Şimdi Ara

ATI X1300 Pro Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında sorun nerde olduğunu bulmaya çalışıyorum.Ekranımda arasıra olmakla beraber titreme oluyor.Ama her yerinde değil genelde sağ alt köşede bazende soldada çıkıyor.Tazeleme hızını falan değiştirdim hiçbir fark yok.Ses sistemimi uzun süre kullanmadım.Yine aynı titreme devam ediyor.Monitörü hatta bilgisayarı açıp kapayınca bile devam ediyor.Nerden kaynaklanabilir acaba

• Güncelleme.aynı problem devam ediyor:(
  • 6 aylik konuyu hortlamissin kardesim vay be bunu anlamak icin bir arkadasinin makinesinde monitoru test etmen lazim monitorde bisey yoksa bu sefer ekran kartini denemen lazim bu arada monitorun eskimi 3 yillik garantisini doldurdumu?
  • monıtorun ayarsız...

degaus vs vs ayarla ve bir daha emın olmadan bıseye çamur atma kardes...
  • Degaus falan herşeyi yaptım.Denemesem sorunu yazmam heralde.Eminim bu problemden.O kadar basit sorunları yazmam merak etme.

Monitörüm daha yeni.Bilgisayarım baştan sona 8 aylık daha.Bazen oluyor bu titreme.

Bu bir kaç aydır ekran parıltılı sönüyor.Tüm bu sorunlar için elektrik hattından şüpheleniyorum.Alakası var mıdır bilmiyorum ama toprak hattı yok oturduğum evde.Ondan olabilir mi acaba???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.