Şimdi Ara

ATİK ELEKTRONİK TE XBOX360 RESET GLITCH HACK UYGULAMASI 100 TL. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
18.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende atik elektronikte yaptırdım çok memnunum sagolsunlar kendileride çok ilgililer rgh yaptırıcaksanız atikten başkası hikaye kısacası müşteri memnuniyetine çok önem veriyolar bu da benim için önemli....
  • sayın atikelektronik arkadaşım, dual boot olayı ne oldu çalışmalar ne durumda henüz türkiyede kimse yapamadı ilk sizden bekliyoruz yabancılar youtubeda bir sürü dual boot gösterip duruyor imreniyoruz iyi çalışmalar
  • bende dual boot olayını bekliyorum.
    sıfır xbox slim evde yatıyor o yüzden :) firmware yapmak istemiyorum dual boot rgh gelmeden.
    olduğu an yaptırıcam.
  • Dual Bot yapılan cihaz ileride kesin ban yer. Microsoft kesin acımaz RGH taşıyan bir sisteme.
  • dual bot ile orjinal nand yükleniyor ve fwden daha güvenilir
  • selam herkese. 4gb valhala slim cihazım var. son dashboard güncelledim dolayısıyla artık xgd3 oyunlar acılmaz oldu (nerden güncelleme yaptıysam) bu rgh olayı bu durumu cözermi. yada fw 3.0 beklemek daha mı mantıklı olur.
  • hocam matrix taktırmak istesek aynı fiyatmı kendi pcb'nize bastırmışsınız fakat bir kaç yıl sonra sıkıntı çıkarırmı bu çipler birde kargo ücretleri ne kadar tutuyor hocam geliş gidiş olarak. kargo anlaşmanız varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyzctn

selam herkese. 4gb valhala slim cihazım var. son dashboard güncelledim dolayısıyla artık xgd3 oyunlar acılmaz oldu (nerden güncelleme yaptıysam) bu rgh olayı bu durumu cözermi. yada fw 3.0 beklemek daha mı mantıklı olur.

Microsoft kopya XGD3 oyunlara yönelik güvenlik önlemi aldığı için şuan kimse XGD3 formatına sahip oyunları oynayamıyor ama bu ay içinde LT+ 3.0 çıkacak. Bu versiyon Microsoft'un XGD3 oyunlar için aldığı güvenliği çözüyor ve XGD3 oyunlar açılıyor. Şuan BenQ VAD6038 modele sahip DVD sürücüsünde test ediliyor yeni firmware.

Yani biraz sabret derim. Yabancılar da yeni versiyon firmware'i bekliyor bizim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

quote:

selam herkese. 4gb valhala slim cihazım var. son dashboard güncelledim dolayısıyla artık xgd3 oyunlar acılmaz oldu (nerden güncelleme yaptıysam) bu rgh olayı bu durumu cözermi. yada fw 3.0 beklemek daha mı mantıklı olur.

Microsoft kopya XGD3 oyunlara yönelik güvenlik önlemi aldığı için şuan kimse XGD3 formatına sahip oyunları oynayamıyor ama bu ay içinde LT+ 3.0 çıkacak. Bu versiyon Microsoft'un XGD3 oyunlar için aldığı güvenliği çözüyor ve XGD3 oyunlar açılıyor. Şuan BenQ VAD6038 modele sahip DVD sürücüsünde test ediliyor yeni firmware.

Yani biraz sabret derim. Yabancılar da yeni versiyon firmware'i bekliyor bizim gibi.

Hali hazırda, XGD3 destekli LT+2.0 Firmware var zaten. Çalışıyor XGD3 oyunlar.
    Forza 4 oynamaktayım

• Başka bir firmanın (adı şimdilik bende saklı) yapamadığı FALCON'u bile RGH yapmışlardır. Hem de diğer firma 10 gün oyalamışken, Atik'te gözümün önünde 1.5 saat içerisinde yaptılar. 5-10 tl hesabı yapmayın dürüst çalışan bu adamları seçin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

quote:

Hali hazırda, XGD3 destekli LT+2.0 Firmware var zaten. Çalışıyor XGD3 oyunlar.
    Forza 4 oynamaktayım

Son Dashboard'da çalışmıyor XGD3 oyunlar ne Live'a bağlıyken nede offline iken.

• usta eğer şu buton işi ile hemorjinal(livede) hemde jtagli arasıondaki geçisi sağlayabilirseniz harbiden yaptırırm bunu.
  • Sayın Atik Elektronik Yetkilisine ;

Dual boot olayına bi gelişme varmı
  • Bende Atik te yaptırdım RGH ı. Kargoyu aldıkları gün yapıp, hemen aynı gün geri kargolamışlar.Hızlı ve temiz işçilikleri için teşekkürler.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: okisevi

Sayın Atik Elektronik Yetkilisine ;

Dual boot olayına bi gelişme varmı

Dual Nand yapılmıştır , test aşamasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atik_Elektronik -- 24 Aralık 2011; 9:56:48 >
  • çok güzel bi haber teşekkürler
  • slm

acaba elinizde lite on dvd varmı benimlisi arızalandıda varsa fiyatı pm atabilirmisin acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorganBlack

slm

acaba elinizde lite on dvd varmı benimlisi arızalandıda varsa fiyatı pm atabilirmisin acaba

İlginize teşekkürler , pm gönderildi
  • Dual boot İşlemini Stabil Olarak Yaptığınızı Bildirdiğiniz Anda Bende Xbox'ımı Göndereceğim Size Reset Glitch İçin. Hocam Yanlış Anlamadıysam Birde Reset Glitch Sayesinde Hem Harici Diske Oyun Atıp Oynayabileceğiz Hemde Oyunun Harddiske Yükleme Yapması Gerektiği Dosyaları Harici Harddiske Yükleyebileceğiz Değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.