selamlar, ben chess ati radeon 8500LE kullanmaktayım imzada yazdığı üzere. bu kartla henüz doğru sürücüyü bulamadım kullanacak. eski catalyst'leri kullanırken (2.3) oyunlarda zaman zaman kilitleniyor, görüntü öylece kalıyor. yeni catalyst'leri( > 3.0 ) kurunca da oyunların ortasında görüntü karışıyor, çizgiler oluşuyor, yine kilitleniyor. nasıl bir çözümü olabilir bu sorunun ?
1 yıldır aşagı yukarı 128 mb'lık 8500 kullanıyorum ve bu süre içersinde bir kere güncelleme yaptım o da 3.1 sürücüsünü yükledim ki şu anda 3.9 çıkmış diyorlar. 3.1 den beride hiç başka güncelleme yapmadım. İhtiyacımda olmadı zaten.
Bu süre zarfında 1 kere bile problem yaşamadım (maşallah diyelim) Bugüne kadar açmadıgı, kilitlediği hiçbir oyuna rastlamadım. 3.1 şiddetle tavsiye ederim. Denedin mi bilmiyorum + bendeki Ati 'nin kendi üretimi herhalde, ne markası var ne bi şeyi. (Kutusunda yalnız Ati yazıyor.) Uyduruk gibi gözüküyor ama çok memnunum.
bios update yapmayı deneyin.
tamamdır, sağolun öneriler için. önce catalyst 3.1 kuracağım, yine sorun olursa bios konusunu araştıracağım.