ati radeon x1550 64 bit ile Stronghold 3 oynayabilir miyim?
işletim sistemin 64 bit ise uygun sürücüyü yüklemen lazım, yinede stronghold 3 oynayabilceğini sanmıyorum, oyunda optimizasyon sorunu varmış, zaten oyun çok kötü diyorlar...
kartın berbat
quote:
Orijinalden alıntı: fero01
kartın berbat
Senin de mesajın ! Arkadaşım birdahakine biraz daha sakin kibar bir cevap ver olurmu
Hey gidi, aynı kartı ben de HD 5850'ye geçmeden önce kullanıyordum, cod 4,5,6 bütün oyunları rahatlıkla oynatıyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: aallpp99
quote:
kartın berbat
Senin de mesajın ! Arkadaşım birdahakine biraz daha sakin kibar bir cevap ver olurmu
heyecanlı yada kaba değilim o kart için uğraştığına değmez 70tl ye satıp 30 tl daha eklerse 8800gt/9800gt alabilir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aallpp99
quote:
kartın berbat
heyecanlı yada kaba değilim o kart için uğraştığına değmez 70tl ye satıp 30 tl daha eklerse 8800gt/9800gt alabilir
Sana kart alıp alamadığını sormamış zaten arkadaş, dediği üstte yazdığı oyunu oynarmıyım, oynamazmıyım diye sormuş?
Sana kart alıp alamadığını sormamış zaten arkadaş, dediği üstte yazdığı oyunu oynarmıyım, oynamazmıyım diye sormuş?
hmmm saol her oyun oynamak istediğinde sorsun o zaman sende cevap ver ama kartını satıp 20-30tl verip yeni ve çok daha güçlü kart almayı önerme her defasında baştan alalım o zaman
bence karyın çok kötü değil arkadaşdada atnı kart var ama oynatmıyor strongold 3 zaten pek güzel bişi de değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme