Şimdi Ara

Ati radeon HD 6850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. forumda yazı yazmaya hemen hemen yeni başladım o yüzden bir hatam olursa mazur görün.

Geçen gün ati radeon sapphire HD 6850 satın aldım. Fakat satın aldığım yerden bana 500 wattlık gerçek bir güç kaynağına ihtiyacın olacak dendi. bilgisayarımdaki güç kaynağı 300 watt. şu anda hiçbir sorun olmadan oyunları oynayabiliyorum. sizce 500 wattlık güç kaynağını aldığımda performans artışı görür müyüm ?

sistemimin diğer özellikleri pek önemli değil. Mesela witcher2 adlı oyunu oynadığımda hafif takılmalar oluyor. crysis 2 ve dirt 2 adlı oyunlarda mükemmel performans alıyorum. sizce güç kaynağını da satın almalı mıyım ?

• Bilgisayarınız oyun oynarken bütün gücünü kullanmaz. O yüzden 300watt güç kaynağı ile de çalıştırabilirsiniz, normaldir. Fakat Diğer sistem bileşenleri de yük altıyken yeterli gücü sağlayamayacağından sorun çıkartabilir. Güç kaynağını güvenlik için öneririm. 300wattlık PSUnuzla eğer dandik ise elektrik kesilmesi veya az önce değidim gibi aşırı yüklenmede sisteminize elveda diyebilirsiniz. Performans getirisi olmaz ama içiniz hep rahat olur. Witcher 2'de takılma olması normal, oyundan kaynaklı. Diğer oyunları da gayet güzel oynuyor muşsunuz. Performans ile ilgili bir problem yaratmıyor demekki güç kaynağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Bilgisayarınız oyun oynarken bütün gücünü kullanmaz. O yüzden 300watt güç kaynağı ile de çalıştırabilirsiniz, normaldir. Fakat Diğer sistem bileşenleri de yük altıyken yeterli gücü sağlayamayacağından sorun çıkartabilir. Güç kaynağını güvenlik için öneririm. 300wattlık PSUnuzla eğer dandik ise elektrik kesilmesi veya az önce değidim gibi aşırı yüklenmede sisteminize elveda diyebilirsiniz. Performans getirisi olmaz ama içiniz hep rahat olur. Witcher 2'de takılma olması normal, oyundan kaynaklı. Diğer oyunları da gayet güzel oynuyor muşsunuz. Performans ile ilgili bir problem yaratmıyor demekki güç kaynağı.

+1

Bir süre sorun çıkarmaması hiç çıkarmayağı anlamına gelmez . Sisteminizi tehlikeye atmak istemiyorsanız güç kaynağı almalısınız .

.imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ated90 -- 24 Mayıs 2011; 7:31:38 >

• En az gerçek 450 w lazım sana.300w ile çalıştırman tehlikelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx
    Bilgisayarınız oyun oynarken bütün gücünü kullanmaz. O yüzden 300watt güç kaynağı ile de çalıştırabilirsiniz, normaldir. Fakat Diğer sistem bileşenleri de yük altıyken yeterli gücü sağlayamayacağından sorun çıkartabilir. Güç kaynağını güvenlik için öneririm. 300wattlık PSUnuzla eğer dandik ise elektrik kesilmesi veya az önce değidim gibi aşırı yüklenmede sisteminize elveda diyebilirsiniz. Performans getirisi olmaz ama içiniz hep rahat olur. Witcher 2'de takılma olması normal, oyundan kaynaklı. Diğer oyunları da gayet güzel oynuyor muşsunuz. Performans ile ilgili bir problem yaratmıyor demekki güç kaynağı.

güzel acıklama :)
  • birşey olmaz. Amerikan oyunu hepsi :)
  • kartınızı ve sisteminizi riske atmayın gerçek 500 watt power alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0th1n2b3sa1d

Merhaba. forumda yazı yazmaya hemen hemen yeni başladım o yüzden bir hatam olursa mazur görün.

Geçen gün ati radeon sapphire HD 6850 satın aldım. Fakat satın aldığım yerden bana 500 wattlık gerçek bir güç kaynağına ihtiyacın olacak dendi. bilgisayarımdaki güç kaynağı 300 watt. şu anda hiçbir sorun olmadan oyunları oynayabiliyorum. sizce 500 wattlık güç kaynağını aldığımda performans artışı görür müyüm ?

sistemimin diğer özellikleri pek önemli değil. Mesela witcher2 adlı oyunu oynadığımda hafif takılmalar oluyor. crysis 2 ve dirt 2 adlı oyunlarda mükemmel performans alıyorum. sizce güç kaynağını da satın almalı mıyım ?

bilgisayarın her an mefta olabilir en az bunu alhttp://www.vatanbilgisayar.com/fsp-ppa5002406-fsp-saga-ii-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=45350

• bu bilgilerden sonra haftasonu coolermaster 500W güç kaynağı almaya karar verdim, teşekkürler ;)
  • güzel bi güç kaynağı almış olursun
  • iyi bir power alana kadar sisteminde oyun oynama.
  • coolermaster 500W güç kaynağını aldım. kafam rahat, bilgisayarımdaki fan sesim de azaldı, herkese teşekkür ettim ;)
  • cooler master 500 w dediğiniz benim imzadakimi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.