ati + nvidia şartı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

quote:

Orjinalden alıntı: Bianconero

peki bende bunun üzerine bişey sorayım...bende nvidia 9800gtx var ..bunun yanına 8600gts takıp aynı şekilde 8600gs yi fizik kartı olarak 9800gtx i de grafik kart olarak kullanmak mümkün mü? illa bi ati bi nvidia mı olacak ?

PhysX Panelinden hangisinin PhysX kartı olacağını seçebiliyorsun illaki ati + nvidia şartı yok

8600gts fizik hesaplamaları için yeterli bir kart mıdır peki veya uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir kart var mıdır ?
  • Paramı vercez bide Nvidia Ati yı kekleyemedi şimdi ATİ ın kullanıcılarınımı keklicek hahaha Allah versin Nvidia başka kapıya
  • quote:

anlamadım. ati tray tool'la nvidia kartı overclock etmeyemi çalışsın?

@ufuk_şen:

malesef tek pci-ex slotu var. uğraşırım diyosan e-bay'den physx kartı alıp pci slotuna takabilirsin ama.

ebay fiyatlarına burdan bakabilirsin.

hocam iyide onu yapağına pci-ex 1x slotlarına taksın daha iyi 8600 ü ben 8600 gt'yi pciEX 4x hızında kullanıyorum fizik için 1Xte kullanmak sorun olmaz.. ve çalışır... VE ayrıca fizik kartında 4 tane shader ünitesi vardı sanırsam... 8600gt de 32 tane var... kıyası siz yapın...

• physx in göruntu kalitesini arttırması demek yalnış bir iddadır.

neden

oyundaki fiziği yazan adam yapıyor yazıyor. sende ya işlemcinle yada nvidia bir kart ile bu yazılmıs olayı göruyorsun.
    yani extradan bir detay yok. sadece işlemciden daha hızlı yaptıgı için fps artışı.

physx anca nezaman adam gibi olur herkez elini taşın altına koyar oyunlardaki yuk işlemcinin ustunden alınır bitane extradan physx cipine devredilir ve oyuncularda buna göre yazarlarsa ozaman daha gercekci fizikten bahsedebilirz.

yoksa yalan bunlar bigbang mingbang kaliteymiş göruntumus
  • ben yanlış biliyorum galiba bende şuan physx yüklü gözüküyor ve denetim masasında da gözüküyor.tek kartım var 4850.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maliaslaner -- 9 Şubat 2009; 10:42:58 >
  • Bunu deneyen arkadaşlardan 3dmark testleri ve oyun testlerini bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: maliaslaner

ben yanlış biliyorum galiba bende şuan physx yüklü gözüküyor ve denetim masasında da gözüküyor.tek kartım var 4850.

bazı oyunlar kurulumda physx i kurduruyor. ordan yüklenmiştir büyük ihtimal yada 3dmark vantage fln kurduysan
  • core i7

gunluk 4ghz takılıcan yada daha üstü

4 pcı e cfx destekli anakartı çakıp 4870x2 takıcan 2 tane

diger 1 slota da gtx295

hoş olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

quote:

Orjinalden alıntı: maliaslaner

ben yanlış biliyorum galiba bende şuan physx yüklü gözüküyor ve denetim masasında da gözüküyor.tek kartım var 4850.

bazı oyunlar kurulumda physx i kurduruyor. ordan yüklenmiştir büyük ihtimal yada 3dmark vantage fln kurduysan

oyun kurmuştu anladğım kadarıyla aynı şey değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

core i7

gunluk 4ghz takılıcan yada daha üstü

4 pcı e cfx destekli anakartı çakıp 4870x2 takıcan 2 tane

diger 1 slota da gtx295

hoş olur

hoca ne yaptın sen ya nvidia'nın açıklaması şuydu gts 2xx yanına bir tane cuz 9500 ile sadece 9500 fizik işlemlerine yetebilecek kapasitedeydi... bu arada arkadaşlar ne diyorsunuz, 8600'ü 4850'nin yanında pci ex 1x slotuna takınca fizik işlemleri yaptırayım derken dar boğaz oluşturur mu? yeni anakartta ya 1xslotuna takacağım yada 4x slotu olan bi anakart alacağım(1x 4x sorun olmuyor çalıştırıyor, bi site farklı xlerdeki darboğazın oyuna etkilerini görmek için gerekli pci ex pinlerini bant ile bantlayıp deneme yapmıştı,)

İyi akşamlar, ORhan..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.