Şimdi Ara

Chevrolet Servis Önerisi(yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
    Chevrolet için bakım, arıza-sorun vs için güvenilir bir servis ya da usta arıyorum.
    Çevremde kime sorsam yardımcı olamadı. Sizlere de danışmak istedim.
    Var mı güvenilir, önerebileceğiniz bir yer?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

İyi forumlar.

• Hangi ilde olduğunuzu belirtmemişsiniz.

İstanbul için Ataşehir otomotovi öneririm. Adem usta oldukça deneyimli ve ilgilidir. Elinden geldiğince yardımcı olur.
    http://atasehirotomotiv.com.tr
  • bc_ kullanıcısına yanıt
    Gözümden kaçmış hocam. İstanbuldayım.
    Öneriniz için teşekkür ediyorum. Burayla iletişime geçeceğim.
  • Bende Chevrolet servisi arayışındayım. Atatürk Oto Sanayide Denge Opel Chevrolet servisi var. Fena olmadıgını duydum bir arkadaşımdan, ama henüz ben deneyimleyemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala araştırmam devam ediyor. Maslak sanayide Denge Opel servisi duydum bir iki yerden. Bu hafta içi uğramaya çalışacağım.
  • Sizde yazmışsınız hocam. Gittiğimde haber veririm buradan.
  • Sizin işinize yaramayabilir ama İzmir için Alkaya Opel var Bornova'da Canip Alkaya gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz. Opel ve Chevrolet aralara çok hakim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajınızı gördüm ama cevaplayamadım , telefon doğrulama istedi,
    hiç uğraşmayın , 2017 aracın garantisi olmalı ama bu araçlar resmi getirilmediği için bu tarz bir sorunla uğraşmamanınızı salık veririm , garantisi varsa yapsınlar ama bu da zor . yeni nesil araçlar tamamen elektronik olduğu için üstüne kalabilir endişesi ile el sürmek istemez bence haklılarda. Siz çare bulmakla uğraşmayın derim başınız ağrıyabilir.
  • İş yerime yakınlığı dolayısıyla Yedikule'de Opel Balkan firmasını tercih ediyordum, geçen sene ekonomik nedenlerden dolayı servis kapanınca sigortacı arkadaşım Altunizade'de Opel GTC Global firmasını tavsiye etti.
    Bütün Opel yetkili servisleri sanayide ki ustalara veya servislere göre yaptıkları işin kurumsal olarak garantisini vermelerinden, yapılan işleri fatura ile resmileştirdiklerinden ve orijinal parça kullandıklarından dolayı pahalı olsa da; sizin bazı taleplerinizi eğer gereği yoksa sebebini izah ederek boşuna masrafa girmeyin şu şekilde de yapabiliriz diye yönlendirdiklerinden dolayı bence tercih edilebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 20 Kasım 2017; 17:8:9 >
  • Genel tüm markaları yapan Baykan kardeşleri gözüm kapalı öneririm.Rutin genel araç bakımlarını veya mekanik sorunlarını güzel çözüyorlar yıllardır giderim en ufak sorun yaşatmadılar sağ olsunlar
  • İstanbul Kartalda Akıncı Opel Chevrolet Servisi işini layıkıyla yapan samimi bir servis tüm forumdaşlara gidip bir çay içmelerini tavsiye ederim 👍🏻
    Chevrolet Servis Önerisi(yardım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.