Şimdi Ara

ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Grafik Kartı (1GB DDR3) nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
77.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTt

arkadaşlar şaka bi yana boşuna konu açmıym bende bi asus buldum ati
    5470m 1gb ddr3 lü (assasins revelations,Criysis2,bf3,codmw3)falan akıcı oynatırmı

i3 işlemcili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarizmatikal -- 5 Ocak 2012; 17:33:48 >

• Bütçen nedir bilmiyorum ama İ3 işlemci VE HD 5470 ile akıcı ve üst değerlerde ancak süper mario oynayabilirsin.Bende İ5 işlemci 4 GB RAM VE ATI "DANDIK YANDAN YAMALI DARBE YEMİŞ V.S.. HD" 5470 var ama assasins revelations de dahil daha nice oyunu doğru duzgun oynayamadım.Çalıştırdıgın oyunlarda bile veri yolu çok dar oldugu için oyun içi ani FPS dalgalanmaları aldım ve hiç bişi anlamadım.Sana tavsiyem en aşağı4 GB RAM NVIDIA 540 M yada Amd 5650 1GB kart ve i5 işlemcisidir.Eğer amaç oyun ise tabiki.
    örnek verecek olursak
    http://www.hepsiburada.com/Liste/packard-bell-ts11hr-609tkvintel-core-i5-2430m-24ghz-6gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd760768&categoryId=98
    iş görür nitelikte.1550 TL(başka yerlerde veya başka marka-model daha ucuz olabilir).Aslında dolar ateş pahası olması nedeniyle hiç alınacak zaman değil.Ama aşagı-yukarı böyle bir sistem seni keser.Şayet ev kullanıcısıysan masaüstü öneriirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacaksevgilim -- 10 Ocak 2012; 17:55:13 >

• bendede ATİ MOBİLİTY RADEON HD5470 VAR AMA BÜTÜN OYUNLARI HİÇ KASMADAN OYNUYORUM CRYSİS2 Yİ BİLE RAHAT RAHAT OYNUYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: qarizmatikal

HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTt

arkadaşlar şaka bi yana boşuna konu açmıym bende bi asus buldum ati
    5470m 1gb ddr3 lü (assasins revelations,Criysis2,bf3,codmw3)falan akıcı oynatırmı

i3 işlemcili

Cs 1.6 yı gayet akıcı oynatır hatta fifa 2000 i bile çok süper çalıştırır

Uzun lafın kısası; ne yazıkki oynatamaz düzügn oyun performansı için en az 5650-5670 olmalı

• amaaan kardeşim şimdi bi işime yaramıyor psp aldım keyfime bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrese2012

bendede ATİ MOBİLİTY RADEON HD5470 VAR AMA BÜTÜN OYUNLARI HİÇ KASMADAN OYNUYORUM CRYSİS2 Yİ BİLE RAHAT RAHAT OYNUYORUM
    pc özelliklerim:

intel i5 M480 - 3 GB RAM - Win7 HomePre - Ati Mobility Radeon HD 5470 ve battlefield 3'ü 1366xbilmem kaç ta (full çözünürlükte) oldukça ufak bir kasmayla oynuyorum. MW3, MW2, BlackOps, Revelations, Brotherhood vs yüksek grafik modunda neredeyse 0 kasmayla oynuyorum. Bu arada satın alacaklar (hazır almışken) daha üst bir model almalarını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abandonware -- 29 Haziran 2012; 21:42:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: veyseloglu

pc özelliklerim:

intel i5 M480 - 3 GB RAM - Win7 HomePre - Ati Mobility Radeon HD 5470 ve battlefield 3'ü 1366xbilmem kaç ta (full çözünürlükte) oldukça ufak bir kasmayla oynuyorum. MW3, MW2, BlackOps, Revelations, Brotherhood vs yüksek grafik modunda neredeyse 0 kasmayla oynuyorum. Bu arada satın alacaklar (hazır almışken) daha üst bir model almalarını tavsiye ederim.

Battlefield 3 bırak oynamasını benim İ5 işlemcili 1 GB HD5470 leptob ekran kartın yetersiz diyerekten kurulmadı bile.BF3 overclock lu MSI 9800 GTX+ ekran kartımda bile orta-yüksekte zor oynarken.Bu kartın AŞAĞI-YUKARI MASAÜSTÜ KARŞILI amd 5450 KART 70 tl Satılıyor.Saydıgınız bir çok oyunlarda evet çalıştırıyor ancak sadece"ÇALIŞTIRIYOR" en basidinden 64 bit veri yollu bir grafik kartlardan verim beklemek başlı başına hata.Bu kartla oyun oynuyan vatandaş ani FPS dalgalanmalarını efektlerin çok oldugu yerlerde takılmaları göze alsın.Lüzümsüz yere fancılık yapmanın manası yok.Lakin bulursunuz 800 TL lebtop onboard yerine geçer bu kart. NVIDIA GT310 M ve ATI HD5470 bu kartlar asla ve asla oyun için tercih etmeyin fancılara aldanmayın.Birebir kullanan biri olarak size söylüyorum ister dikkate alırsınız ister almassınız.Sonuçta para benim cebimden çıkmıyor. 5730 veya 5670 den aşagısı artık oyunlar için yetersizdir

• kardeşim tabii bu ekran kartından çok şey beklemek yersiz fakat yerinde dibine sokulmazki! ben bunu yapanlara cevap olarak yazıdm. battlefield 3'ü oynuyorum ama tabii savaşın ortasında biraz kastığı için nişan almakta zorlandığım anlar olmuyorda değil. fakat bu fiyata aldığınız bir ekran kartından daha ne bekleyeciliriz ki? diyatının gereğini yapan fakat yetersiz olan bir ekran kartı olduğu zaten belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

quote:

Orijinalden alıntı: veyseloglu

pc özelliklerim:

Battlefield 3 bırak oynamasını benim İ5 işlemcili 1 GB HD5470 leptob ekran kartın yetersiz diyerekten kurulmadı bile.BF3 overclock lu MSI 9800 GTX+ ekran kartımda bile orta-yüksekte zor oynarken.Bu kartın AŞAĞI-YUKARI MASAÜSTÜ KARŞILI amd 5450 KART 70 tl Satılıyor.Saydıgınız bir çok oyunlarda evet çalıştırıyor ancak sadece"ÇALIŞTIRIYOR" en basidinden 64 bit veri yollu bir grafik kartlardan verim beklemek başlı başına hata.Bu kartla oyun oynuyan vatandaş ani FPS dalgalanmalarını efektlerin çok oldugu yerlerde takılmaları göze alsın.Lüzümsüz yere fancılık yapmanın manası yok.Lakin bulursunuz 800 TL lebtop onboard yerine geçer bu kart. NVIDIA GT310 M ve ATI HD5470 bu kartlar asla ve asla oyun için tercih etmeyin fancılara aldanmayın.Birebir kullanan biri olarak size söylüyorum ister dikkate alırsınız ister almassınız.Sonuçta para benim cebimden çıkmıyor. 5730 veya 5670 den aşagısı artık oyunlar için yetersizdir

kardeşim tabii bu ekran kartından çok şey beklemek yersiz fakat yerinde dibine sokulmazki! ben bunu yapanlara cevap olarak yazıdm. battlefield 3'ü oynuyorum ama tabii savaşın ortasında biraz kastığı için nişan almakta zorlandığım anlar olmuyorda değil. fakat bu fiyata aldığınız bir ekran kartından daha ne bekleyeciliriz ki? diyatının gereğini yapan fakat yetersiz olan bir ekran kartı olduğu zaten belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrese2012

bendede ATİ MOBİLİTY RADEON HD5470 VAR AMA BÜTÜN OYUNLARI HİÇ KASMADAN OYNUYORUM CRYSİS2 Yİ BİLE RAHAT RAHAT OYNUYORUM

Bana bunu nasıl başardığını kanıtla kendimi banlayacağım 2GHZ gpu lock la bile hiçbir oyunu yüksek ayarda açamaz o kart en düşükte akıcı oynuyorum diyorsan o tamam

• yav 2 yıldır bir konu devam eder mi... keşke hortlamasaydım çok özür dilerim ama sizde kapatın artık

• arkadaşlar ne yaptınız :) metro 2033 müydü neydi ve gta 4 de bazı sorunlar yaşatıyor bu kart onun dışında çoğu oyun oynanabiliyor... Ama full ayarlarda oynanamıyor tabiki. AC brotherhood orta ayarlarda 1280 e bilmem ne çözünürlükte bitirdim 4-5 saatten sonra ani fps düşüşleri oluyor. O ara oyuna bi 30 dk mola veriyordum düzeliyordu :) Ayrıca crysis 2 mw3 bf 3 bunların hepsini bu kartla oynadım bf3 +22 fps civarında seyrediyordu. Ayarları yüksek yapmıştım ama çözünürlük 800x bişeydi yanlış hatırlamıyorsam. sonuç olarak uygun fiyata notebook bulunabilirse oyun ihtiyacını bir ölçüde karşılıyor. Mafia 2 yide oynamıştım medium ayarlarda 20-25 fps arası seyrediyordu oda. Ofis program web tasarımı kullanımında zaten performansı fazlasıyla yetiyor ekran kartının. Dediğim gibi bütçeniz düşükse düşünülebilir. Bu arada i3 ve i5 işlemci farkı da var. Çoğu oyunda i5 işlemciler genelde + 4 5 fps fazla sonuç veriyor. Ama şu günlerde gt 540m gt 630m gibi daha yeni modellere sahip bir notebook almak daha mantıklı. Tabi onlarında fiyatları biraz tuzlu oluyor

• Yapmayın beyler ben p6100 le beraber kullanıyorum. GTA IV akıcı oynuyorum öldürmeyin kartı
  • yav millet gta 4 oynuyormuş bendeki HD5470 farklı bir kat tabiki şu konuyu admin artık kapatsın.Son kez Windows derecelendirme puanını gösteriyorum.Bu mevcut puanı intel hd graphic 3000 serisi alıyor" 6.1" ile bizzat gördüm onboard farkı yok.Son kez resimle gösteriyorum bu karttan uzak kalın güncel sürücüsü dahi yok
     ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Grafik Kartı (1GB DDR3) nasıldır?
  • underground 2 herşey açık full'de kasıyor.Driverini bulmak zor.ama 800mhz'ye oc yaptığımda dirt 2 mediumda oynanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında Radeon HD 5470 yeterli sistem gereksinimleri saglandıgında cok guzel bir ekran kartı.
    Sahsen bende Radeon HD 5470 kullanıyorum. Bi cok oyunu hic bi sorun olmadan oynuyorum (CODMW3, BattleField3, PES2012, Game Of Thrones, NFS The Run, NFS Undercover, Sniper Elite v2, DeadSpace2, Blades Of Time). i5 islemci 480m 8 gb ram vs vs..
    Ben tavsiye ederim.
  • Asla almayin bu karti !!! Cs 1,6 zombie serverlerinde bile kasiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Asla almayin bu karti !!! Cs 1,6 zombie serverlerinde bile kasiyordu.

Gerçekten mi?
    Ben bu ekran kartıyla crysis 2,DiRT 3,tomb raider underworld,spec ops the line,assassins creed III gibi bir sürü oyun oynuyorum.Sadece 45-50 dk sonra bir 10 saniyelik donma oluyor sonra geçiyor.Ama Minecraft'da biraz zorlanıyor.
    (bu arada bilgisayarım acer aspire timelinex 3820tg)
  • Sırf bu ekran kartı için lebtobumu parçalayacagım! windows 8 driver bile yok ATI seni ALLAH(C.C) bildiği gibi yapsın
    Ne fancıymıssınız be arkadaş ayıp be yuh ulan windows 8 kurulmuyor daha
  • Olur mu arkadaşlar öyle şey valla ben gayet memnunum, aynı kart benim notebook da var, bitirdiğim oyunlar: crysis serisi kasma olmadı, gta 4 kasma olmadı, driver san francisco kasma olmadı, hitman absolution kasma olmadı, cod mf 3 sadece patlama sahnelerinde biraz kastı, dirt 3 oyununda da kasma yaşamadım. Şimdi far cry 3 oyununu deneyeceğim ve bu saydığım oyunları normal detaylarda oynadım.

Notebook'um HP G62 serisinden

4gb DDR 3 Ram bellek
    ATI Mobility Radeon™ HD 5470 ekran kartı dx11 destekli
    İntel Core i5-460M işlemci (2.53 Ghz)

Bu da sistem derecelendirmem;

ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Grafik Kartı (1GB DDR3) nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 30 Kasım 2012; 0:25:15 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.