Şimdi Ara

Ati mi Nvidia mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun oynamak için masaüstü bilgisayar alacağım bütçem 1900-2100 arası. Bu bütçeye ati mi nvidia mı almam mantıklı olur bilgisayarı oyun için alacağım hangisinin oyun performansı iyi olur?

• İ5 4460+r9 280 li bir sistem alınabiliyorsa hala 2100 tl civarlarına bence 2 gb gtx960 dan daha iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan kavgalar başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe düşukse amd tercih edilmeli fiyatına göre daha iyi performans alırsın. Oyun oynamak için amd ekran kartlarında soldan ikinci rakamı 7 ve üstü olmasına dikkat et, nvidia ekran kartlarında 5 ve üstü olanları tercih etmelisin. arkadaşın tavsiyesi iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Directx 12 slaytlarının Amd lehine göre olanına bakarsak AMD,nvidia lehine olan slaytlara bakarsak Nvidia diyoruz,yani şu an erken bence,windows 10 ve tam destekli directx 12li bi oyun görmeden ne desek boş,çünkü intele bile sorsak en iyi ben destekliyorum dicek nerdeyse,o bile onboard gpusu olmasına rağmen.
  • dostum fiyat performans olarak her zaman amdler üstündür.Bu bütceye senin psu/kasa + ram +ssd/hdd + islemci + ekran kartı bunların hepsi bu butceyle ortalama kasa olur.Sana tavsiyem ssd/hdd ve psu haric digerlerini 2.el alman cok daha mantıklı.Sana tavsiyem mobu 130tl + i7 3770 600tl + r9 290 700 + ram 8gb 130tl + kasa /psu 230tl +ssd 120gb 170tl ==1950tl kasa toplarsın ve canavar gibi pc olmuş olur.bunların hepsini sahibinden bakarak fiyat koydum.sana tavsiyem boyle bişi yapmak 0 dusunursen hepsini cok pahalıya gelir.zaten ssd ve kasa yı 0 fiyatları vatandan baktım.
  • bu sorununun cvbını bulamazsın donanımhaber gibi fanboyların cirit attığı yerde herkes kendi kullandığını

övüyor nedense. buna telefon fanboylarını konsol fanboylarınıda ekleyebilirsin hatta gerçek hayatı bile

ekleyebilirsin araba fanboyları v.s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.