Şimdi Ara

Ati Silencer 5 rev.2 için bilgi lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda Ati Silencer geldi ve kartın üzerine çok rahat olarak montajını yaptım.Bu arada MX1 pasta direkt olarak soğutucunun üzerinde uygulanmış olarak gelmekte.Fakat beni asıl düşündüren kartın default değerlerde yine boşta 43 derece olması.Yük altında 68 dereceden 60 dereceye kadar düştü.Bu arada o/c denemelerimde max.62 dereceyi gördü.Fakat ses konusuna gelince.NUMBER ONE.Şu an sadece kasa fanlarını duyuyorum.Bu arada işlemciyede Freezer 64 Pro taktım.Bu da bir harika. Idle 32/last 42 ( Amd 3200+)Ekran kartı fanının ısısı boştayken acaba zamanla bir miktar daha düşermi.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

• Sen bana sorucan sessizlik olayını fireblade e ilac gibi geldigi kesin.sessizlik konusunda %54 te cok az birsey duyuyorsun tabiki ben feel 2 deki on ve arka fanlarını cpu ve psu fanlarını iptal ettim %25 te ise inanılmaz sessiz oluyo.neyse senin degerlerin yuksek geldi bana yani defaultta 43 olmaması lazım bende feel 2 kasada eski o traktör fanında bile 35-37 arası idi maximum 63 dereceyi gordum oda 25 derece idi.yeni degerleri kasayı degistirince yazarım
  • Isı değerleri yüksek silencerın tam oturduğundan yani temas ettiğinden emin ol

Tabi kasa içindeki hava akışınıda göz önünde bulundur. Yeterlimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seminole -- 28 Şubat 2006; 12:37:05 >
  • @SEMİNOLE Silencere takarken çok dikkatli ve titiz davrandım.Montajına özellikle dikkat ettim.Senin söylediğin gibi kasa içindeki hava akışı yetersiz olarak gözükmekte.Bende Aopen 600 serisi kasa var ve sadece arkasında 2 adet 80 lik fan mevcut.Buda bana yetersiz gibi görünüyor.Bu kasanın başka tarafına fan takılabiliniyormu?Takan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
    Ayrıca bu ısı değerlerini birkaç değişik programla ölçtüm.Ati tool 0.24,Rivatuner,Ati tray tool gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.