Şimdi Ara

!..ATI RADEON Xpress 200m kullananlar..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
33.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de catalyste yukluyorum şu an, bakalım bi fark olacak mı...
  • emin misin benim acer 5102 512 ram de 64 ün üstüne çıkmıyor, 1 gb da 128 in altına inmiyor..Bidaha düşün bakalım..
  • ya arkadaşlar, siemens li 1718 amilo laptopum var,
    vista uyumlu haliyle ve xp.ye cevirdim. ancak ekran kartını bir türlü tanıtamıyorum. piyasadaki (internetteki) nerdeyse bütün (ati.nin kendi sitesi ve siemens orj. sitesi dahil) driverları indirdim uygun olanları. hiç birinde omadı.install.a başlıyor uygun sistem bulunamadı, install burda sona erecek diyor kapatıyor .
    ne yaptıysam olmadı. bir çözüm ltf.
    LCV..YARDIMCI OLACAKLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
    PM BEKLİYORUM LÜTFEN
  • Arkadaşlar benimde ekran kartı ATI READEON Xpress 200m. Bununla Call Of Duty 4 oynanabilir mi? Ve crysis?

Pls acele yardım...

Şimdiden tşk.ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 16 Aralık 2007; 6:01:28 >
  • ostum ben atı radeon xpress 200m ıle call off duty 2 oynayamıyorum sen 4 den bahsedıyosun 4 512 olmazsa olmazsa hele bu ekran kartıyla 256 lılkları oynayamıyorsun
  • ben call of 4 yukledim ama çok kasıyo oynanmıyo en düşük grafik seçeneğini ayarladım ama olmuyo..
    bu arada xpress200m driver arayan arkadaslar xp ve vista

birşey soracağım arkadaslar birde
    benim ati yazılımında ekran kartı ram seceneğinde 128 ve 256 seceneği var
    benim ki 128 de duruyor
    256 yaptım ve tekrar bilgisayarı çalıştırdığım zaman windows açıldı ama masa üstü gelmedi format atmak zorunda kaldım bunun sebebi nedir sizce bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim bu arada notbook ta ram 512+1024 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-u-S-r-e-T -- 22 Aralık 2007; 12:58:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: melonsapka55

ostum ben atı radeon xpress 200m ıle call off duty 2 oynayamıyorum sen 4 den bahsedıyosun 4 512 olmazsa olmazsa hele bu ekran kartıyla 256 lılkları oynayamıyorsun

ARkadaşım bende oynıyamıyordum call of duty 2 yi ekran kartını güncelleştirdim benimkide ati radeon x200 ve grafik ayarlarından dx7 i kullandım süper çalıştı hiç kasma yada takılma yapmıyor. crysis ide oynayabiliyorum normal alanda takılma olmuyo çok süper oluyo ama çok asker olan alanda hafif kasıyor. RAmım 1 gb biostan ekran kartını 128 seçtim 256 da seçebiliyorum fakat o zaman çok fazla kasıyor
  • beyler ben fifa 2008 i bile düzgün oynayamıyorum nerden güncelleyelim tam olarak ?
  • Ati xpress 200m xp driver sorunu çekenler aşağıdaki adresten modifiyeli driverleri indirerek sorunu halledebilirler. (bende amilo li 1718 kullanıcısı olarak xp driverında sıkıntı çekmiştim. ve bu konuya hiçbiyerde cevap bulamadım. en sonunda kendi arastırmalarım sonucunda buldum. hayırlı olsun(bu modelin diğer xp driver larınıda isteyene gönderebilirim.) Vista yıda silmenizi tavsiye ederim. Xp çok daha hızlı ve iyi.

http://www.omegadrivers.net/omega_drivers.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdemirbozan57 -- 21 Şubat 2008; 19:32:08 >
  • arkadaşlar benim toshıba satellite a 135 laptobum var.amerikadan gelme.windows vista yazılımı yüklüydü amaben kastığı için xp ye geçiş yaptım . ama ekran driverim yüklenmiyor(ati radeon xpress 200m) hata veriyo. atinin kendi sitesindekinidde indirdimn olmadı bana yardım edin lütfen
  • arkadaşlar ati readon expresss x200 ekran kartı şimdi harici mi tümleşik mi? bide outo cad 2007 3 boyutlu programını kullanırken sorun yaşarmıyım? ben kendim atix1400 kullanıyorum ne fark var bunların arasında?
  • arkadaşlar ben bu ekran kartıyla crysis warhead ı bile oynuyom bunun yanı sıra fifa 2009 pes 2008 fifa 2008 call of duty 2 call of duty 4 vb
  • arkadaşlar xpress 200m ekran kartını nasıl güncelleyebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fakirik

arkadaşlar benim toshıba satellite a 135 laptobum var.amerikadan gelme.windows vista yazılımı yüklüydü amaben kastığı için xp ye geçiş yaptım . ama ekran driverim yüklenmiyor(ati radeon xpress 200m) hata veriyo. atinin kendi sitesindekinidde indirdimn olmadı bana yardım edin lütfen

aynı makinadan bende de var. vistayı formatlayıp xp yükledim ve driver olarak ben şu an ati radeon xpress 200m 8.561 versiyonu kurdum. bu sürücüyü şans eseri indirdiğim bir driver cdsinden buldum. ben şu anda 256 mb olarak kullanıyorum. catalyst control centerdan 128 i 256 mb olarak ayarladım. ram 1.5 gb. şu anki performansından gayet memnunum.
    indirmek isteyenler için rapide yükledim.
    http://rapidshare.com/files/220023642/ekran_kart__305__radeon_x200m_xp_driver.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehtun -- 11 Nisan 2009; 13:50:50 >

• merhaba, hp dv5155eu + x200m kullanıyorum

win 7 yükledim , x200 surucusunu kendi buldu zaten nette bulabildiklerim işe yaramamıştı,

şimdi , video dosyasını ilk açtığımda ekran donup görüntü kararıp gidip geliyo, oynatıcıyı kapatınca düzeliyo ve bir daha deneyince düzgün çalışıyo, altta "display driver stopped responding and recovered" mesajı çıkıyo.

bazı oyunların renkleri bozuk ve DVD seyretmek isteyince DVD menusu bozuk çıkıyo

yani bunun gibi stabilite probleleri var

win 7 için başka sürücü bulamadım xp veya vista sürücüleri çalışmadı zaten

özerisi olan var mı?

Catallyst control center kuruluyor ama çalışmıyor....
  • 1 yıl sonra hortlatmışsın (:

valla eski kasamda x200 vardı onboard..oyunlar için son derece vasat ötesi bir çipsetti. kaldıki notebooklar için kırptıklarını düşünürsek vay halinize..
  • Bende de msi s420 var ben hiç bulamadım win7 driver'ini.
  • şu başlığa bir göz atmanızda fayda var arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarZef

merhaba, hp dv5155eu + x200m kullanıyorum

win 7 yükledim , x200 surucusunu kendi buldu zaten nette bulabildiklerim işe yaramamıştı,

şimdi , video dosyasını ilk açtığımda ekran donup görüntü kararıp gidip geliyo, oynatıcıyı kapatınca düzeliyo ve bir daha deneyince düzgün çalışıyo, altta "display driver stopped responding and recovered" mesajı çıkıyo.

bazı oyunların renkleri bozuk ve DVD seyretmek isteyince DVD menusu bozuk çıkıyo

özerisi olan var mı?

merhaba onboard xpress 200 serisi ramden ne kadar alabiliyor yani maximum kaç mb a çıkıyor. elimde ki bilgisayarda

pentium d 2,80 ghz işlemci var 512x2=1gb ram var birde bu ekran kartı var. bu bilgisayara win7 + office 2010 kurmak istiyorum ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

quote:

Orijinalden alıntı: BarZef

merhaba, hp dv5155eu + x200m kullanıyorum

özerisi olan var mı?

merhaba onboard xpress 200 serisi ramden ne kadar alabiliyor yani maximum kaç mb a çıkıyor. elimde ki bilgisayarda

pentium d 2,80 ghz işlemci var 512x2=1gb ram var birde bu ekran kartı var. bu bilgisayara win7 + office 2010 kurmak istiyorum ne yapmalıyım?

merhaba HP'yi vereli çok oluyor, ne yaptığım konusndan bişey hatırlamıyorum yani :(

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.