Şimdi Ara

EKRAN KARTI SORUNU NVİDİA GEFORCE 9400 GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle kolay gelsin arkadaşlar.Başlıkta belirttiğim gibi ekran kartı sorunum var geforce 9400 GT ekran kartım ama takmıyorum suan işlemcinin kartını kullanıyorum 256 megabayt civarı
    Kartımda söyle bir sorun var taktıgımda bilgisayarı actım yazılar cok kötü acaip karısık bilgisayar acılmıyor windows baslatılıyorda kalıyor nasıl diyim arkadaşlar simdi
    bilgisayar açılıyorya siyah ekran var orda yazılar yazıyor orda yazılar çok kötü karışık ekranda çizgiler var anlıyamadım :S bilgisayarcıya götürdüm onlarda sorunu bulamadı
    Birde fanım çalısıyor daha yeni aldım taktım ama çok ısınıyor PC hemen kapaniyor

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santaso789 -- 17 Aralık 2012; 15:04:23 >

• Ekran kartın arızalı olabilir mi ? ..Sistem güvenli modda açılıyor mu ?

Anakartının onboard ekran kartı varsa oradan görüntü almayı denediniz mi ..

Eski sürücüler kayıtta ise çözünürlükden dolayı sıkıntı çıkarıyor olabilir ..Onboard ekran kartınız varsa oradan açıp ekran kartı sürücülerini komple kaldırın ...Olmadı imkan varsa kartı başka bir sistemde deneyin bakalım yine aynı durum olacak mı ...
  • bazen acılıyor bazen acılmıyor nasıl diyim windows baslatılıyorda kalıyor cogu zaman kısmen acılıyor birde ekran kartı sıcaklıgı elle dokunulamayacak kadar sıcak oluyor .s birde acıldıgında ekran kartını görmyor pcde ama acılırken siyah ekranda yazılar varya orda soyluyor ekran kartımın oldugunu
  • on boardda acılıyor suan ondan giriyorum 256 megabayt birşey acıldıgında sorun yok güzel acılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santaso789 -- 17 Aralık 2012; 17:08:47 >
  • Fırınlama gerekiyor olabilir.
  • 9888 fırınlamayı bilmiyorum nasıl olabilir bilginiz varmıdır ?
  • Arkadasim bosver sen firinlamayi once fanin duzgun calisip calismadigini ekran kartinin yeterli gucu alip almadigini ogrende sonra ogrenirsin firinlamayi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amd radeon hd 7800 sorunu
    11 yıl önce açıldı
    ATI RADEON 9800 PRO EKRAN KARTI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YOK EXETER FAN DÜZGÜN CALISIYOR PC'CİYE GÖTÜRDÜM BUGUN BEN ODA SORUNU ANLIYAMADI TEMİZLEDİ İÇİNİ Bİ GÜZEL AMA DÜZELMEDİ TEK CAREM FIRINLAMA AMA ONUDA BİLMİYORUM.
  • Tek carenin o oldugunu nereden biliyosun? tek caresiymis... bilgisayarciya goturdun anlayamadi... anlayamiyorsa o işi bilmiyor demektir.. duzgun bir bilen kisi bul.
  • ama fırınlama yontemini uygulasam işe yararmıdır acaba ?
  • at bilgisayari ekmek firinina işe yarar....
  • neden böyle dalga geçermiş çesine konusuyorsunuz ?
  • duzgunce soyledigimde anlamadiginizdan olabilir mi?
    siz oncelikle su parcalarinizi isinma durumlarini vs herseyi tek tek verin. belki guc kaynagi yetismiyor pci-e den guc cekemeyen kart isiniyor... bende de gt8500 var ayni kartin onceki ismi yani 53 derecenin uzerini gormedi...
    size yardimci olacak kisi oncelikle kendinizsiniz. Firinlamak en son cozum ve oyle kesin bir sonuc degil. belki sizin kartin baska sıkıntısı var ve fırınlama ile cozulmeyebilir o zaman ne yapacaksiniz???
  • Yeni Kart alıcagım kaybedecegim bisey yok ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santaso789 -- 17 Aralık 2012; 19:46:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.