Şimdi Ara

ATİK ELEKTRONİK TE XBOX360 RESET GLITCH HACK UYGULAMASI 100 TL. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
2
Favori
18.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi birde tlf baksan super olacak..aramaya devam..
  • merhaba bende kinect 4gb slim almayı düşünüyorum..2 sorum var
    1-rghli cihazda 2.gamepad olayı yok diye okudum bir yerde.yani ben karşılıklı bir arkadaşla pes veya fifa takılamam mı bu duurmda rgh yaptırırsam ?veya anlatılmak istenen nedir burda tam olarak?
    2-fat32 biçimli 1 tb harici hdd var 3.5'' bunu mu kullanmak mantıklı rghli makinede yoksa 2.5'' lik 500gblık bir hdd de aynı verimi verir mi ? daha kibar durur konsolun yanında.elektrik olayı falan yok diye :)
  • bi arkadaş her makineye olmuyormu demiş, evet xenon ve corona coardlar hariç hepsine uygulanıyor fakat jasper cb6750ler bazen sıkıntı yaşatabiliyor özellikle BB olanlar (256/512 MB) bazı kapasitör uygulamaları ile iş çözülüyor ama bazı makineler yinede sıkıntı yaşatıyor. misal benim makine aldım çipi taktım ikinci günde aldığım kapasitörlerle ( bacaklarını birbirine vurark) hack çalıştı. fakat kutuya geri koyacakken (tüm dash işlem,n,de yapıp çalıştırmıştım) kabloları yanlışlıkla dvd bacağının olduğu yerden geçirdiğimi farkettim ki tekrar kablolayınca aynı sistem çalışmaz oldu 1 haftadır bir sürü kapasitör ve tekrar kablolama yapıyorum :)
    diğer modellerde böyle sıkıntılar yok ama benim falconda nand okuma noktaları sıkıntı olduğundan alternatif yere lehim lazım ben yapamam vede STDBY_CLK içinde trace'e lehim lazım oradada sıkıntı çıkardım sökeyim derken ama lehimsiz olarak alternatif noktaya dokununca açtım makineyi az bir süreliğinede olsa. tamie yapacak dükkanları araştırmak için geldim gelincede bu mesajı yazdım.
    jasper olanlar daha tecrübeli ve ekipmanlı arkadaşlara yollasınlar derim. elinizde bi kapasitör veya resistör olmaz sonra elektronikçileri dolaşıp vakitlerinizi yersiniz. atik elektronik bunu için iyi bi tercih gibi duruyor :)

• Bende xboxımı rgh yaptırmak istiyorum fakat size getirmeden önce en son dashboardu yükleyip yüklememe arasında kaldım. Bende şu anda eski dashboard yüklü ve lt+2.00 var yeni dashboardu yükleyip getirsem size daha mı iyi olur acaba?
  • Teşekkürler atik elektronik.Xbox jasper makinamı rgh yaptırdım gerçekten çok ilgilendiler.Şanssızlık ki benim jasper en geç açılan cinslerden çıktı ama olsun açılıyor yaaa:)rgh lı olarak:)beklerim:)arada bi 3 birada koyup suyu ısıtıp geliyorum açılmış:)Eline sağlık teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topgunace -- 18 Şubat 2012; 22:30:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: topgunace

Teşekkürler atik elektronik.Xbox jasper makinamı rgh yaptırdım gerçekten çok ilgilendiler.Şanssızlık ki benim jasper en geç açılan cinslerden çıktı ama olsun açılıyor yaaa:)rgh lı olarak:)beklerim:)arada bi 3 birada koyup suyu ısıtıp geliyorum açılmış:)Eline sağlık teşekkür ederim.

$anslisin. Biz 3 arkada$ makinalari verdik Atik Elektronige. Bi arkada$imizinkine RGH uygulandi ama acilmadi makina. Yapacak birsey yok. Aynen geri aldi makinayi. CFW attirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

quote:

Orijinalden alıntı: topgunace

Teşekkürler atik elektronik.Xbox jasper makinamı rgh yaptırdım gerçekten çok ilgilendiler.Şanssızlık ki benim jasper en geç açılan cinslerden çıktı ama olsun açılıyor yaaa:)rgh lı olarak:)beklerim:)arada bi 3 birada koyup suyu ısıtıp geliyorum açılmış:)Eline sağlık teşekkür ederim.

$anslisin. Biz 3 arkada$ makinalari verdik Atik Elektronige. Bi arkada$imizinkine RGH uygulandi ama acilmadi makina. Yapacak birsey yok. Aynen geri aldi makinayi. CFW attirdi.

dostum bendekide şanssızlık mıdır nedir?benimkisede kilitlendi daha az önce ilk oyun yükleme denememde sanırım bende o arkadaş gibi yaptırmak zorunda kalacağım galiba atik e tekrar götürcem:(şanssızlık.

• Uzuldum dostum. Atik ilgilenir.icabinda tekrar yapar. Bir kere yapildiysa tekrar daha iyi bir optimizasyonla yapilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Uzuldum dostum. Atik ilgilenir.icabinda tekrar yapar. Bir kere yapildiysa tekrar daha iyi bir optimizasyonla yapilabilir.

insallah bakalım.Atik e güveniyorum.:)
  • xbox 360 makinaların fiyatları ne durumda acaba ? Son fwli yüklenmiş vaziyette alırsam eski yeni tüm oyunları oynayabiliyormuyum ?
  • Dualnand olayında bir gelişme var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erjunt -- 12 Mart 2012; 5:45:39 >
  • Merhaba ben xbox 360'ı online oyun oynamak için alacağım şuan xbox live'a girilebiliyormu ? sorumu cevaplarsanız sevinirim.
  • metin1090 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 18 Kasım 2023; 11:30:31 >
  • Benim makina 23/07/2009 model buna bu işlem yapılırmı birde illa hdd den mi oynamak zorundayız dvd rom ilede oyun oynayabilirmiyiz.
  • Peki arkadaslar atik elektronigin kadikoydeki dukkani ben ne zaman gitsem kapali. Ulasmanin bi yolu yokmudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncer_gs1905 -- 30 Temmuz 2012; 20:39:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bu konudaki son gelişme nedir? Makineye fw attırma ihtiyacım var. FW attırmak yerine bunu yapmak daha mı mantıklı?
  • firma kapandı aynı isimle ataşehire bir firma kurmuşlar ve dolandırıcılık yapıyorlar kesinlikle kanmayın forumdaşlarım firmaya dikkat edelim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.