Ben ati tool 0.26 sürümünü kullanıyorum. Ekran kartım ati radeon 9550 core ve memory hızlarını 10-20 mhz default değerlerinden arttırsam dahi oyunlarda kilitlenme yapıyor.
Default değer 250/180 ben 270/200 yapıyorum ve cnc3 te ve benchmarklarda kilitleniyor pc daha önceleri böyle bi sorun yoktu.
Kasa içi havalandırmam gayet iyi psu'm da fsp 300 watt ki fazlasıyla yeteli benm sistemim için işlemcim de amd athlon xp1800 bu arada yardımcı olursanız sevinirim.
find max core ve find max memory yaparak destekledigi degerleri bulabilirsin atıyorum 275 de hata Artifacts vermeye başladı sen 270 de ayarlayacaksın iki degeri elde ettikten sonra ısı sorunu olup olmadıgınıda kontrol etmelisin ve varsa ayarını &100 e ayarlamalı olmadı ekstra bir sogutma düşünmelisin catalyst de Vpu Recover açık ise onuda kapat
ekran kartının markası ne acaba? bir de o kadar az overclock olması biraz garip geldi bana bende asus 9550 ge/td 256mb 128 bit var ve 200mhz olan işlemciyi 450'ye çıkarıp 200 olan ramleri de 275 yapıp direkt apply diyip çıkıyorum ve kitlenme ve artifact oluşmuyor. ekran kartının üzerindeki ramlerde bir sorun olabilir veya ekran kartının fanı işlevini yerine getirmiyor olabilir(ısı problemi),program doğru çalışmıyor olabilir en son olarak driverlarda bir hata olma olasılığı var gibi geliyor bana.
find max core, memory yaptığımda bi sorun yok 300-400 leri rahat görüyorum artifactsız ama oyuna girince bilgisayar kitleniyor işte catalystte ayarları optimumda mı yoksa performansa göre mi ayarlamalıyım bi alakası varmıdır acaba
evet o kart gercekten cok iyi overclock olan bir kart.
Ya donanimsal yada yazilimsal bi sorun olabilir. Yada gercekten takoz bi kart secmissin kendine
bence sorunun kartdan degil işlemci ısınması veya başka sebeblerden arkadaşım artifacts ız o degerlere çıkıyorsa bence başka yerde ara sorunu
biostan agp fast write agp write read i kapadım ve ati toolla birlikte catalysti de çalıştırınca arkada bi sorun kalmadı yardımcı olan arkadaşlra teşekkür ederim...
evet doğrudur bende denedim bu salak şeyi hiçbi işe yaramaz al iyisin den bi ekran kartı o/c felan etme bence işlemciyi et
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme