Şimdi Ara

ATİKER ACİL YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 89 model yeni kasa şahinim var. lpg taktirali 7.000 km oldu atiker taktirdim. geçenlerde uzun yola gittim. dönüşte ilk defa beyin buzlanmasi dedigimiz olayla karşılaştım. sıcak su beyne gelmedigi için buzlanma yapmıs. oysaki sogutma sisteminde hiç bir sorun yok. bu olaydan sonra aracimin ayarlari alt ust oldu. sabah tek marşta saat gibi çalışan araba ilk marşta almıyor. 2. marşta zor calişiyor ve cok sarsıntılı çalışıyor. sebeb ne olabilir arkadaslar bilgisi olan bilglendirirse sevinirim. Simdiden tesekkurler herkese..

• aynı olay bundqan 2-3 sene önce eski kartal aracımda başıma gelmişti.bende tartarini kit takılıydı ama anlattığınız sorunu birebir aynısı idi.sıcak su beyne gelmediği için demişsiniz ama sanırım beyinden kastınız regülatör çünkü ben bu sorunu ilk yaşadığımda kaputu açıp baktığımda regülatör bildiğin buz kaplıydı bezle sarıp 15-20 dk. bekleyince buz ufak ufak çözülüyodu ama 100 metre gittikten sonra tekrar..hatta buzun nasıl kapladığını izliyodum tam hortumun dibinden buz ttmaya başlıyodu sonuçta hortumda sanmıştım ama regülatörün kendi içinden kaçırdığı anlaşıldı.o zaman sıfırı 130 lira civarıydı ben çıkma fema almıştım 50 liraya halletmiştim

hatta küçük bir ekleme daha yapıyim arabanın çekişi yakıt tüketimi gidişi o kadar değişmiştiki o güne kadar değiştirtmediğime kızmıştım kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmaniac -- 25 Mart 2010; 12:21:49 >
  • Bence garantiniz devam ediyor,servisinizin başına ekşiyin.

quote:

Orijinalden alıntı: YerLe_1

Arkadaslar 89 model yeni kasa şahinim var. lpg taktirali 7.000 km oldu atiker taktirdim. geçenlerde uzun yola gittim. dönüşte ilk defa beyin buzlanmasi dedigimiz olayla karşılaştım. sıcak su beyne gelmedigi için buzlanma yapmıs. oysaki sogutma sisteminde hiç bir sorun yok. bu olaydan sonra aracimin ayarlari alt ust oldu. sabah tek marşta saat gibi çalışan araba ilk marşta almıyor. 2. marşta zor calişiyor ve cok sarsıntılı çalışıyor. sebeb ne olabilir arkadaslar bilgisi olan bilglendirirse sevinirim. Simdiden tesekkurler herkese..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.