Şimdi Ara

Ati Radeon Hd5650, Ge Force Gt 425m, Ge Force Gt 330m. Hangisini seçmeliyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar notebook alıcam. çeşitli elemelerden sonra 3 tane notebook arasında kaldım birinin ekran kartı Ati Radeon HD5650, diğerininki Nvidia GeForce GT425m, bir diğerininki ise Nvidia GeForce 330m. Bunların 3 üde sanırım 128 bit ekran kartı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar gerekçesiyle birlikte hangi kartı önerirsiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• hd5650 veya gt425m seçebilirsiniz, ikiside oyun konusunda iyi kartlardır. sizin seçiminize kalmış.
  • internette kartlarla ilgili bulduğum bi puanlama gt330 u ikisindende daha iyi gösteriyordu onu görünce çok arada kaldım. Gt 330 hakkında bilginiz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmert35

internette kartlarla ilgili bulduğum bi puanlama gt330 u ikisindende daha iyi gösteriyordu onu görünce çok arada kaldım. Gt 330 hakkında bilginiz varmı

330M daha eski bir kart dx11 desteği yok, gt425M için gt335M'in dx11 destekli revize edilmiş hali diyebiliriz. tavsiyem 330m'i düşünmeyin bile derim.

• lenoco cok iyi bir tercih olurdu. tabi ikisi aarasinda.. hem ekran karti hepsinden daha iyi.
  • 330M i çıkar listeden...
    Yukarıdaki cihazlar arasında aman aman performans farkı fark yok.. Lennovo ekran kartı yönünden çok az önde olsa da benim tercihim PB olurdu. Arada 200 tl fiyat farkı var...
  • o serideki lenovoların ekranları sorunlu..sonra uğraşır dururdun..
  • Arkadaşların yorumlarına saygı duymakla beraber 330m i listeden çıkar demelerini aklım almıyor bir kartın dx11 desteği olmaması onu kötü yapmaz kaç oyun destekliyor dx11i ve görsellikte ne kadar fark yaratıyor eğer fiyatı uygunsa 330m tercih etmemek için sebeb yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Arkadaşların yorumlarına saygı duymakla beraber 330m i listeden çıkar demelerini aklım almıyor bir kartın dx11 desteği olmaması onu kötü yapmaz kaç oyun destekliyor dx11i ve görsellikte ne kadar fark yaratıyor eğer fiyatı uygunsa 330m tercih etmemek için sebeb yok

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Arkadaşların yorumlarına saygı duymakla beraber 330m i listeden çıkar demelerini aklım almıyor bir kartın dx11 desteği olmaması onu kötü yapmaz kaç oyun destekliyor dx11i ve görsellikte ne kadar fark yaratıyor eğer fiyatı uygunsa 330m tercih etmemek için sebeb yok

5730,5650,425M den bahsedilen yerde 330M sırıtıyor.
    330M performans olarak 2 sene öncesinin 4650 si gibi. Hatta 4650 çok azda olsa daha iyi.
  • Arama botu sen o sıralamayı notebookcheck sitesine göre veriyorsun aynı donanım özellikleri ve sadece ekran kartı değişikliği ile 240m bile çok yüksek bencmark puanı verebiliyor 330m de 5650ye denk hatta bazı senaryolarda daha yüksek puanlar verebiliyor. Tartışma yaratmak ve konuyu kirletmek niyetinde değilim herkese selamlar.
  • nvidia gt5xx serisi çıkacak bekle istersen
    lenovo - ve + ları
    + ekran kartı
    -işlemci ekran boyutu

pb + işlemci ekran boyutu ve çözünürlüğü
    - ekran kartı

ben olsam hangisini alırdım tabiki pb
    neden ekranı büyük çözünürlük yüksek kasa büyük olduğu için pek ısınmaz işlemci yüksek olduğu için 5730 ile arasını kapatır 5650 biraz oc tamamdır
  • peki kıyaslamaya şunuda eklersek ne dersiniz??

http://forum.donanimhaber.com/m_45598124/mpage_1/key_/tm.htm
  • Nvidia 540m laptoplar piyasaya çıktı mediamarkt da 540m i3 370m pb laptop 1149 lira 750 tane stok varmış bulabilirsen çok iyi bir seçenek
  • İlginçtir, genelde i3 notebook lara dha güçlü ekran kartı takıyorlar, i7 olup güçlü ekran kartı olan daha az...
  • aslında aragorn un tavsiyesi çok iyi ama biraz tercih meselesi sanırım bu ilk amacın oyunsa i3 ve güçlü ekran kartı tercih etmek iyi ama oyun ilk amaç değilse i7 işlemcili alıp biraz daha düşük bi ekran kartına razı olunabilr. ASlında çok kararsızım bu i serisi işlemciler bana geçiş aşaması gibi geliyo biraz daha beklemekmi doğru emin değilim
  • Aslında i3 işlemcilerin 370 ve 380 olanları da oldukça performanslıdır zaten standart bir kullanıcı için i7 sıcaklıktan fazla birşey getirmeyecektir. Fakat şu anda i7 lerin çift cpu lu dahili ekran kartlı ve daha az ısınan yeni 2630 qm serileri çıktı onlarada bakabilirsin örneğin eksende asus n53 var 540m ve i7 2630qm li fiyat yüksek ama düşmesini bekleyebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.