Şimdi Ara

ati radeon x1550 64 bit performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ati radeon x1550 64 bit ile Stronghold 3 oynayabilir miyim?

• işletim sistemin 64 bit ise uygun sürücüyü yüklemen lazım, yinede stronghold 3 oynayabilceğini sanmıyorum, oyunda optimizasyon sorunu varmış, zaten oyun çok kötü diyorlar...
  • kartın berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

kartın berbat

Senin de mesajın ! Arkadaşım birdahakine biraz daha sakin kibar bir cevap ver olurmu
  • Hey gidi, aynı kartı ben de HD 5850'ye geçmeden önce kullanıyordum, cod 4,5,6 bütün oyunları rahatlıkla oynatıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aallpp99

quote:

kartın berbat

Senin de mesajın ! Arkadaşım birdahakine biraz daha sakin kibar bir cevap ver olurmu

heyecanlı yada kaba değilim o kart için uğraştığına değmez 70tl ye satıp 30 tl daha eklerse 8800gt/9800gt alabilir
  • quote:

quote:

quote:

kartın berbat

heyecanlı yada kaba değilim o kart için uğraştığına değmez 70tl ye satıp 30 tl daha eklerse 8800gt/9800gt alabilir

Sana kart alıp alamadığını sormamış zaten arkadaş, dediği üstte yazdığı oyunu oynarmıyım, oynamazmıyım diye sormuş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

quote:

quote:

quote:

kartın berbat

Sana kart alıp alamadığını sormamış zaten arkadaş, dediği üstte yazdığı oyunu oynarmıyım, oynamazmıyım diye sormuş?

hmmm saol her oyun oynamak istediğinde sorsun o zaman sende cevap ver ama kartını satıp 20-30tl verip yeni ve çok daha güçlü kart almayı önerme her defasında baştan alalım o zaman

• bence karyın çok kötü değil arkadaşdada atnı kart var ama oynatmıyor strongold 3 zaten pek güzel bişi de değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.