Şimdi Ara

Ati Radeon 9100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ati Radeon 9100 almak istiyorum!

biraz araştırma yaptım ama biri iyi diyor biri kötü...

Ati Radeon 9100 kullanan yada hakkında bilgiye sahip olan varsa
    bana yardımcı olabilir mi?

tavsiyelerinizi bekliyorum!!!

• bende var.Sistemim p4 1.7,256 rd ram, 3dmark 2001 de 7050 yaptim default.benimkinin ramleri 3.6 , kartin çekirdek hizlari gpu 250,ramler 200(x2 ddr yani 400).amd 1700 ile default 8k alan da var.Bence fiyatı için oldukça iyi bir kart,ben 90$ vermiştim.pek çok kişiye sor,yakın fiyatlı fx5200 den daha iyi olduğunu söyliycektir.Ama ben tam bilgili değilim bu konuda.Ama şunu söyliim,şu an piyasa full detay çalıştıramayacağın oyun yoktur bu kartla.gta vice city'i 1280x768 32 bit ile sorunsuz çalıştırıyor,ayrıca mx kartlarda olmayan,suyun yansıması vs.. hepsi mevcut.Bütçen buna elveriyorsa al derim kesinlikle.
  • ati 9100 nedense atinin sitesinde product listesinde yok.ben amd xp1700+ süper marka ati 9100 ile 7400 civarı bi puan almıştım.Aynı makinada tek ekran kartı değişik(WİNFAST 4600).6 200 puan almıştım.ama gta3 de karşılaştırınca.geforce 4 daha iyi duruyor.hatta catalist 3.2 ile gta 3 ü oynamak işkenceydi.yeni sürücüyle anca oyanabildim.belki bu problem sadece bende vardı bilmiyorum.ama bence ti4200 al.başın ağrımasın.hazır fiyatıda baya düşmüşken.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by C. Lipton</i>
    <br />bende var.Sistemim p4 1.7,256 rd ram, 3dmark 2001 de 7050 yaptim default.benimkinin ramleri 3.6 , kartin çekirdek hizlari gpu 250,ramler 200(x2 ddr yani 400).amd 1700 ile default 8k alan da var.Bence fiyatı için oldukça iyi bir kart,ben 90$ vermiştim.pek çok kişiye sor,yakın fiyatlı fx5200 den daha iyi olduğunu söyliycektir.Ama ben tam bilgili değilim bu konuda.Ama şunu söyliim,şu an piyasa full detay çalıştıramayacağın oyun yoktur bu kartla.gta vice city'i 1280x768 32 bit ile sorunsuz çalıştırıyor,ayrıca mx kartlarda olmayan,suyun yansıması vs.. hepsi mevcut.Bütçen buna elveriyorsa al derim kesinlikle.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Sanırım unreal2'yi henüz oynamadım. Bakalım onu full detay çalıştırabilecenmi

• en azından 9200 pro alsan daha iyi olur.
  • Bence Hiç kaçırma Süper bir kart fiyatı da Çok iyi Sana uzun bir süre gider abicim
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cherokee</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by C. Lipton</i>
    <br />bende var.Sistemim p4 1.7,256 rd ram, 3dmark 2001 de 7050 yaptim default.benimkinin ramleri 3.6 , kartin çekirdek hizlari gpu 250,ramler 200(x2 ddr yani 400).amd 1700 ile default 8k alan da var.Bence fiyatı için oldukça iyi bir kart,ben 90$ vermiştim.pek çok kişiye sor,yakın fiyatlı fx5200 den daha iyi olduğunu söyliycektir.Ama ben tam bilgili değilim bu konuda.Ama şunu söyliim,şu an piyasa full detay çalıştıramayacağın oyun yoktur bu kartla.gta vice city'i 1280x768 32 bit ile sorunsuz çalıştırıyor,ayrıca mx kartlarda olmayan,suyun yansıması vs.. hepsi mevcut.Bütçen buna elveriyorsa al derim kesinlikle.

Sanırım unreal2'yi henüz oynamadım. Bakalım onu full detay çalıştırabilecenmi

karıştırma abicim, o istisna
    ama işlemci 2000 mhz olsa ve de 512 ramim olsa oynanir.Ama unreali saymazsak,diğer oyunlar oldukça rahat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    SATILIK ATİ RADEON 9800 PRO
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fxde o civar puan alıyor zaten..
    imzadaki config ile 7093 puan aldı..

Saygılar.
  • 8500 bulabılırsen daha iyi olur. ram hızı daha yüksek ve 64 bit olma gibi bi risk yok. 3dmark2001se default oc xp2800 de 10600 alıyorum..
  • 64 bit olma olayı nedşr tam bilmiyorum yaw,aydınlatırsanız sevinirim [arindr]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.