Yeni bir Laptop begendim ve sistem olarak 2,2 Ghz core duo T7500 240 Gb ve ekran karti olarak 8700m GT var ve 512 mb hatta sli olabilir tam net bir bilgi yok görmedim henüz makinayi.Sizce ben bu sistemle 1 yil rahat oyun oynayabilirmiyim ona göre alicam yanliz dx10 ayarinda oyunlar oynamak istiyorum.Yardim ederseniz cok sevinirim Simdiden Tesekkürler,
MacLoaD
laptoplarda ısınma sorunu oluyoo normal pclere oranla aynı perfornmansı alamassın ama slı derken...
ewt sli yanlis duymadin artik laptoplarda da sli teknolojisine gecti Nvidia ve birsey daha alacagim makina Toshiba SATEGO 200-21D ve diger makina daha biliyorum adi da XPS (kim bilmezki ) onda da var sli XPS 1730 hatta.Nese olay bu degilde önemli olan benim yeni cikan ve cikacak oyunlarda ne tür bir verimlilik alabilecegim yazarsaniz sevinirim.
eğer sli ise gerçekten oynayamayacağın oyun yoktur bence okartla....tabi oynayamayacağın derken full ayarlarda oynayamayacağın...ama ben çok fazla bilmiyorum...
nerden alıosun bu laptopu? türkiyede bu sisteme sahip notebook yok bildiğim kadarıyla. bide bunu yapsa yapsa alienwire yapar
bildiğim kadarıyla dell xps 1730,ama türkiyeye ne zaman gelir bilemem..
kardesler Almanyadan alicam Toshiba SATEGO adinda bir laptop gayet güzel simdi gördüm yanindan geliyorum kesin alicam mükemmel bir parca yaa
Bu notebook piyasadaki her oyunu yer walla!8700gt ve sli çok iyi ya resmen taşınabilir masaüstü!Alırsan resim ve detayları bekleriz mutlaka!
quote:
Orjinalden alıntı: MacLoaD
ewt sli yanlis duymadin artik laptoplarda da sli teknolojisine gecti Nvidia ve birsey daha alacagim makina Toshiba SATEGO 200-21D ve diger makina daha biliyorum adi da XPS (kim bilmezki ) onda da var sli XPS 1730 hatta.Nese olay bu degilde önemli olan benim yeni cikan ve cikacak oyunlarda ne tür bir verimlilik alabilecegim yazarsaniz sevinirim.
Ne laptopta SLI mı!!!
1 yıl değil 2-3 yıl her oyunu oynarsın böyle bir sistemle.
quote:
Orjinalden alıntı: MacLoaD
Merhaba Arkadaslar,
Yeni bir Laptop begendim ve sistem olarak 2,2 Ghz core duo T7500 240 Gb ve ekran karti olarak 8700m GT var ve 512 mb hatta sli olabilir tam net bir bilgi yok görmedim henüz makinayi.Sizce ben bu sistemle 1 yil rahat oyun oynayabilirmiyim ona göre alicam yanliz dx10 ayarinda oyunlar oynamak istiyorum.Yardim ederseniz cok sevinirim Simdiden Tesekkürler,
MacLoaD
sistem gayet iyi 1 yıldan daha uzun süre idare edersin ama directx 10 oyunlarında maksimum performans alman zor bunun için daha üst seviye ekran kartına ihtiyacın var onlarda masaüstünde var bu açıdan alacağın lap top gayet tatmin edici
yeni bi laptop 8700 sli ekran kartı google Dell XPS M1730 yazın ve aratın harika birşey!!!!!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: tuncayt
yeni bi laptop 8700 sli ekran kartı google Dell XPS M1730 yazın ve aratın harika birşey!!!!!!!!!!!!
XPS M1710'un dizaynı bence çok daha güzel....
Performans deyince;....bundan daha iyisi var mı acaba dünyada: