Şimdi Ara

Ati Radeon HD4670 ile Eyefinity yapma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ati radeon HD4670 1gb ekran kartimla 2 monitoru tek monitor olarak kullanmak istiyorum, baya bi ugrastim fakat 2 ayri monitor olarak calisiyor. oyunlari goruntunun 2 monitore birden genisletilmis sekilde oynanmasini nasil saglarim atinin sitesinde Ati Eyefinity diye birseyden bahsediyor benimde aradigim sey tam olarak bu fakat bir turlu yapamadim. Yardimci olacak varsa sevinirim.

• ati 4*** serisinde eyefinity desteği yok diye bilıyorum
  • Bende 5000 serisinde geldi diye biliyorum. AMD nin sitesinden teyit edilebilir.
  • anladigim kadariyla kartin ozelligi olmadigi icin istedigim seyi yapamiyorum dogrumu?
  • Ati eyefinty teklonojisini 5000 serisinde getirdi 4000 serisinde bu ozellik yok
  • ati 5/6 serisi ekran kartınız olacak. ayrıca monitörde ya doğal displayport çıkışı olacak ya da aktif displayport-dvi , displayport/vga çevirici kullanmaniz gerekecek.
  • yav dusundumde ne gerek var simdi ekran kartini degistirmeye bir suru kablo bagla monitorleri zaten masada yerde yok onun yerine guzel bir projektor alip duvar boyunca bi goruntu alinabilir :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.