< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Atıcağım Devreye 0.20 amper uyarmı uzak çekermi sizce (2. sayfa)
-
-
O devrede sağ sol için kablolar 5 tane idi sanırsam. 4 tane de olabilir. 2'si motor için,diğeri/diğerleri sinyal kablosu. Tüm ihtimalleri deneyin, çalışması lazım. İade sizin bileceğiniz iş, ona birşey demem doğru olmaz.
-
4 lü bir yer var bide 2 li biyer var 2 li yere satıcı sağ sol yazmış ama sadece sola dönüyo sizce dörtlü yerdede deniyimmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüm kombinasyonları denemek lazım. Normalde sağ-sol ; 4'lü kablonun olduğu yer idi. Sizin kumandanın sağa döndürme tuşunda bozukluk olmasın ?
-
Aldığım kişi 2 li bir yeri işaretlemiş sağ sol diye benim kumanda çalışıyor sıkıntısız hatta 2 tane kumanda var 2 sindede sola dönmedi
İlginç. O zaman benim birşey deme hakkım yok. Araya girmem olmaz. Bence satıcı arkadaşa bir danışın.
-
Satıcı biraz değişik birisi şimdi 4 lüyü fln denedim büyük direnç baya ısınmış alemide yaktım
Elimi yaktım yani
Ardinio dan anlarmısınız bi kaç sorum varda
Onu hiç bilmiyorum. Rc araçlar konusunda ardinio ; vakit ve para kaybı gibi geliyor. Bir faydası yok.
-
Doğru ama biyerden gelicek bana bi iş için istenmişlerdi okulda boşta kalıcak yani o yüzden bide ışık açma falan varya telefondan o yüzden
Normal sarı motorun hızını beğenmediğim için böyle bişey yaptım sizin videonuzu izledim şimdi sarı motor drift atıyodu sizce böyle kullansam çok sıkıntı çıkartırmı baya hızlıda oldu böyle nu arada sarı motorun normal haliyle nasıl drift attı
-
Sizin elinizdekinin hızı 250rpm. O videodaki sarı motor, 1250rpm. O motorun içindeki son dişliyi çıkardım ben. O sayede hızlı. Oraya ayrı mil taktım. Videoda o bölüm yok, doğru. Çünkü oraya takılan parça bulunan,satılan bir parça değil. Çok eski bir yazıcıdan çıkarmıştım. Aslında biraz beyin fırtınası yaparak oraya uydurma yapmanız gerekir. O son dişliyi oradan çıkarmanız gerekir.
-
Dişlilerle aram pek iyi değil bu kadar yapabildim her dişli ile bir iş yaptığımda bi sıkıntı çıkıyor
Sabitleyemiyorum motoru ama siz yapabiliriz derseniz yaparım galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X