Merhaba arkadaşlar bilmiyorum daha önce forumda açıldı mı bilmiyorum ama bana acilen ATI Radeon Xpress 200M/1100M (RC410M/RC415)Görüntü Bağdaştırıcısı driver lazım. Arkadaşlar daha da açayım :; Datron PL5 laptopum var (çok iyi olmadığını biliyorum ama idare ediyor) ve yeni laptopa format attım. Ekran kartı drivereme bulamıyorum ati'nin kendi sitesinden indiriyorum ama driver uyumsuz diyor. Bundan dolayı çok sorun yaşıyorum. Drivereme bulmak için everest ultimateden drivera baktım ve ATI Radeon Xpress 200M/1100M (RC410M/RC415) Görüntü Bağdaştırıcısı yazıyor ayrıca grafik işlemcim de (GPU) PCI: ATI Radeon Xpress 200M/1100M (RC410M/RC415M) Chipset
ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
yaa arkadaşlar hiç cvp yok mu?
ya arkadaşlar yuh yani kaç gündür cevap bekliyorum arkadaşlar koskocaman siteyiz ama bi cevap alamıyoruz arkadaşlar lütfen yardımcı olun
ya arkadşım çok saol ama olmuyor ya her şeyi denedim abi bi bakın bnm laptopa datronun sitesinden drivere x200m dio everest te öyle diyor ama o olmuyor Anakart: CPU Türü Mobile Intel Celeron M 440, 1866 MHz (14 x 133) Anakart Adı ATI BONEFISH Anakart Çipseti ATI Radeon Xpress 200M Sistem Belleği [ TRIAL VERSION ] DIMM4: Melco [ TRIAL VERSION ] BIOS Türü Phoenix (03/16/07)
Görüntü Birimi: Görüntü Bağdaştırıcısı ATI Radeon Xpress 200M/1100M (RC410M/RC415) 3D-Hızlandırıcı ATI Radeon Xpress 200M/1100M (RC410M/RC415)
Çokluortam: Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC862 @ ATI SB450 - High Definition Audio Controller
buyrun abi bu da alıntı rapordan cevap plss
valla bunun olması lazım ama... aklıma başka bir fikir gelmiyor.
olması için driverheaven.net ten ati mobility modder ı yükle... sonra arkadaşın verdiği linkteki driveri indir. bi kere kurmaya çalış c' de ati diye klasör oluşturacak. sonra modder ı aç gözat deyip C den ati yi göster patch'e bas. sonra o patchlenmiş ati sürücüsünü kur. driver not supported derse de aygıt yöneticisinden kur.