Şimdi Ara

ati radeon sürücü yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar. Benim sorunum şu. Elimdeki nvidia ekran kartını verip ati ekran kartı aldım. Kartı taktım ama sürücüsünü yüklerken hata veriyor. Nedenleri ne olabilir fikrinizi alabilirmiyim.

• Hata mesaji ne? Hatayi bilmeden yardimci olmak zor Ayrica hangi isletim sistemini kullaniyorsunuz?

Ben yinede tahmin yurutecegim hataya yonelik ama dedigim gibi sadece tahmin

Nvidia suruculerini sistemden kaldirdiniz mi ati surucuyu yuklemeden once?

Ekran karti degisimi durumunda (farkli marka) en saglikli yol makinaya format atmaktir ama buna zamaniniz yoksa eger driver sweeper adli programi cekip kurun. Kurduktan sonra bilgisayari guvenli kipte acarak driver sweeper programini calistirin ve Nvidia'ya ait butun dosyalari taratip temizleyin.

Temizleme isleminden sonra tekrar ati surucusunu yuklemeyi deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 15 Ocak 2010; 20:20:50 >
  • atinin videosun dan sonra :)olmamış bu sorun...
  • hata mesajı paket yükleme hatası diye kısa bir mesaj. dün ben driver sweeper programıyla nvidia yı kaldırmayı denedim. Ama güvenli kipte yapmadım. Benim harddisk c ve d diye 2 parça. C de vista, D de xp kullanıyorum. Ben daha çok xp yi kullanıyorum. Bugün bu sorundan sonra xpyi formatladımda ama yine aynı sorun oluyor. Bazı forumlarda xp için sp3 yükle yada framework 2 veya üstü yükle yazmışlar. Sebep bunlar olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caydacira

hata mesajı paket yükleme hatası diye kısa bir mesaj. dün ben driver sweeper programıyla nvidia yı kaldırmayı denedim. Ama güvenli kipte yapmadım. Benim harddisk c ve d diye 2 parça. C de vista, D de xp kullanıyorum. Ben daha çok xp yi kullanıyorum. Bugün bu sorundan sonra xpyi formatladımda ama yine aynı sorun oluyor. Bazı forumlarda xp için sp3 yükle yada framework 2 veya üstü yükle yazmışlar. Sebep bunlar olabilirmi?

Sorun belli oldu.

Vista framework 2 ile gelirken Xp framework ile beraber gelmiyor. Catalysti yuklemek icin makinanizda framework 2 veya uzeri kurulu olmasi lazim.
  • Bilgi için teşekkür ederim. Frameworku kurup deneyecem ozaman.
  • Net Framework ile alakası yok, CCC kurulmasada driverların kurulması lazım. Bugün bende 3 kere format atarak zor kurdum 9.12 sürücüsünü. Hemde sıfır makinaya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran KARTI Driver Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Net Framework ile alakası yok, CCC kurulmasada driverların kurulması lazım. Bugün bende 3 kere format atarak zor kurdum 9.12 sürücüsünü. Hemde sıfır makinaya.

Mesajiniz okuyunca hatirladim simdi, eger xp makinaya kurmaya calisiyorsnaiz enaz sp3 yuklu olmak zorunda

@caydacira

Ayni durum senin icinde gecerli. 9.12 yukleyeceksen sp3 kurulu olmak zorunda
  • quote:

atinin videosun dan sonra :)olmamış bu sorun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Net Framework ile alakası yok, CCC kurulmasada driverların kurulması lazım. Bugün bende 3 kere format atarak zor kurdum 9.12 sürücüsünü. Hemde sıfır makinaya.

Mesajiniz okuyunca hatirladim simdi, eger xp makinaya kurmaya calisiyorsnaiz enaz sp3 yuklu olmak zorunda

@caydacira

Ayni durum senin icinde gecerli. 9.12 yukleyeceksen sp3 kurulu olmak zorunda

Framework yükleyip kurdum bu sefer hata vermedi driverı kurarken ama yüklediğiyle kaldı, bişey olmadı değişen. Görüntü kötü halen ve takılmalar oluyor. sp3 ü de yükledim yarın kurucam. sp3 kurulu olmak zorunda olmayan sürüm varmı bide öyle deniyim önce.

• Sorunu çözebildim. Benim anakart agp olduğu için agpnin farklı driveri varmış. Catalyst 9.12 yi denedim olmadı 9.5i denedim oda olmadı bende 8.8 yükledim öyle oldu. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Last Updated
    12/17/2009

Catalyst 9.12 Hotfix

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.