bişi sorcam nfs underground 2 de video options da full screen anti - aliasing secenegini full yapınca oyun aşırı kararıyo. ekran kartım ati radeon 9550 ge nedendir?
eski driverlarda o özellik çalışmıyor. readme'yi açar okursan (nfsu2'nin) görürsün. yeni driverları çek netten düzeliyo.
arkadaşlar ben bu karttan kesin alıyorum ama hangi markayı alıcağıma karar veremedim sizce hangi marka daha iyi olur hangi markayla daha iyi overclock yapabilirim
bide model tam olarak 9550 mi se si falan yok dimi yani
9550 GE/TD modelini alın 128 bit ben kullanıyorum harika bir şey,tavsiye ederim
ya ben 9550 ge aldım ama ben bunun ge olup olmadıını nası nlarım bilgisayarda hiç bi yerde ge yazmıyo sadece 9550 yazıyo öle mi olur. birde nası overclock yapcaımı anlatan bi link var mı lütfen yardım
Şu an en iyi overclock olan Palit ya da diğer adı ile Xpert Vision fiyatı 15$ filan daha pahalı ama 9600XT'ler ile aynı ramlardan geliyor. Sonuçta overclock ile rahatlıkla 9600XT'Ye genelde varıyor.
İlerde Abit'in Guru modeli gelecek onda gpu'ya ve ram'lara ekstra voltaj filan verilebilecek onunda ramları düzgün olursa çok iyi overclock olacağı kesin.
gerçekten gönülden güzel olmuş böyle (kendi düşüncelerim) kötü bir kart böyle oluyorya no hayrey
Palit 9550 2.5ns , 250/400 @ 575/800...
arkadaşlar bu kartı alacak olanların hevesini kaçırmak istemiyorum ama ben bi gıdım bile oc yapamadım. asus modelini kullanıyorum.ati tool ile deniyorum find max core falan yükseliyo baya ama oyunlarda ya bilgisayar geçici bi süre donuyo yada takılmalar oluşuyo. bazen vpu recover yapıyo bilgisayar default haline dönüyo. bişiyi yanlış mı yapıyorum acaba? yoksa soğutmadan mı kaynaklanıyo? ya da şansımıza mı küselim???
tabi bu kartı bu hızlarda kullanmak için o7c şart dolayısıyla ayrı bir masrafta soğutma için bence birazdaha kasar 9600 xt alırım..
arkadaşlarım ben stok soğutma ile 3dmark2001 de 12546 puana ulaştım. 15000 kadar gelenler var
arkadaşlarım ben stok soğutma ile 3dmark2001 de 12546 puana ulaştım. 15000 kadar gelenler var
İİ DAPMIŞ BU
BENDE 9600PRO VAR BU KART KÖTÜMÜ ŞİMDİ arkadaşlar bi söleyin lütfen ya iyi diyte aldık arkadaş günümüz oyunları çalışmıyo diyeo ati radeon 9600 pro 256mb ddr 400mhz ekran kartı bu kötümü cidden bişeyler söleyin lütfen
ya bi cvp verin lütfen gidip satıcam ekran kartını en sonun da lütfenn
9600PRO 9550'den çok daha iyi. 9550'nin özelliği, emek+para sarfederek 9600'e yaklaşması(tam olarak aynı performansa ulaşamıyor).
Expert Vision ATI Radeon 9550 - Genel Özellikler
- ATI RADEON 9550 GPU - .13 mikron teknolojisi - 250MHz çekirdek hızı - 400MHz bellek hızı - 128MB DDR RAM - 128bit'lik bellek denetleyicisi - 2x400 MHz RAMDAC - 4 adet piksel dokuma veriyolu - Her veriyoluna düşen doku ünitesi: 1 - ATI TRUFORM 2.0 teknolojisi - SMARTSHADER 2.1 teknolojisi: 4 adet vertex shader ünitesi - SMOOTHVISION 2.1 anti-aliasing ve anisotropic filtering - ATI HYPER Z III+: 'akıllı' bant genişliği yönetimi teknolojisi - Microsoft DirectX 9 desteği - 128bit renk hassaslığı - AGP 8X desteği
almayı düşünüyorum ben ancak soğutma sistemi yeterli değilmiş. daha iyi bir soğutma yapmak gerek ancak bu işi ilk defa deniyeceğim; bunun dışında sessiz çalışan bir sistem istiyorum. bu bağlamda asus yerine bunu mu almalıyım sizce? zaten iyi ve sessiz bir soğutucu almaya kalksam, 9600'ün fiyatına yaklaşacak toplam fiyat!
ayrıca benim sormak istediğim, ve bence burda da üzerinde durulmamış olsa da en önemli konu, hangi psu için overclock taviye olunur.
yetersiz powersupply kullanımıyla ekran kartının,hatta anakartın bu overclocktan zarar görmesi muhtemel bence.
geçen 9$'a ever marka türk malı(zannedersem) bir psu aldım mesela. bununla bu denilenleri gerçekleştirmem riskli olur mu?
son olarak, yine bu sitede yayınlanan bir makaleyle(ancak temmuz tarihli), HIS 9550'nin overclock'a daha bi müsait olduğu belirtilmiş. üstelik fiyatlara bakıyorum da, ASUS 79$ iken HIS 76$. HIS 256mb ise,97$ iken verilecek 20$'ın deymeyeceğini düşünüyorum. ancak ASUS mu HIS mi karar veremedim bi türlü. oysaki gider yarın alırım, o şekilde bekliyorum bu konuyu. zaten topic de açmıştım bi tane, bunu görmeden...
Benim oyum Ati de işi savsaklamayan ve iki kuruş için 8 misli ağır dandik ramlerle kartları katletmeyen HIS den yana.