Şimdi Ara

Ati Radeon Hd 3850 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bu karttan almayı düşünüyorum ama iyi bir seçimmi, nelere dikkat etmem lazım yardımcı olurmusunuz?

• diğer sistem bileşenlerinide yazarmısın..
  • Sisteminizi ve bütçenizi yazın ona göre ürün önerelim...

HD3850'yi şahsen tavsiye etmem...
  • O Kartı düşünme bile, başlıgı konuyu degiş x max param var kart önerin diye baslık aç. agp mi pci mi belirt
  • maksimum 250 tl param var 512 mb ram ve gigabyte agp8x anakart bu kadar yeterlimi
  • AGP sistem için o kadar yatırım yapma derim ben...
  • ne yapmamı önerirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Amd radeon hd 5600 5700
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hd destekli değil sanırım değilmi ?
  • Hd desteği yok amblem olarak, çünkü bu bir Nvidia kartı. Hd video da izleyebilirsin, daha doğrusu oblivion dahil crysis dahil her oyunu çalıştırabilirsin. Ama 7-8 fps oluyor crysis işlemci kısıtlıyor. Oblivionu 30fpsden aşağı oynamadım 1280 1024 çözünürlükte ve bir incelemede hd3850 ile hd4670'in de bundan daha iyi oynamadığını gördüğümden eminim. Dediğim gibi agp alacaksan ilk 5 karttan biri.
    Ek: Oblivion testi full ayarda olarak yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 13 Kasım 2009; 18:50:57 >
  • iyi yapmışsın :) ama ben hd destekli ve direct x 10 düşünüyorum
  • @Mete Can Karahasan

2. el bölümü dışında elinizdeki ürünü satma faaliyetlerine yönelik mesajlara devam ederseniz, ceza uygulanacaktır

iyi forumlar
  • Uyarı için teşekkürler, 2. el bölümüne konusunu açtım. Ne yapmalıyım diyen arkadaşla bilgimi paylaşıyorum, ne yapması gerektiği konusunda karşılıksız destek oluyorum.
    Ek: Kart dx9.0, dx10 değil ama Extreme HD Technology ve Nvidia PureVideo HD Technology teknolojileri var. Dediğin gibi ekran kartından 2560x1440 videoları bile çalıştırabiliyorsun. Tüm "HD DVD/Blu-ray players, as well as most software DVD-players" programlarını destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 13 Kasım 2009; 19:18:20 >
  • radeon hd3850 direct x 10
  • Agp sistemler için sıfır parçalar önermiyorum.

2.el bölümünden 2600xt,7600gt yada 4650 trü bir kart denkgetirip, 1gb ram eklemenizi tavsiye ederim.
    Sizi 1 sene daha götürür.

İlla sıfır alacam dersenizde 6600GT olabilir 90TL ye.
    Ama muhakkak 1gb ram daha ekleyin.
  • 6600gt yüksek performans veren bir ekran kartı değil maalesef:
    14.4 GB/sec Pixel Fill Rate:2000 MPixels/sec Texture Fill Rate:4000 MTexels/sec Bahsettiğimiz kartlardan çok daha düşük, 90tl kesinlikle haketmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cluber00

Agp sistemler için sıfır parçalar önermiyorum.

2.el bölümünden 2600xt,7600gt yada 4650 trü bir kart denkgetirip, 1gb ram eklemenizi tavsiye ederim.
    Sizi 1 sene daha götürür.

İlla sıfır alacam dersenizde 6600GT olabilir 90TL ye.
    Ama muhakkak 1gb ram daha ekleyin.

6600gt yi napsın allah aşkına sende
  • Bu kadar anlayışsız olmak zorundamısınız ?

Agp sistemlerde sıfır bileşen önermiyorum zaten.
    2.elden güzel bir kart ve 1gb ram almasını önerdim.
    İlla sıfır alacam dersede ucuz yollu bu var , gitsin 200liraya 3850 alsın ozaman , bu mu mantık ?
    512 ram var diyor,sizce sistemi bu tip bir kart ile nekadar performans verir ?

3850 200TL yi hiç haketmiyor,heleki günümüzde agp sistemlerin durumunu düşünürsek.
  • İşlemciniz eski tip bir celeron ise hiç zahmet etmeyin, sistemi komple değiştirmeye bakın.

İşlemciniz Pentium 4 ise ve 2.6ghz üzeri bir model ise 2. el agp hd2600xt, agp hd3650, agp 7600gt yahut hd4650 gibi ibr kart alın. Belirttiğim kartlardan birini almak isterseniz gddr3 bellekli olmasına dikkat edin. DDR2 bellekli modellerin performansları oldukça düşüktür.

AGP sisteme fazla yatırım yapmanızı tavsiye etmem. Ancak 1 GB bellek de şart olacaktır. Ayrıca bu yükseltmeleri uyguladığınız da bile günümüz için çok da iyi bir sisteme sahip olmayacaksınız. Bunun da farkında olun.
  • 1gb ekran kartı belleğinin fark edeceği örnekler hd4870 seviyesinde başlıyor arkadaşım, agp ekran kartı olup da hd4770 seviyesini geçen görmedim. Bu sebeple 512mb yeterlidir, çünkü ekran kartının çekirdeğinin daha fazla veri depolamaya ihtiyacı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cluber00

Bu kadar anlayışsız olmak zorundamısınız ?

Agp sistemlerde sıfır bileşen önermiyorum zaten.
    2.elden güzel bir kart ve 1gb ram almasını önerdim.
    İlla sıfır alacam dersede ucuz yollu bu var , gitsin 200liraya 3850 alsın ozaman , bu mu mantık ?
    512 ram var diyor,sizce sistemi bu tip bir kart ile nekadar performans verir ?

3850 200TL yi hiç haketmiyor,heleki günümüzde agp sistemlerin durumunu düşünürsek.

HaKLISINIZ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.