Şimdi Ara

ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Grafik Kartı (1GB DDR3) nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
77.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Seninle aynı sistemi kullanıyorum ve aynı derecelendirmeye sahibim ekran kartım 6.2.Burda bahsedilen Minumum oynamak değil orta-üstte grafiklerde oyun oynayabilmek.Memnun olan alsın kullansın para benim cebimden çıkmıyor sonuçta
  • 2010 da açılan konu nerelere gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pantorion

2010 da açılan konu nerelere gelmiş

Ya hocam iş inata bindi.Aynı kartı kullanıyorum üstelik forumda bahsedilen sistemle.Ama millet fancı olmuş. DARKSIDERS 2 yi bile oynatamıyor.Millet kaliteli oyun oynamakla hiç oyun oynamamayı bir sanıyor.Bu kartın muadili 5450 70 tl sıfırı satılıyor veri yolu 64 bit sürücü sıkıntısı var üstelik 1300 tl'lik makinalarda boy gösteriyor hala adamlar yok şunu oynadım yok bunu oynadım yok onu çalıştırdı. 800 x 600 çözünürlükte oyun oynatmak marifet değil.Bu kart takılı muadilli birçok makina daha ucuz ve yüksek grafik kartı sunarken vatandaşı yanıltacak yorumlar yapılıyor.Bilmeyen adam gidip bu kartlı makinaya 1000 küsür TL bayılacak.Türkiye şartlarında para kolay kazanılmıyor.Tekrar söylüyorum gidip alsanızda almasanızda beni ilgilendirmez para da benim cebimden çıkmaz.Bu konuya başka yorum yapmayacagım isterseniz 680 GT ile bir tutun ben uyarımı yaptım 5470 ile size mutluluklar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

quote:

Orijinalden alıntı: pantorion

2010 da açılan konu nerelere gelmiş

Ya hocam iş inata bindi.Aynı kartı kullanıyorum üstelik forumda bahsedilen sistemle.Ama millet fancı olmuş. DARKSIDERS 2 yi bile oynatamıyor.Millet kaliteli oyun oynamakla hiç oyun oynamamayı bir sanıyor.Bu kartın muadili 5450 70 tl sıfırı satılıyor veri yolu 64 bit sürücü sıkıntısı var üstelik 1300 tl'lik makinalarda boy gösteriyor hala adamlar yok şunu oynadım yok bunu oynadım yok onu çalıştırdı. 800 x 600 çözünürlükte oyun oynatmak marifet değil.Bu kart takılı muadilli birçok makina daha ucuz ve yüksek grafik kartı sunarken vatandaşı yanıltacak yorumlar yapılıyor.Bilmeyen adam gidip bu kartlı makinaya 1000 küsür TL bayılacak.Türkiye şartlarında para kolay kazanılmıyor.Tekrar söylüyorum gidip alsanızda almasanızda beni ilgilendirmez para da benim cebimden çıkmaz.Bu konuya başka yorum yapmayacagım isterseniz 680 GT ile bir tutun ben uyarımı yaptım 5470 ile size mutluluklar dilerim

5470 ne la hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına arkadaşlar 2010daki durumu göze alarak bahsediyorsa bilemem cs 1.6 felan full çözünürlükte oynarsınız tabi oyunun full çözünürlüğüde varsa;)]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 5 Şubat 2013; 23:36:48 >

• hortlatmanın böylesi yok be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only_Friend

ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Grafik Kartı nın olduğu TTNET kampanyasından, aşağıdaki pc i almayı düşünüyorum,

36 Ay Taksitli Fiyat / Ay 39,99 TL

24 Ay Taksitli Fiyat / Ay 56,99 TL

ödeme planları ile,

istem Özellikleri
    Marka & Model HP G62 Dizüstü Bilgisayar
    İşletim türü Intel® Core™ i3-370M İşlemci (3M cache, 2.40 GHz)
    İşlemci Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic
    Dahili bellek 320 GB HDD
    Bellek kartı aygıtı 3 GB DDR3
    Ekran boyutu 15.6"
    Grafik kartı ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Grafik Kartı (1GB DDR3)
    Ekran çözünürlüğü 1366 x 768
    Dahili sürücü DVD±R/RW
    Harici G/Ç bağlantı noktaları 3xUSB, 1xVGA,1XHDMI, RJ45,stereo kulaklık çıkışı,1 mikrofon girişi
    Web kamerası Tümleşik Mikrofonlu web kamerası (VGA)
    Hoparlörler ve mikrofon Altec Lansing hoparlörler
    Ağ arabirimi Tümleşik 10/100BASE-T Ethernet LAN
    Geniş bant kablosuz 802.11 b/g/n
    Güç kaynağı türü 90 W
    Pil türü 6 Cell
    Garanti 2 Yıl
    Ürün rengi Prizma desenli Biscotti

Sizce bu ürün çok prof olmayan oyunlarda ve LCD e HDMI İle bağlanılarak 1080p filmlerde düşük performans gösterir mi?

Fikirlerinizi Bekliyorum

pc daşım bence bu bilgisayarı al çok güzel performans veriyor. ben 3 yıl önce aldım hala kullanıyorum hatta daha bugün format attım ama sakın aklına çok çabuk doluyor harddisk diye gelmesn win8 yüklemeye çalışırken oldu yani şu anda pc güncelleştirmeleri yapıo eğer illa bu pc diosan almanı önemle tavsiye ederim. ayrıca bende ttnetten aldım ama ttnetten alma. yanında hiçbirşey vermiyorlar. git vatan bilgisayar teknosa orası senn burası benim dolaş nerde en iyisini bulursan. bu arada win7 ultimate 64 bit öneririm ve i7 al daha güzel olur ve bu arada tvye hdmi ile bağladığında full hd oluyor solim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byberkehan -- 24 Şubat 2013; 0:48:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Alp

Cs 1.6 yı gayet akıcı oynatır hatta fifa 2000 i bile çok süper çalıştırır

Uzun lafın kısası; ne yazıkki oynatamaz düzügn oyun performansı için en az 5650-5670 olmalı

quote:

5470 ne la hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına arkadaşlar 2010daki durumu göze alarak bahsediyorsa bilemem cs 1.6 felan full çözünürlükte oynarsınız tabi oyunun full çözünürlüğüde varsa;)]

cs 1.6 full mü dediniz ben mi yanlış okuyorum. bu kadar dandik bi kart olmaz. ofisteki laptop ta var. asus k52j serisi. yemin ederim cs 1.6 aynarken 2 adamla karşı karşıya kal ekran cinayet kasılıyor. kafayı yicem. driver güncellesek düzelir mi acaba? sadece cs 1.6 oynamak istiyorum, fazla değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qbert1903 -- 5 Kasım 2013; 14:47:07 >

• Yani c.s 1.6 daki kasmaların bağlantı hızından kaynaklandığını sanıyorum. Abartmayın orta kalite de bir çok oyunu oynatır. Ama 64 bit olması dezavantaj.
  • Arkadaşlar konu zaten hortlamış bir de ben bu kartın mağduru olarak yazayım :
    assasins creed 1-2-3 rahat oynarsınız.
    call of duty modern warfare 1-2-3 ve black ops rahat oynarsınız.
    far cry 2 rahat oynarsınız
    düşük çözünürlükte skyrim oynatır
    metro 2033 oynatır ama last light'ı denemeyin bile!
    33 mb lık slenderman oyununda bile herşey max ayarda 25 fps lerde dolanıyor.
    Call of juarez oynarsınız
    Age of empires 3 full ayarlarda oynatır :)
  • WORLD Of Warcraft ve Dota tarzında oyun oynanabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwayne35

WORLD Of Warcraft ve Dota tarzında oyun oynanabilir mi

ati 5470 var şuanki kullandığım laptop da WoW açıyor çok rahat medium-hight arası Dota 2 de açıyor. Rahat ve akıçı şekilde yani kullanabilirsin rahatça ayrıca 2010 da çıkmasına rağmen 2014 bir çok oyununu rahatça açıyor medium ve minimum ayarlarda ama ben çok oyun oynamıyorum pc de o ayrı bir durum
  • GTA 5 İ LOW'DA KASMADAN OYNUYORUM :::::::::::::::::::::::D
  • Yigido12 kullanıcısına yanıt
    Bende de bu kart var GTA SA lowda kasıyor şuan sallama yani.
  • Eminimki Öyledir FX5500 Bile Fullde Açıyo GTA SAN ANDREAS'I
  • GTA SAN ANDREAS'IN LOWDA KASMASI BE FX 5500 PES 2011'İ BİLE AÇIO
  • ASIL SEN SALLAMA
  • Yigido12 kullanıcısına yanıt
    Kardeş dalga geçilince anlamıyon galiba ilerde sorun olur . Ayrıca en düşük çözünürlükte oynuyorsan onu bilememde bilmeyen arkadaşları özendirme.
  • beyler 2010 yılında aldığımda güzel işler başaran ekran kartımın trash olduğunu kabul ettim steamden the culling aldım tüm ayarlar lowda tutorial da kasmaya başladı i5 işlemcimle harmanlıyıp uzun süredir iş yapıyordu bir çağ kapandı yeni çağ açıldı 5470 dede oldu artık
  • pusu_ka P kullanıcısına yanıt
    [8D Aynen bende de aynı bilgisayar var.gayet ekran kartının performansı iyi fakat bilgisayar 2009 yılında çıktığı için şimdi çıkan yeni oyunlarda ekran kartı yetersiz kalıyor. ama ekran kartı eski olmasına rağmen gayet güzel. [:D

@pusu_ka
  • Elimde satılık 5770 oyun kartı var bilginize (:
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.