< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 3 Şubat 2017; 15:34:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 3 Şubat 2017; 15:34:17 > |
Dışarıda orijinal parça bulunabiliyor.
Ayrıca serviste kaliteli usta durmaz. Çünkü o servisin sahibi aç gözlü olduğu için asgari ücret ödüyorum sigortasını veriyorum daha ne istiyor diyerek pek maaşında artış yapmaz. adam da müşterilerle arasını iyi tutar. iyice işin piri olur yeni modellerde filan sonra hopppp sanayide dükkan açar. İşte böyle adamları bulacaksın o zaman servise gitmenin nasıl bir enayilik olduğunu anlıyorsun. Benim gittiğim usta öyle. kendisi yetkili serviste uzun süre çalışmış, araçlarla ilgili eğitimleri almış. şimdi ona gidiyorum ve servise oranla ciddi uygun çıkıyorum. Orijinal parça konusunda da yardımcı oluyor. Ayrıca arabanın orijinal parçaları, özellikle fren diski, balata, baskı balata gibi rutin değişmesi ve bozulması yüksek parçaları kendisi değil de tedarikçilere yaptırır. yani aslında o parça peo değildir valeo, luk, daikin, sachs, hella gibi büyük üreticilerden biridir. illa ki bi markası vardır. bunlar birbirlerine yakın üretildiği için gidip orijinal değil de o araç için üretilen en uygun yedek parçayı almak en güzeli. en uygunu derken gidip de uzak doğu yan sanayi dandik rezil ekipmanlardan bahsetmiyorum. myparts diye marka amortisör üretiyor onun ürettiği ürünün kalitesi ile almanın, fransızın, japonun ürettiği bir olmaz. insanımız araba satın alırken çok akıllı ama iş bu periyodik bakımları, değişmesi gereken ömrünü doldurmuş parçaları gibi şeyler için hiç de araştırmacı değil. Neyse böyleleri olmalı ki sanayide çok iş dönmesin fazla şişmesin fiyatlar. |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 3 Şubat 2017; 15:6:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 30 Mayıs 2017; 10:42:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyp -- 25 Haziran 2019; 14:32:24 > |