Şimdi Ara

ATI OYUNLARDA TAM EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 3 GÜNDÜR PC AÇMIYORDUM ... BUGÜN AÇTIĞIMDA COUNTER-STRİKE 1.6 OYUNUNUN YANLARDAN BASIK , ORTALANAMIŞ 1 HALDE ( YANLAR SİYAH ŞEKİLDE ) OLDUĞUNU GÖRDÜM ... OYUNUN YANLARI FULL SİYAH ...

3 DEFA FORMAT ATTIM GEÇER DİYE ... FAKAT FAYDA ETMEDİ ... FORUMLARDA GEZDİM 6-7 SAAT ... TÜM KONULARI OKUDUM ... FAKAT HEPSİ DİZÜSTÜ PCLER İÇİNDİ ... Dizüstü Control Panel bilmemlesi varmış ATI CONTROL PANELINDE ... Fakat benm bilgisayarım Masaüstü ... Control Panelimde İngilizce ...

Diğer Oyunları rahat oynayabiliyorum ... PES 2011 , SHIFT 2 gibi ... Fakat bu oyunda ekran direk yanlardan basık siyah çkıor ... Herşeyi yaptım ... Yukarda dediğim gibi formatta attım ...

Şuanda Kullandığım driver ATI 11.6 Driveri ... Başka driverlerde yükledm aynı şey oldu ...

Devayı DONANIMHABER de bulmaya geldim ... Yardım Edin Çözelim Şu işi ...

ALLAH Yardım Edenlerden RAZI OLSUN ...

• genelde işletim sistemi win 7 olanlarda bu sorun ortaya çıkıyor.

işletim sisteminiz nedir ?

ayrıca bir arkadaşım söyle demişti belki işinize yarayabilir : ekran çözünürlüğünü 800x600 getirin daha sonra oyuna girin biraz oynadıktan sonra çıkın ekran çözünürlüğünüzü eski haline getirin tekrar oyuna girin böylelikle sorun çözülmüş.. belki işine yarayabilir.

kontrol panelini biraz kurcuklayın bakalım panel özelliklerinden birşeyler elde edebilirsiniz.
  • arkadaşım bende aynı sorunu yaşıyorum fakat bunun çözümü belli. Kafana göre pcye çözünürlük 1000x800 çektin. Ama oyunda buna uymak zorunda. Eğer oyunda da bunu ayarlamassan tam ekran olmaz. Benim Pes 2011 Fifa 2011 crysis 2 cod4 falan hepsini bu yöntemle ortaladım.. Rahatda oynuyorum. Yani bilgisayarın çözünürlüğü ile oynamana gerek yok. Oyunların kini pc ile aynı yap yeter

Pc hangi çözünürlükte ise oyunda yanı boyutlarda olmak zorunda !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strayker111 -- 21 Temmuz 2011; 13:32:01 >
  • SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR ... HERKEZE TEŞEKKÜRLER ...
  • Nasıl çözdün acaba anlatabilir misin ?
  • Evet çözenler anlatsa çözemeyen kişiler girdiğince cevap bulur böyle SORUN ÇÖZDÜM TŞKLER diyipte gitmek olmuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanavaR*

SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR ... HERKEZE TEŞEKKÜRLER ...

nasıl çözdün anlatta bilmeyenlerde faydalansın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift Monitör Tam Ekran Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.