Şimdi Ara

amd radeon hd 7800 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    amd radeon hd 7800 ekran kartım var yalnız 2 monütör bağlıyorum ama birtürlü 2. monütörü görmüyor nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz.
    Uzman arkadaşlara danışmak istedim.

• Arkadaşlar özür dilerim hd 7870 pcs imiş ekran kartım. Donanım olarak 7800 gördüğü için öğle yazdım kasanın içine açıp makmak aklıma gelmedi.Pek bilgi sahibi olduğum söylemez bu konuda
  • ekran görüntü ayarlarından. Ayarlar sekmesine girin ve 1-2 monitör resimi görüceksiniz. 2. monitörüde orada aktif edin. Çalışması lazım
  • Tekrardan merhabalar.
    Ekran kartım tamire gitti yerine amd hd 7850 sapphire ekran kartı verdiler. Yalnız Aynı Sorun Devam Ediyor.
    Sürücülerini güncelledim Catalyst sürümünü güncelledim ( Aklınıza gelirse eğer burnuma iyice çektim suyu )
    ama olmayınca olmuyor işte :)

• Yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrim_er

Tekrardan merhabalar.
    Ekran kartım tamire gitti yerine amd hd 7850 sapphire ekran kartı verdiler. Yalnız Aynı Sorun Devam Ediyor.
    Sürücülerini güncelledim Catalyst sürümünü güncelledim ( Aklınıza gelirse eğer burnuma iyice çektim suyu )
    ama olmayınca olmuyor işte :)

Hocam neden alt model verdiler size?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde üstüne benden 120 tl ücret aldılar. Bu bir üst modeli diye . Pek fazla donanım bilgim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Birde üstüne benden 120 tl ücret aldılar. Bu bir üst modeli diye . Pek fazla donanım bilgim yok

Nasıl yani 7870 pcs yerine 7850 verip üstüne 120 tl mi aldılar ?
  • quote:

Birde üstüne benden 120 tl ücret aldılar. Bu bir üst modeli diye . Pek fazla donanım bilgim yok

Geçmiş olsun sizi bi güzel ***
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.