Şimdi Ara

Opel yetkili servis önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba istanbulda isini,isciligini duzgun yapan servis oneriniz var mi? Kaporta bolumude olursa iyi olur,ayri ayri isimde alabilirim, sanayi esnafindan biktim 1 ayda bu adamlarin para kazanmaya ihtiyaci yok iyi olanlar vardir ama bana denk gelmedi parayi alana kadar abi sonra surat 5 karis isde duzgun degil mubarek gunde Allah bu tip insanlari bildigi gibi yapsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip
  • Üsküdar da Opel GTC bayisi var, bir arayın konuşun bence. İşçiliklerinden ve fiyatından memnun kalmıştım. Ama uzun bir zaman önceydi, son zamanlarda araba almak istediğimde hem güler yüzlü hem de çok yardımcı olmuşlardı. Honda bayisinin yüzünüze bakmayıp siz araba alamazsınız tavırları, vag grubunun sıraya girersen gir gerisine karışma tavrından sonra o kadar araç satmalarına rağmen müşteri memnuniyetini yüksek tutuyorlar hele ki PSA çok dikkat ediyomuş. Ama Odak bayisini önermem, ben de ve bir çok kişi çok şikayetçiler. Bir araba aldım, memnuniyete 5 verene kadar aramadılar, düşük puan verdim hemen peşime düşüyolar. Genel merkezden uzak durun yani. Üsküdar bayisi beni opele ısındıran markadır. Mokka aracımda oraya giderdim sürekli. Temiz ve yaptıkları her şey yazılı. Güler yüzde cabası. ( servis çalışanları değiştiyse bi şey diyemem ama yine de bi konuşun kendi gözlerinizle görün memnun kalmazsanız girmezsiniz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknsysl -- 21 Mayıs 2020; 13:37:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

Üsküdar da Opel GTC bayisi var, bir arayın konuşun bence. İşçiliklerinden ve fiyatından memnun kalmıştım. Ama uzun bir zaman önceydi, son zamanlarda araba almak istediğimde hem güler yüzlü hem de çok yardımcı olmuşlardı. Honda bayisinin yüzünüze bakmayıp siz araba alamazsınız tavırları, vag grubunun sıraya girersen gir gerisine karışma tavrından sonra o kadar araç satmalarına rağmen müşteri memnuniyetini yüksek tutuyorlar hele ki PSA çok dikkat ediyomuş. Ama Odak bayisini önermem, ben de ve bir çok kişi çok şikayetçiler. Bir araba aldım, memnuniyete 5 verene kadar aramadılar, düşük puan verdim hemen peşime düşüyolar. Genel merkezden uzak durun yani. Üsküdar bayisi beni opele ısındıran markadır. Mokka aracımda oraya giderdim sürekli. Temiz ve yaptıkları her şey yazılı. Güler yüzde cabası. ( servis çalışanları değiştiyse bi şey diyemem ama yine de bi konuşun kendi gözlerinizle görün memnun kalmazsanız girmezsiniz )
    hocam avrupa yakasında başka önerdiğiniz bayi var mı acaba? ben de aracımı odaktan aldım 6 ay önce ama daha bakımı falan gelmedi aracın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

hocam avrupa yakasında başka önerdiğiniz bayi var mı acaba? ben de aracımı odaktan aldım 6 ay önce ama daha bakımı falan gelmedi aracın.

Alıntıları Göster
    Hocam valla ben Anadolu yakasında ikamet ediyorum, uygun bulduğumu sanıp Odaktan aldım ama çok pişman oldum, bana 7 km yakınlıkta aynı aracı aynı özellikte daha ucuza buldum ama parayı yatırdığım için iptal edemedim. 10 senedir ilk defa memnuniyetsiz bir alışveriş gerçekleştirdim(sırf fiyat için değil alışveriş sonrası taleplere geri dönmeleri de dahil) o yüzden servis konusunda da bir şey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknsysl -- 21 Mayıs 2020; 14:20:38 >

• Odak otomotiv bana 4 yıl önce kaputu boyalı aracı kazasız diye satmışlardı.Gidip hesap soruncada sus pus oldular anca o zamanlar şikayet etmedik işte veshasıl kelam ODAK’tan ne araba alın ne servisine gidin hadi eyvallah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özel servis olarak Avcılarda Opel Prestij Abdullah usta, Anadolu yakasında da uzun süre oldu gitmeyeli Maltepe'de Opel Burçak vardı bilmiyorum hala açık mı fiyat performans olarak bu iki servis iyidir.

Buradaki çoğu kullanıcının yetkili servis memnuniyet kriteri beni aramadılar,paspas hediye etmediler,gittiğimde poğaça yoktu gibi olduğundan pek sana fikir vermez. Yetkili servisin gerçekten iyi olup olmadığını anlamak için bir fiyat iki ağır bir arıza da çözebilmesi ve yine bunun fiyatı konularında tecrübesi olan kişiler lazım onlarda forumda pek yok. Bakımdan bakıma nereden anlayacaksın ki servisin kalitesini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Milletin aksine, yaklaşık 10 yıldır opel odak tan hizmet alıyorum.İnsignia ardından da mokka kazası belası servisi sigortası ne varsa bugüne kadar memnun kaldım.Kısaca odak iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTraveler

Odak otomotiv bana 4 yıl önce kaputu boyalı aracı kazasız diye satmışlardı.Gidip hesap soruncada sus pus oldular anca o zamanlar şikayet etmedik işte veshasıl kelam ODAK’tan ne araba alın ne servisine gidin hadi eyvallah.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Rock -- 21 Kasım 2020; 11:48:5 >
  • tesekkur ederim daha evvelden selamlastıgım biri vardı sanayide iyi birine benziyor kardesimin arkadası eger ondan da memnun kalmaz isem servisi deneyecegim birazda..

gecen stop lambası degısececk arıza verıyor içeriside kalabalık daha önce orayı yapan usta yapmak istemiyorum diyor acıkcası ne diyeyimki ver ampullerı baska yerde bakarım dedim.
  • madem yetkili servis
    o zaman

opel gerçek
  • Sakın odağa gitme , geçen hafta aldım aracımı ön tampon değişti arka çamurluk boyandı . Ön tamponda boya az gelmiş böyle pötür pötür olmuş boya. Arka çamurlukta ise adam nasıl boya atmışsa artık alt tarafta el freni kablolarını vs boyamış . Birde ortamda toz varmış büyük ihtimalle bazı yerler nokta nokta olmuş. Sağ ön çamurluğuma boyasız göçük onarımı yaptılar sözde becerememişler rengide değişmiş. Bende ilk başta odak iyidir zannediyordum. Başıma bunlar geldi birdaha uğramam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.